כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
חגים
-
11.09.25קרא עוד
אי שם בארץ רחוקה ישבה סביב סביב שולחן חבורה של אנשים חכמים ואמרה "אנחנו צריכים קונספט".
-
14.10.24קרא עוד
כשהטמפרטורות יורדות מעט, חוזר החשק לשבת במרפסות עם משפחות וחברים, ולמלא את השולחן במה שעושה נעים בלב ובבטן.
לכבוד חג סוכות, שלושה מתכונים, שישמחו גדולים וקטנים ויתאימו בול לשולחן הארוח בסוכה.
-
17.03.24קרא עוד
אחד מתקתק ופירותי, השני חרפרף והשלישי מרענן ועשבוני. מתכננים מסיבת פורים? מנהל הבר דניאל קניאס חושף את המתכונים לקוקטיילים הכי שווים של הרצל 16, כדי שגם בבית תוכלו לשתות עד דלא ידע
-
07.02.24קרא עוד
לפעמים הוא מרגיש קצת יותר כמו מטלת בית ספר מאשר כמו מועד אמיתי בלוח השנה. כמה פעמים נעמדנו להצטלם, יצרנו חידון מההיסטוריה המשפחתית או גזרנו פאזל מהפנים של אבא כדי שאחד או אחת מצאצאנו ילכו ביום הזה לבית הספר שמחים וטובי לב, יודעים בודאות שמשקיעים בהם בבית לפחות כמו בילדה שיושבת בכיתה לשמאלם.
-
27.09.23קרא עוד
חופש פסח מסדר לנו מיני-חופש-גדול, אבל עם הבדל אחד ניכר, קצת יותר נעים עכשיו ומבחינתנו זאת סיבה מעולה לאוורר את שמיכות הפיקניק שלנו, להזמין סל מהדליקטסן ולצאת לטייל. הנה 3 מקומות יפים לפרוש בהם פיקניק
-
30.07.23רומנטיקה היא הרבה יותר ממתנות וניירות עטיפה, וכשצריך למצוא מתנה לחג, אין מנוס מלהשקיע. במקרה הזה מדובר בערכת טיפוח אלגנטית לגבר המסוקס, שתנעם לזוגיות, לחג וללחי המתחככתקרא עוד
-
14.04.23קרא עוד
במטבח, במרפסת, בחצר או בגינה - לא תאמינו כמה קל לעשות "על האש" גם בבית. הבשלנית תאיר מורדוך צולה בבית שיפודים אסיאתיים ומוכיחה ששיפוד עסיסי מתחיל בחומר גלם טוב, רוטב טעים ומחבת לוהטת.
-
06.03.23קרא עוד
נרות, פרחים, פריטים וכלי בית מפתיעים - 7 טיפים של רותי ברודו והדליקטסן לאירוח קל, מהנה וחגיגי במיוחד
-
01.06.22עוגות הגבינה לוקחות בלי מאמץ את אחד המקומות הראשונים בנוסטלגיה. המתכון של הבראסרי משלב טעמים ומרקמים "של פעם" עם חומרי הגלם וציוד המטבח של היום. מתכון שאסור לוותר עליו לעוגה שאי אפשר לעמוד בפניהקרא עוד
-
25.05.22קרא עוד
בואו נודה באמת, להתכנס להכנת רביולי באמצע החיים זו משימה שדורשת זמן, השראה ומיומנות. בואו לא נשכח גם סבלנות והתוצאה היא מכונת פסטה המשקיפה עלינו ממרומי המדף במטבח, כאילו נחה על גבעה בטוסקנה. וכשהדרך ארוכה ומפותלת - לדליקטסן יש פתרון - הם יכינו את הרביולי, עבודת יד, ומוכן לבישול, ואת הרוטב, אחת מהקלאסיקות של הקופיבר, נכין בבית בצ'יקצ'ק.
-
19.09.21מלכתחילה, כדי לאכול ספינג' ראוי בחנוכה כדאי להצטייד מראש בסבתא צפון אפריקנית (ובהרבה מקום בבטן). בדיעבד, תוכלו להסתפק במתכון של רונן בלולו. רק אל תשכחו להזמין כמה חברים ו/או בני משפחה לשאת אתכם בנטלקרא עוד
-
18.08.21רשימת המצרכים קצרה, ההכנה פשוטה, וניחוחות האפייה שלו יחממו כל לב וימלאו אותו בציפייה. האיזון המושלם בין חמיצות ומתיקות ובין הקרום הפריך לתוך הנימוח, הופכים אותו למפנק ומנחם במיוחד. טארט התפוחים השוויצרי של הבייקרי – איזו דרך נהדרת לפתוח שנה חדשהקרא עוד
-
28.02.21קרא עוד
שוקולד קוקוס כמו שלא הכרתם - בחושה שוקולד קוקוס בשלוש שכבות שהיא לא פחות מאלוהית - היא ההמלצה שלנו לחג הקרוב.