בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

דליקטסן מסביב לעולם

  1. 3 ימים בבנקוק
    דליקטסן מסביב לעולם

    לאכול ארוחת צהריים ברחוב וארוחת ערב במסעדת שף, לשתות קוקטייל בבר מטורף, לראות את השקיעה מהמגדל הכי גבוה בעיר, לשוטט בין גלריות וקניונים, להתפנק במסאז' ולקנח במנגו סטיקי רייס.         תאיר מורדוך בילתה שלושה ימים בבנגקוק וחזרה עם 10 המלצות שוות לעיר המרתקת בעולם, בנגקוק

    קרא עוד
  2. פולניה - ביקור קולינרי בוורשה
    דליקטסן מסביב לעולם

    מה קורה כשחבורת שפים נוסעת לפולין? או - כמה אכלנו ושתינו (ושתינו ושתינו) בחמישה ימים בוורשה? לטל סיון-צפורין יש את התשובה.

    קרא עוד
  3. מכניסים את המטבח האסייתי הביתה: כך תכינו דמפלינג מושלמים
    מתכוני הדליקטסן

    מקורם של הדמפלינג - כיסוני הבצק שכבשו את העולם - הוא באזור קנטון שבסין, ומשם הם הופצו לעולם. הבשלנית תאיר מורדוך, יוצאת "מאסטר שף", חוזרת למזרח ומגישה מתכון לדמפלינג נפלאים וקלים להכנה בבית. כתבה שניה בסדרה

     

    קרא עוד
  4. ביקור באמיליה רומניה
    דליקטסן מסביב לעולם

    מסע קצר בעקבות הטורטליני והפרמז׳ן או אמיליה-רומניה שמחוץ לבולוניה ומודנה.

    פרמז׳ן ובלסמי זה הכי טבעי כשטסים לבולוניה, אבל אם מרחיבים קצת את טווח התנועה, האיזור מלא בפינות חמד שהיופי בהן רב והתיירים מעטים. 

    וכשתמיד יש מסעדה טובה בסביבה (או שוק, או אפרטיבו), אין חופשה יותר משובחת מזו. אם אתם מתכננים עכשיו את חופשת הסתיו (או האביב) שלכם, אמיליה-רומניה היא יעד מושלם.  

     

     

     

     

    קרא עוד
  5. טעימה מאמיליה  רומאניה
    דליקטסן מסביב לעולם

    האיטלקים אמנם לא ידועים כבעלי הישגים גדולים בתחום הפטיסרי, אבל לתערוכת המתוקים Sigep שמתקיימת ברימיני כדאי בכל זאת להגיע. ואם כבר מגיעים לרימיני, אז הכי טוב להתאכסן בבולוניה, ולצאת ממנה לאטרקציות קולינריות נוספות ברחבי מחוז אמיליה רומאנה

    קרא עוד
  6. קינוחים של חגים אחרים
    דליקטסן מסביב לעולם

    בשנים האחרונות, מסורות חג המולד וחגיגות השנה החדשה נוכחות יותר ויותר גם במחוזותינו הנאמנים לרוב ללוח השנה העברי, והגיע הזמן לעשות היכרות אמיתית עם כמה מהמפורסמים בקינוחי החגים הנוצריים. קודם במילים ואחר כך אפשר לדלג לחנויות הדליקטסן או הבייקרי האהוב עליכן ועליכם וגם לטעום

    קרא עוד
  7. חמישה ימים בוורשה
    דליקטסן מסביב לעולם

    כל מי ששמע שאנחנו עומדים לבלות חמישה ימים בוורשה, עיקם את האף והמליץ לנו לברוח ממנה בהזדמנות הראשונה. מזל שלא הקשבנו, כי מלבד ההיסטוריה, התרבות והעיצוב, ורשה פיתחה בשנים האחרונות גם סצינה קולינרית מפתיעה. יש המלצות.

    קרא עוד
  8. הסופגניות של בייקרי ST. JOHN
    דליקטסן מסביב לעולם

    סיינט ג'ון - St. John היא מהמוסדות הקולינריים הלונדוניים היותר חשובים. הסופגניות הקלאסיות שנמכרות בבייקרי של סיינט ג'ון אינן מסובכות להכנה אך דורשות זמני התפחה ארוכים והרבה סבלנות. והתוצאה? שווה את ההמתנה וממכרת. אז רגע לפני שאתם עולים על המטוס ללונדון, הנה לפניכם המתכון.

    קרא עוד
  9. קרא אגא - פרגיות יפניות בטמפורה
    מתכוני הדליקטסן

    קרא אגא היא מנה יפנית שמוגשת בדיסקו טוקיו - קוביות פרגית ששרו במרינדה וצופו בטמפורה, עוברות טיגון עמוק, ומוגשות עם סלט כרוב חמצמץ ופלחי לימון. זו מנה פשוטה ונהדרת, ידידותית-לקיץ וגם חסינת מתבגרים (מי שצריך לדעת יודע)

    קרא עוד
  10. שלושה ימים בנאפולי
    דליקטסן מסביב לעולם

    רוב האנשים מגיעים לנאפולי בדרך למקום אחר. נגיד, בדרך לנופים עוצרי הנשימה של חוף אמלפי. או כמו טל - בדרך לעיירה קטנה שבה, כך נטען, מכינים את הפיצה הטובה בעולם. מצד שני, אם כבר עצרתם בנאפולי אז יש כמה דברים שאתם באמת חייבים לראות. כלומר לטעום

    קרא עוד
  11. ולנטיינס דיי בעיר הרומנטית בעולם
    דליקטסן מסביב לעולם

    עם סיום חגיגות השנה האזרחית החדשה, שוקעים הפריזאים לתוך שגרת חורף אפרורית ועגומה. היא נשברת בחגיגות יום האהבה - רגע לפני חופשת החורף ופתיחת עונת הסקי. שרון היינריך מביאה אלינו קצת מאווירת החורף של פריז, ולטובת מי שבדיוק הזדמן לעיר - גם המלצות לקינוחי ולנטיינס נפלאים שיעשו לכם מתוק בפה ובנשמה

    קרא עוד
  12. ניוקי פריזאי
    מתכוני הדליקטסן

    הניוקי הפריזאי (Gnocchis à la parisienne) הוא וריאציה קלילה ומפתיעה על המאכל האיטלקי, שנולדה בעיר האורות. הוא מבוסס על בצק רבוך במקום תפוחי אדמה, וזה סוד קלילותו והסיבה לכך שגם תהליך ההכנה די פשוט. המתכון שלפניכם הוא לניוקי הפריזאי של הדליקטסן

    קרא עוד
  13. קווין אמאן - המאפה הברטוני שכבש את פריז
    דליקטסן מסביב לעולם

    הברטונים טוענים שמדובר במאפה הטוב ביותר בעולם, והקווין אמאן אכן זוכה לא רק לפופולריות גדולה אלא גם למעמד מיוחד. המאפה עתיר החמאה והקרמל, שייך אמנם למחלקת הבולנז'רי אבל מככב בבוטיקי הפטיסרי הכי נחשבים של פריז. שרון היינריך ממליצה על כמה מקומות שבהם ממש כדאי לנסות אותו

    קרא עוד