בחירת זמן ואופן אספקה
כדי להתחיל להזמין כדאי לבחור תאריך ואופן האספקה
מהמסעדות של R2M
-
15.12.21
החבר׳ה השובבים בהרצל 16 החליטו להתפרע עם הקרואסונים (המושלמים) שהבייקרי מספקים להם באופן קבוע, ויצרו מתכון מושחת לברד פודינג שיעשה לבריטים ולצרפתים סחרחורת. מתכון חובה בכל בית
-
01.02.21יום המשפחה. שנה לקורונה. סגירת מעגל? אולי. זו היתה שנה עם הרבה מאד משפחה גרעינית, ומעט מדי מכל מה שהיינו רגילים אליו. אז אולי תכף נחזור לימים כתיקונם, אבל לא משנה מתי, אין כמו בבית ואין על הדבר הזה שנקרא משפחה, וילדים (קטנים וגדולים) שזוללים בשבת בבוקר פנקייקים חמים עם תותים ומייפל. הנה לכם מתכון של הפנקייקים של הבראסריקרא עוד
-
27.06.19קרא אגא היא מנה יפנית שמוגשת בדיסקו טוקיו - קוביות פרגית ששרו במרינדה וצופו בטמפורה, עוברות טיגון עמוק, ומוגשות עם סלט כרוב חמצמץ ופלחי לימון. זו מנה פשוטה ונהדרת, ידידותית-לקיץ וגם חסינת מתבגרים (מי שצריך לדעת יודע)קרא עוד
-
01.07.18בכל מוסד קולינרי ישנה מנה אייקונית, אליה חוזרים שוב ושוב. בקופי בר זוהי מנת הפסטה פויו שמופיעה בתפריטי הצהריים והמשלוחים. כמובן, ישנן מנות טובות ואהובות נוספות במסעדה, אבל המנה הפשוטה הזו חביבה במיוחד על הלקוחות הוותיקים והעובדים ותמיד מעוררת בהם זיכרונות נוסטלגייםקרא עוד
-
31.05.18גיא פולק, השף הראשון של הקופי בר, חתום על הקינוח הקייצי והנוסטלגי הזה: מוס שוקולד עשיר במיוחד שמוגש כשהוא כמעט קפוא, על רוטב וניל סמיך. בקופי בר כבר לא מגישים אותו, אבל אתם יכולים להכין אותו בעצמכם וזה אפילו לא מסובך מדיקרא עוד
-
10.12.17מנת הטורטליני גרוייר של הוטל מונטיפיורי, היא מסוג המנות שלוקחים איתן את הזמן - בהכנה וגם באכילה. זו מנה שממש מאלצת אותך לעצור ולהתענג על כל נגיסה, וגם תהליך ההכנה כרוך בלא מעט סיפוקקרא עוד
-
13.04.17ביום שישי אחד נותרו בבית רק אב וביתו הנערה... העייפות ומזג האוויר הכריעו בעד הזמנה אינטרנטית שהביאה להם הביתה את אחד המקומות האהובים עליהם בעירקרא עוד
-
09.02.17לפרחים, עציצים וצמחיה מטופחת, יש תפקיד חשוב בעיצוב החלל וביצירת אווירת האירוח. כל-כך חשוב שב-R2M מעסיקים איש מקצוע מיוחד, ארנון הגנן, ששוקד באופן יומיומי על טיפוח הצמחיה בעסקי הקבוצה. לכבוד ט"ו בשבט הוא הסכים שטל תתלווה אליו לסיור בין הצמחים והגינות, ותחשף לכמה מסודותיוקרא עוד
-
26.01.17מתכון של מרק בצל צרפתי אמיתי, כמו שמרק בצל צריך להיות. מתכון קל ופשוט שיעשה ריח משגע בכל הבית ויחזיר אתכם לפריז. מה צריך? בעיקר הרבה בצל, יין לבן, ציר טוב וקרוטוניםקרא עוד
-
05.01.17אחוזי ידיים בשדרות רוטשילד בואכה נווה צדק, ידענו שהמהפך הושלם ואנחנו באופן סופי תיירים אלגנטיים. אחרי כוס יין של לפנות ערב, החשכה והרעב שלחו אותנו חזרה לחיקה המסוגנן של מסעדת הוטל מונטיפיוריקרא עוד
-
04.01.17פריטו מיסטו היא מנה מסורתית מצפון מערב איטליה, שמורכבת מדגים ופירות ים (ולעיתים ירקות וחלקי בשר) מטוגנים בציפוי פריך. טכנית, מדובר במנה קייצית מרעננת, אך מצאנו שהיא טעימה וממכרת לא פחות גם בימים הקריםקרא עוד