אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

כשהילדים חוזרים רעבים מבית הספר

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 31.08.17

הן עדינות ומבושמות, משכשכות ברוטב עגבניות עם בזיליקום, אורגנו ובצל, שתענוג לטבול בו לחם טוב. מתכון ביתי קל להכנה, לקציצות מנחמות שגם...

מאחורי הקלעים: ראש השנה בדליקטסן

כתיבה: עדי פרי צילום: עידית בן עוליאל / 27.08.17

כשעולה לאתר הדליקטסן תפריט חג חדש זהו רק עוד שלב בפרויקט מורכב שמתחיל חודשים קודם. לכבוד חגי תשרי השועטים במהירות לעברנו, קבלו הצצה...

עוגיות סבלה פרג ולימון

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 24.08.17

לא כולם מתייחסים לעוגיות ברצינות. אם אתם מאלו שכן, ואם גם אתם תעדיפו תמיד בצק פריך על עוגות קרם, אז עוגיות הסבלה פרג ולימון של הבייקרי הן...

זכרונות ילדות בטעם מנגו

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 17.08.17

הקינוח הזה מתאים מאד לחום של אוגוסט, קל מאד להכנה (בהנחה שיש לכם מכונת גלידה עבור הסורבה) וכשתגישו אותו לאורחים ובני משפחה הם לא ינחשו...
השילוב המנצח בין עוגה במרקם ספוג אוורירי לבין פירות קיץ עסיסיים שנצלו בתנור, אינו חדש. כאן הוא מגיע במהדורה מעודכנת, עם תוספת של גלידה...

ליסבון: המקומות שמשאירים טעם טוב

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 03.08.17

בתוך האסתטיקה המיוחדת והאווירה הקסומה של ליסבון, מסתתרים המון מקומות קטנים ומפתיעים - דוכני מזכרות, מעדניות אלגנטיות, בתי קפה וחנויות...

ליסבון, קסם של אירופאיות ים תיכונית

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 27.07.17

ליסבון היא עיר ידידותית ושלווה שרחובותיה מעוטרים בפסיפסים ואריחים מאוירים, עם קצב משלה, מוזיקה משלה, והרבה הפתעות קולינריות. שרון היינריך...

חמאת בורדייה: מלכת החמאות הצרפתיות

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 20.07.17

החמאה של בורדייה (Beurre Bordier), המיוצרת בשיטות מסורתיות ונארזת ביד, נחשבת בעיני רבים לחמאה הצרפתית הטובה ביותר. היא משמשת בסיס...

כך תכינו בריוש צרפתי

רויטל כהני / 13.07.17

"אם אין לחם תאכלו בריוש" משפט זה מיוחס (לרוב, בטעות) למלכה מארי אנטואנט, כי באמת, מלבד הלחם אין עוד מאפה צרפתי כה בסיסי ומושלם כמו...

יולי-אוגוסט של רוזה

כתיבה: אלעד שהם / צילום: עידית בן עוליאל / 09.07.17

הקיץ הישראלי מספק תפאורה אידיאלית לרוזה. הוא קל ורענן יותר מיינות אדומים, מתאים לכל ארוחה, ולגיטימי לגמרי להוסיף לו קרח. בימינו יש גם...

כמו בלונדון: קוקטייל פימס צונן ומרענן

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 06.07.17

פימס הוא המשקה האנגלי הכי קלאסי שיש, אפילו יותר מג׳ין וטוניק. הוא נהדר כבסיס לקוקטייל קייצי רענן ולא מחייב, עם תכולת אלכוהול צנועה. הכי...

לזניית 100 הדפים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 29.06.17

לזניית 100 הדפים (100 Layer Lasagna) הוצגה במסעדת Del Posto הניו-יורקית של השף מריו בטאלי בשנת 2009, ומאז נטען שהיא רק הולכת ומשתפרת....
218 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions