עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד
המגזין
The Magazine
הימים החמים כבר כאן וכולכם כבר מתורגלים ויודעים מה נשתה בקיץ הקרוב. אלעד שהם, מנהל תחום המשקאות שלנו, מורה ותלמיד ללימודי יין ב-WSET,...
Posted in new

האקדמיה ללחם - הכל על לחמים מלאים

טל סיון ציפורין / 05.06.21

למרות שאנחנו כל כך אוהבים לאהוב לחמים לבנים, התבגרנו קצת לאחרונה, ואנחנו יודעים שלחמים מקמח מלא מזינים וטעימים לנו יותר. קצת הסברים מדוע...
Posted in new

מתכון: טארט גבינה וקרם קסיס

טל סיון ציפורין / 11.05.21

לפעמים צריך לקפוץ מעל הפופיק של עצמינו וללכת על עוגת גבינה שלוקחת את עצמה ברצינות (אבל לא מדי). טארט גבינה וקרם מסקרפונה קסיס ממש כמו של...
Posted in new

האקדמיה ללחם: הכל על לחמי מחמצת

טל סיון ציפורין / 04.04.21

אנחנו יודעים שכולם מדברים על מחמצת. אנחנו גם יודעים שעמוק בלב אתם רוצים לגדל אחת כזו גם. והכי אנחנו יודעים, שאחרי שאוכלים פרוסה (עם מלא...
Posted in new
פסח אוטוטו איתנו ואנחנו כבר לגמרי בתכנוני חג. לא נפסח החג הזה על משהו מתוק, שהרי נראה תמיד שהסדר כולו הוא תירוץ לזלילה אחת גדולה של...
Posted in new
יום המשפחה. שנה לקורונה. סגירת מעגל? אולי. זו היתה שנה עם הרבה מאד משפחה גרעינית, ומעט מדי מכל מה שהיינו רגילים אליו. אז אולי תכף נחזור...
Posted in new

האקדמיה ללחם: חלה קלאסית וחלת כוסמין טבעונית

צילום וכתיבה: טל סיון ציפורין / 20.01.21

חלות הן מהדברים היותר מתגמלים שאפשר לאפות. הבצק רך ונעים, ההתפחה קלה והתוצאה ממלאת את הבית בניחוח נפלא של סוף שבוע. חלה קלאסית היא תמיד...
Posted in new
כולנו יודעים היטב מה תהיה התשובה שלנו כשיעירו אותנו באמצע הלילה וישאלו מה הכי בא לנו לאכול. פיצה! או פוקצ׳ה? או פיצה? טוב, פוקצ׳ה! אבל...
Posted in new

פנטונה: עוגת החורף המושלמת

מאת: עדי פרי / 29.12.20

את הפנטונה שלנו אנחנו לוקחים ברצינות, 3 ימים של רצינות אם ממש לדייק, בהם אנחנו ממיסים, מערבבים, לשים, ומתפיחים, אופים, תולים, הופכים,...
Posted in new
מתכון של מרק בצל צרפתי אמיתי, כמו שמרק בצל צריך להיות. מתכון קל ופשוט שיעשה ריח משגע בכל הבית ויחזיר אתכם לפריז. מה צריך? בעיקר הרבה בצל,...
Posted in new

בלי טיפת שמן - מתכון לסופגניות אפויות

כתיבה וצילום: טל סיון ציפורין / 18.11.20

פעם, מזמן, לפני הקורונה, קרו פה כל מיני דברים רגילים. חנוכה היה חנוכה, הרמות כוסית היו הרמות כוסית והדלקת נרות בגן היתה הדלקת נרות בגן....
Posted in new

מארז לבשלן: ערכה מנצחת לפסטה אדומה

טל סיון ציפורין / 06.10.20

זמן בית. סתיו בפתח. סגר מגיע והולך ועוד אחד אחריו, ברוטינה כזאת שכמעט והתרגלנו אליה. אם כבר כל אלה, ואם כבר משעמם, ואם כבר געגועים...
Posted in new
324 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • Magento
    From Cyber Friday to Black Monday