אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

מתכון ללחם ביתי ללא לישה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 24.05.18

לחם מבצק שעבר התפחה ארוכה, אפילו אם הוא עשוי מקמח לבן ושמרים במקום מחמצת, עדיין יהיה הרבה יותר טעים ובריא - וגם יפה, כפי שאפשר לראות...

בממלכת הקמחים והמחמצות של מאפיית R2M

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 17.05.18

לחמים שמבוססים על מחמצת ותהליך התפחה ארוך, הם לא רק בריאים, מזינים וקלים יותר לעיכול - הם גם הכי יפים והכי טעימים. הם שיא החוויה...

בריאות במחמצת ותפיחות ארוכות בלחם

כתיבה: אורן קמלגרן צילום: טל סיון-צפורין / 10.05.18

איך קרה שהלחם, מוצר המזון הכי בסיסי בתפריט שלנו מזה אלפי שנים, הוא משהו שרבים מנסים להימנע ממנו? איזה לחם הכי בריא ומזין? (רמז: לאו דווקא...

כמו בפורטוגל - פסטל דה נטה

מאת: טל סיון-צפורין / 03.05.18

הקינוח המאפיין ביותר את פורטוגל הוא הפסטל דה נטה, הקרמשניט / קרם ברולה הפורטוגזי אם תרצו. זהו מעין מאפה קטן של בצק עלים עם מילוי של קרם...

טעימה מאמיליה רומאנה

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 26.04.18

האיטלקים אמנם לא ידועים כבעלי הישגים גדולים בתחום הפטיסרי, אבל לתערוכת המתוקים Sigep שמתקיימת ברימיני כדאי בכל זאת להגיע. ואם כבר מגיעים...

כמו לפני 70 שנה - תפוחי עץ מסוכרים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 17.04.18

קחו תפוח, שימו אותו על מקל. ככה פשוט. מכאן הכל מתחיל. זרם הזכרונות שיציף אתכם מעכשיו הוא כבר לא באחריותנו.

עד העונג הבא

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 05.04.18

לא חסרים מתכונים לעוגיות שוקולד, אבל עוגיות הפאדג' של הבייקרי ניצבות בשורה הראשונה ומשלבות טעם נהדר ופשטות. הבונוס - הן ללא גלוטן וממש...

עוגיות אמרטי: אגוזים ושקדים, בלי טיפת קמח

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 29.03.18

האמרטי הן עוגיות פלאיות שעשויות אגוזים, שקדים, סוכר וחלבונים - בלי טיפת קמח, ולכן הן גם מתאימות מאד לפסח, אבל אתם תהנו לאכול אותן כל...

כוכבי הסדר: משמשים ממולאים בבשר טלה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 22.03.18

זוהי מנה חגיגית ונהדרת שתמיד קוצרת שבחים. דווקא על רקע ההכנות הקדחתניות לחג, מילוי משמשים מתברר כמטלה מרגיעה ומספקת, והתוצאה תמיד מצדיקה...

מתכון למרק חמד של בלולו

צילום: עידית בן עוליאל / 14.03.18

חמד הוא מרק מצרי חמצמץ, שמתובל בהרבה עשבים טריים ושתמיד כיף לפתוח איתו ארוחת חג. במתכון של השף רונן בלולו הוא כולל גם אוסובוקו טלה, אבל...

אחד מי יודע

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 08.03.18

פסח הוא חג שמעורר זיכרונות ומציף רגשות שקשורים לטעמי-ילדות. לכן כשרציתי להבין את נפש האדם שמאחורי המנות בתפריט פסח של ה "דליקטסן", החלטתי...

מאזה: 120 שנה של שקדים מקורמלים, נוגטין ופרלינה

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 01.03.18

במעבדת המתוקים של מאזה במונטרג'י, מאה קילומטרים דרומית לפריז, הופכים קרמל ושקדים לנוגטין ופרלינה בעבודת יד, בשיטות שלא השתנו במאות השנים...
255 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions