אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

טרטר בקר שתוכלו להכין בבית

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 18.10.18

מנות עיקריות, דרמטיות או מנחמות ככל שיהיו, תמיד מנוצחות על ידי הגודל של עצמן, כי כמה פעמים אפשר כבר לאכול את אותו הביס? אנחנו הרי...

עוגת פולנטה לימון של הבייקרי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 04.10.18

זוהי עוגה מיוחדת ומפתיעה שקשה שלא להתאהב בה. אוורירית אך עסיסית, רכה אך גם מעט מחוספסת, בעלת שילוב לא שגרתי של טעמים ומרקמים ותהליך הכנה...

בריקסטון: פנינה בדרום לונדון

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 20.09.18

בריקסטון, שכונה ותיקה בדרום לונדון שידעה הרבה עליות ומורדות, עברה בעשור האחרון תהליך מואץ של התחדשות שהפך אותה לאחד האזורים היותר...

רייס פודינג טבעוני

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 07.09.18

השימוש בחלב קוקוס מעניק לו ניחוח אסיאתי, השילוב עם פירות קיציים מוסיף לו חמצמצות קלילה, וביחד מתקבל אחד הקינוחים הפשוטים והמהנים שיצא לכם...

כריכים לשנת הלימודים החדשה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 30.08.18

אז מסתבר שבעוד שאנחנו ההורים, צוהלים על חזרתם של ילדנו למסגרות החינוך, אצלם מתגבשת התובנה (הקשה) שסוף החופש הגיע. שיטה בדוקה להמתיק את...

מיוחד לראש השנה: טארט תפוחים שוויצרי

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 23.08.18

רשימת המצרכים קצרה, ההכנה פשוטה, וניחוחות האפייה שלו יחממו כל לב וימלאו אותו בציפייה. האיזון המושלם בין חמיצות ומתיקות ובין הקרום הפריך...

הקרפלך של סבתא

טל סיון-צפורין / 16.08.18

גם אם אתם לא זוכרים את הקרפלך כמאכל ילדות אהוב, יש סיכוי טוב שיפתיעו ויעוררו בכם זכרונות של בית ושל שולחן חג, ושל סבתא שבודקת שהשארתם...

קו קו אה אה!

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 10.08.18

גלידה היא תענוג שמאחד את מאווייהם של ילדינו ביחד עם זיכרונות הילדות המתוקים ביותר שלנו, כשהיינו בגילם. הנה כמה רעיונות לשלב בין טעמים...

בולנז'רי ופטיסרי על גבעת מונמרטר

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 26.07.18

בבוטיקי הפטיסרי והבולנז'רי של גבעת מונמרטר אפשר למצוא הרבה קינוחים ומאפים קלאסיים, וגם כמה יצירות ייחודיות של שפים עטורי פרסים, בגט שנבחר...

מונמרטר, בורדל של מתוקים

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 19.07.18

אל תבזבו זמן רב מדי על האטרקציות התיירותיות של מונמרטר. דווקא ברחובות הצדדיים של הגבעה הקסומה אפשר למצוא את האוצרות האמיתיים - גרמי...

חגיגה פלורנטינית

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 05.07.18

עוגיות פלורנטין הן עוגיות קלאסיות עשויות בצק פריך שמצופה בשכבה של שקדים פרוסים וקרמל רך. ההכנה אמנם דורשת דיוק בכמויות ובטמפרטורות, אך...

שוקולד פולק

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 21.06.18

גיא פולק, השף הראשון של הקופי בר, חתום על הקינוח הקייצי והנוסטלגי הזה: מוס שוקולד עשיר במיוחד שמוגש כשהוא כמעט קפוא, על רוטב וניל סמיך....
269 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions