בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

The Magazine

מגזין הדליקטסן - בואו להכיר אותנו מקרוב עם מתכונים למנות אהובות מהדליקטסן וקינוחים של הבייקרי, המלצות מהעולם וכל מה שחם אצלנו באתר ובחנויות
  1. מתכונים לשבועות

    החבר׳ה השובבים בהרצל 16 החליטו להתפרע עם הקרואסונים (המושלמים) שהבייקרי מספקים להם באופן קבוע, ויצרו מתכון מושחת לברד פודינג שיעשה לבריטים ולצרפתים סחרחורת. מתכון חובה בכל בית

    קרא עוד
  2. דליקטסן מסביב לעולם

    בשנים האחרונות, מסורות חג המולד וחגיגות השנה החדשה נוכחות יותר ויותר גם במחוזותינו הנאמנים לרוב ללוח השנה העברי, והגיע הזמן לעשות היכרות אמיתית עם כמה מהמפורסמים בקינוחי החגים הנוצריים. קודם במילים ואחר כך אפשר לדלג לחנויות הדליקטסן או הבייקרי האהוב עליכן ועליכם וגם לטעום

    קרא עוד
  3. מתכוני הדליקטסן

    כי אנחנו הכי יפים ויפות כשנוח לנו - ארוחת ראש השנה שהיא קודם כל מתכונים משובחים, אבל גם נעזרת בכמה קיצורי דרך גאוניים שהופכים את הכנתה לקלה שבקלות.

    קרא עוד
  4. אוכל שילדים אוהבים

    כשכולם עסוקים בספורט הלאומי של "למצוא סידור לילדים" בחופשה, החלטתי לנסות להפוך יום-חופש ליום כיף אמיתי עם הילדים. המרכיבים: ילדים, ים ובייקרי. מחזה קיצי אופטימי בשלוש מערכות

    קרא עוד
  5. הצענו לטל הצעה שאי אפשר לסרב לה: לאכול במשך שבוע, בארוחות הצהריים עם ילדיה, אך ורק אוכל מהדליקטסן, ולכתוב על זה. התוצאה לפניכם

    קרא עוד
  6. באירוע ה-Summerise בחרנו להשיק את תפריטי הקיץ של הקופי בר, בראסרי והוטל מונטיפיורי, באווירה חד-פעמית ובלתי נשכחת. שזה בדיוק מה שננסה להציע לכל אורך הקיץ. הצצה לערב ההוא ועל המנות החדשות

    קרא עוד
  7. הראמן, מנת מרק האטריות היפנית, זוכה לפופולריות עצומה שבשנים האחרונות פרצה את גבולות ארץ השמש וכובשת בהדרגה את העולם. מורן פוגל מסבירה על המנה וממליצה על מקומות שבהם כדאי לאכול אותה בטוקיו 

    קרא עוד
  8. במסגרת שבוע אירועי "מסעדות פתוחות" שהתקיים בתל-אביב בחודש שעבר, העבירו רותי ברודו וגיא פולק סדנא ייחודית בה הם חשפו טפח מסודות האירוח שלהם. חשבנו שמגיעה גם לכם טעימה

    קרא עוד
  9. אין עוד הרבה חומרי גלם שמגרים את החיך ומחממים את הלב כמו ערמונים. בעיקר כשאפשר לקבל אותם כשהם קלויים וקלופים כבר, ולא רק בחורף

    קרא עוד
  10. גם בפריז תמצאו בעונה הזו לא מעט שקדים, אגוזים ופירות מסוכרים. במעבדות הפטיסרי והשוקולטרי עוטפים אותם בבצק, מצפים בשוקולד או מטביעים בנוגט. שרון היינריך מציגה: ט"ו בשבט בסגנון פריזאי

    קרא עוד
  11. תומר פרג' נפגש עם עירית בלוה כדי לספר לה על הדרך שלו, מהפס הקר בבראסרי ועד לתפקיד הניהולי החדש כמנהל המטבחים של R2M. תוך כדי, הם דיברו גם על הדברים הקטנים מהם מורכבת קריירה בענף המסעדנות 

    קרא עוד
  12. כריסטיאן בודאר, השף פטיסייר של מסעדת מישלן המפורסמת של גי סבוואה, הוא הרוח החיה מאחורי Gout De Brioche, בוטיק חדש בסאן ג'רמן המתמחה במאפי בריוש. שרון היינריך הציצה ונפגעה. ויש גם מתכון 

    קרא עוד
  13. טל לקחה לניסיון שלושה מוצרי פסטה של רוסטיקלה ומלוא הסל מצרכים מהדליקטסן. ציידנו אותה גם באחד המתכונים הפופולריים של הקופי בר, וביקשנו שתצלם ותספר איך היה. התוצאות לפניכם 

    קרא עוד