כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
The Magazine
-
15.11.23
העולם מתחלק ל2 סוגים של אנשים, אלו שרק מחפשים סיבה למסיבה, הופכים כל יום הולדת לאיוונט, כל חג לשולחן ערוך וכל חמישי להאפי אוור (כמונו) ואלו שמסתפקים בברכת X שמח.
אם אתם בצד שלנו, או במקרה פשוט אין לכם ברירה והפילו עליכם את המשימה של האירוע הבא במשרד, הגעתם למקום הנכון -
09.11.23
אם את מנהלת משרד, הכתבה הזו היא בדיוק בשבילך.
אנחנו יודעים שהיום כולם עושים את זה – השאלה היא איך לעשות את נכון?
השוק מלא באפשרויות לדאוג לכיבוד קל לעובדים, כיבוד לאירועים עסקיים או כיבוד לישיבות -
01.11.23
התחלה של עובד חדש בחברה? קידום בתפקיד? מתנה ללידה? או אולי יום הולדת? החיים מציפים אותנו באירועים וציוני דרך שאם תבחרו להשקיע בהם מעט, הם יוכלו לעשות את היום של העובדים שלכם להרבה יותר שמח.
-
27.09.23
חופש סוכות מסדר לנו עוד מיני-חופש-גדול, אבל עם הבדל אחד ניכר, כבר קצת יותר נעים עכשיו ומבחינתנו זאת סיבה מעולה לאוורר את שמיכות הפיקניק שלנו, להזמין סל מהדליקטסן ולצאת לטייל. הנה 3 מקומות יפים לפרוש בהם פיקניק סתיו
-
31.08.23
אוגוסט אמנם נגמר, אבל הצורך לדאוג לילדים לארוחת צהריים חמה (וגם ערב), לא באמת מסתיים אף פעם, טל סיון צפורין לקחה את מארז "אוכל לילדים לכל השבוע" הוסיפה לו קצת חיזוקים וסוף סוף היה לה זמן לפצוח בריקודים
-
30.07.23
רומנטיקה היא הרבה יותר ממתנות וניירות עטיפה, וכשצריך למצוא מתנה לחג, אין מנוס מלהשקיע. במקרה הזה מדובר בערכת טיפוח אלגנטית לגבר המסוקס, שתנעם לזוגיות, לחג וללחי המתחככת
-
27.07.23
מוצר אחד, שלושה מתכונים: כך יהפוך בצק עלים לחבר הטוב ביותר שלכם (ושל הילדים שלכם) או: 3 מתכונים שיעבירו לכם את הזמן בחופש הגדול
-
14.05.23
איך מרכיבים מגש גבינות מושלם ואיזה יין הכי מתאים לכל גבינה? כל הטיפים, העצות וההמלצות לשילובים מנצחים
-
14.04.23
במטבח, במרפסת, בחצר או בגינה - לא תאמינו כמה קל לעשות "על האש" גם בבית. הבשלנית תאיר מורדוך צולה בבית שיפודים אסיאתיים ומוכיחה ששיפוד עסיסי מתחיל בחומר גלם טוב, רוטב טעים ומחבת לוהטת.
-
27.02.23
אם אתם מרגישים שחסר לכם בחיים מאפה בוקר או נשנוש של אחר הצהריים, הגעתם למקום הנכון. עם המאפינס האלה קשה ליפול - הם קלים להכנה, כולם אוהבים אותם, וריחות האפייה שלהם יגרמו אפילו לשכנים שלכם לחייך חוץ מזה, תראו כמה הם יפים
-
01.02.23
מה קורה כשחבורת שפים נוסעת לפולין? או - כמה אכלנו ושתינו (ושתינו ושתינו) בחמישה ימים בוורשה? לטל סיון-צפורין יש את התשובה.
-
05.01.23
פרפקט מאץ'! מרק מדרום-מזרח אסיה עם כופתאות ממזרח אירופה. ואף מילה על איך לא ניסינו את זה קודם
-
28.12.22
תגידו לנו מזל טוב, יש לנו אחות קטנה! הבאנו את טל סיון צפורין לביקור במחלבה החדשה שלנו, שם היא גילתה איך מייצרים גבינות בלב תל אביב וכמה נעים ללטף מוצרלה