אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

Delicatessen - דליקטסן

גם היום יש לנו מגוון מוצרים, פינוקים מיוחדים ועולם שלם של טעמים שמחכה רק לך

יום אספקה
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

פינוק פריזאי: קרפ סוזט

רויטל כהני / 04.05.17

קרפ סוזט הוא קינוח פריזאי קלאסי בניחוח תפוזים מרענן. המתכון הפשוט והמדויק של הבראסרי יאפשר לכם להתענג עליו גם בבית

פרעצל: נוסטלגיה באריזה חדשה

טל סיון-צפורין / 26.04.17

הלחמים והמאפים של פעם אולי מצליחים עדיין לעורר געגוע נוסטלגי, אבל הטעם שלהם לא באמת עומד במבחן הזמן. אז החלטנו לשדרג קצת את הזכרונות ואת...

מאפינס גזר של הבייקרי

רויטל כהני / 20.04.17

אם אתם מרגישים שחסר לכם בחיים מאפה בוקר או נשנוש של אחר הצהריים, הגעתם למקום הנכון. עם המאפינס האלה קשה ליפול - הם קלים להכנה, כולם...

זן ואומנות הזמנת האוכל

ניר קיפניס / 13.04.17

ביום שישי אחד נותרו בבית רק אב וביתו הנערה... העייפות ומזג האוויר הכריעו בעד הזמנה אינטרנטית שהביאה להם הביתה את אחד המקומות האהובים...
עם כל הכבוד לשאר המנות בסעודת ליל הסדר, מה שכולם יזכרו זה את הקינוח. עוגת השוקולד של הבייקרי היא בחירה אידיאלית: כשרה לפסח, נטולת גלוטן...

מתנה לגבר המזוקן

טל סיון-צפורין / 29.03.17

רומנטיקה היא הרבה יותר ממתנות וניירות עטיפה, וכשצריך למצוא מתנה לחג, אין מנוס מלהשקיע. במקרה הזה מדובר בערכת טיפוח אלגנטית לגבר המסוקס,...

שלושה מי יודע?

טל סיון-צפורין / 23.03.17

ליל הסדר יכול להיות אירוע מאתגר. מצד שני, זהו גם אירוע שבו שתייה מרובה של אלכוהול היא לא רק מותרת אלא נדרשת. אז נצלו את ההזדמנות עם 3...

מתכון טבעוני לפסח: עלי מנגולד ממולאים

צילום: עידית בן עוליאל / 20.03.17

ממולאים הם תוספת נהדרת לכל שולחן חג, ועלי המנגולד הממולאים של הדליקטסן גם ישמחו במיוחד את הטבעונים. מדובר במתכון לא מסובך מדי, ואת המנה...

מתנות חג שתרצו לשמור לעצמכם

צילום: עידית בן עוליאל / 16.03.17

אין כמו מתנות לחג - כולם אוהבים אותן, נהנים לקבל אותן ונהנים גם לתת. אז לא משנה אם אתם מארחים או מתארחים, לליל הסדר הרי אי אפשר להגיע...

לשתות עד דלא ידע

ניר קיפניס / 08.03.17

לכבוד חג ה "עד-דלא-ידע" הממשמש ובא עלינו לטובה, כינסנו לפאנל את מומחי היין והאלכוהול של קבוצת R2M לשיחה על מקורות ההשראה האלכוהוליים...

פריטו מיסטו: החיים בציפוי פריך

טל סיון צפורין / 01.03.17

פריטו מיסטו היא מנה מסורתית מצפון מערב איטליה, שמורכבת מדגים ופירות ים (ולעיתים ירקות וחלקי בשר) מטוגנים בציפוי פריך. טכנית, מדובר במנה...

צלע חזיר צלע

כתב: ניר קיפניס צלם: אייל טואג / 26.02.17

כשמדברים על "פרי-סטייל" במטבח, צלע-לבן יכולה להיות ידידתו הטובה ביותר של הבשלן הביתי: כל עוד לא מייבשים אותה, היא מקבלת באהבה כמעט כל...
198 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions