בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

פסטה

פסטות

פריטים 1-24 מ41

הגדר מיון בסדר יורד
  1. ספגטי RUSTICHELLA
    מתכון בפנים!
    ספגטי RUSTICHELLA
    פסטה איטלקית מובחרת. תוסיפו רוטב עגבניות, שמן זית, בזיליקום ופרמז'ן ויש לכם קלאסיקה.
    טבעוני
    23.20 ₪
    500 גרם - (4.64 ₪ / 100 גרם)
    יש לבחור תאריך אספקה
  2. ספגטי "ראפידה" RUSTICHELLA
    ספגטי "ראפידה" RUSTICHELLA
    ספגטי מקמח דורום. זמן הכנה 90 שניות. מומלץ לרטבים עדינים כמו אליו אוליו ופירות ים
    16.20 ₪
    300 גרם - (5.40 ₪ / 100 גרם)
    יש לבחור תאריך אספקה
  3. ספגטי מאורז מלא RUSTICHELLA
    ספגטי מאורז מלא RUSTICHELLA
    ספגטי אורגני ללא גלוטן, 100% אורז חום. 8-10 דקות בישול, מתאים עם כל רוטב שאוהבים
    ללא קמח חיטה
    32.30 ₪
    250 גרם - (12.92 ₪ / 100 גרם)
    יש לבחור תאריך אספקה
  4. סדניני עדשים אדומות RUSTICHELLA
    סדניני עדשים אדומות RUSTICHELLA
    פסטה ''צינורות'' אורגנית, עשויה 100% עדשים אדומות. 5-7 דק' בישול. מתאים לכל מנת פסטה
    ללא קמח חיטה
    32.30 ₪
    250 גרם - (12.92 ₪ / 100 גרם)
    יש לבחור תאריך אספקה
  5. פסטה אל צ'אפו RUSTICHELLA
    פסטה אל צ'אפו RUSTICHELLA
    פסטה דורום בצורת מקלות קינמון. אנחנו אוהבים אותה עם רטבי עגבניות והיא נפלאה גם באפיה
    27.30 ₪
    500 גרם - (5.46 ₪ / 100 גרם)
    יש לבחור תאריך אספקה
  6. פנה ריגטה ללא גלוטן RUSTICHELLA
    פנה ריגטה ללא גלוטן RUSTICHELLA
    פסטה פנה בדמוי גליל, עשויה אורז מלא אורגני ומתאימה עם כל רוטב או לסלט פסטה.
    ללא קמח חיטה
    32.30 ₪
    250 גרם - (12.92 ₪ / 100 גרם)
    יש לבחור תאריך אספקה
  7. פפרדלה רחבה RUSTICHELLA
    פפרדלה רחבה RUSTICHELLA
    פסטה איטלקית מובחרת, מכילה ביצים, תשתלב נהדר עם רטבים עשירים ורטבים בשריים.
    26.30 ₪
    250 גרם - (10.52 ₪ / 100 גרם)
    יש לבחור תאריך אספקה
עמוד
לכל עמוד

כתבות שיעניינו אותך

  • כמו בקופי בר: מתכון לפסטה פויו
    כמו בקופי בר: מתכון לפסטה פויו
    בכל מוסד קולינרי ישנה מנה אייקונית, אליה חוזרים שוב ושוב. בקופי בר זוהי מנת הפסטה פויו שמופיעה בתפריטי הצהריים והמשלוחים. כמובן, ישנן מנות טובות ואהובות נוספות במסעדה, אבל המנה הפשוטה הזו חביבה במיוחד על הלקוחות הוותיקים והעובדים ותמיד מעוררת בהם זיכרונות נוסטלגיים
    קרא עוד
  • מארז לבשלן: מתכון סתווי לניוקי פרובנסיאל
    מארז לבשלן: מתכון סתווי לניוקי פרובנסיאל
    מתקרר.. מתקרר.. והנה הגענו לזמן הזה בשנה שמתחשק להיכנס למטבח ולבשל אוכל חמים ומנחם ונעים בבטן. וכמה פשוט זה עם ערכה מוכנה של מתכון לניוקי פרובנסיאל, שרק צריך לפתוח, לחבר את המרכיבים יחד במחבת אחד, להוסיף כמות גדושה של פרמז'ן רג'יאנו, לפתוח בקבוק יין אדום קליל ולאכול בהנאה מול הנטפליקס. טל סיון ציפורין עשתה בדיוק את זה:
    קרא עוד
  • מתכון לניוקי פטריות ושמנת של הדליקטסן
    מתכון לניוקי פטריות ושמנת של הדליקטסן

    יצירת ניוקי, שגם יהיה רך וענני וגם ישמור את מפלס הלחץ שלנו (הבשלניות הביתיות) בגובה פני הים, עלולה להיות משימה על גבול הבלתי אפשרית. 

    אבל אנחנו כאן עם פתרון מושלם שכולל גם מתכון קליל ומדויק לניוקי פטריות ושמנת. 

    קרא עוד