The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
JavaScript seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
פסטות
מתכון בפנים!
ספגטי RUSTICHELLA
פסטה איטלקית מובחרת. תוסיפו רוטב עגבניות, שמן זית, בזיליקום ופרמז'ן ויש לכם קלאסיקה.
23.00 ₪
500 גרם - (4.60 ₪ / 100 גרם)
ספגטי "ראפידה" RUSTICHELLA
ספגטי מקמח דורום. זמן הכנה 90 שניות. מומלץ לרטבים עדינים כמו אליו אוליו ופירות ים
16.00 ₪
300 גרם - (5.33 ₪ / 100 גרם)
ספגטי מאורז מלא RUSTICHELLA
ספגטי אורגני ללא גלוטן, 100% אורז חום. 8-10 דקות בישול, מתאים עם כל רוטב שאוהבים
32.00 ₪
250 גרם - (12.80 ₪ / 100 גרם)
ספגטי טימיליה RUSTICHELLA
ספגטי מזן עתיק של חיטת דורום, בעלת תכולת גלוטן נמוכה ולכן קל לעיכול
42.00 ₪
500 גרם - (8.40 ₪ / 100 גרם)
ספגטי פארו RUSTICHELLA
ספגטי מחיטת פארו. חיטה דלת שומן ועשירה בסיבים, אשלגן ומגנזיום
42.00 ₪
500 גרם - (8.40 ₪ / 100 גרם)
פוזילי אפונה RUSTICHELLA
פסטה אורגנית, עשויה 100% אפונה ירוקה. 5-6 דקות בישול, לשלב בכל מנת פסטה.
32.00 ₪
250 גרם - (12.80 ₪ / 100 גרם)
פסטה אל צ'אפו RUSTICHELLA
פסטה דורום בצורת מקלות קינמון. אנחנו אוהבים אותה עם רטבי עגבניות והיא נפלאה גם באפיה
27.00 ₪
500 גרם - (5.40 ₪ / 100 גרם)
פרגולה RUSTICHELLA
פסטה זעירה בעבודת יד, בצורת חרוזים, מהאי האיטלקי סרדיניה.
38.00 ₪
500 גרם - (7.60 ₪ / 100 גרם)
טורצ'יאטי RUSTICHELLA
פסטה ייחודית מסולסלת ופתוחה, צורתה מאפשרת לרוטב להיכנס פנימה.
27.00 ₪
500 גרם - (5.40 ₪ / 100 גרם)
פסטה טרנה RUSTICHELLA
פסטה מרשימה בצורתה בדמוי גליל, ממשפחת ה''פנה''. מתאימה עם כל רוטב או לסלט פסטה.
27.00 ₪
500 גרם - (5.40 ₪ / 100 גרם)
פסטה גרגנלי RUSTICHELLA
עשויה מעויני בצק מגולגלים על משטח פסים. מומלץ לשלב במרק או עם רוטב פסטו. מכילה ביצים
24.00 ₪
500 גרם - (4.80 ₪ / 100 גרם)
כתבות שיעניינו אותך
בכל מוסד קולינרי ישנה מנה אייקונית, אליה חוזרים שוב ושוב. בקופי בר זוהי מנת הפסטה פויו שמופיעה בתפריטי הצהריים והמשלוחים. כמובן, ישנן מנות טובות ואהובות נוספות במסעדה, אבל המנה הפשוטה הזו חביבה במיוחד על הלקוחות הוותיקים והעובדים ותמיד מעוררת בהם זיכרונות נוסטלגיים
מתקרר.. מתקרר.. והנה הגענו לזמן הזה בשנה שמתחשק להיכנס למטבח ולבשל אוכל חמים ומנחם ונעים בבטן. וכמה פשוט זה עם ערכה מוכנה של מתכון לניוקי פרובנסיאל, שרק צריך לפתוח, לחבר את המרכיבים יחד במחבת אחד, להוסיף כמות גדושה של פרמז'ן רג'יאנו, לפתוח בקבוק יין אדום קליל ולאכול בהנאה מול הנטפליקס. טל סיון ציפורין עשתה בדיוק את זה:
יצירת ניוקי, שגם יהיה רך וענני וגם ישמור את מפלס הלחץ שלנו (הבשלניות הביתיות) בגובה פני הים, עלולה להיות משימה על גבול הבלתי אפשרית.
אבל אנחנו כאן עם פתרון מושלם שכולל גם מתכון קליל ומדויק לניוקי פטריות ושמנת.