בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

The Magazine

מגזין הדליקטסן - בואו להכיר אותנו מקרוב עם מתכונים למנות אהובות מהדליקטסן וקינוחים של הבייקרי, המלצות מהעולם וכל מה שחם אצלנו באתר ובחנויות
  1. מרבין בשמחה
    מתכוני הדליקטסן

    אחד מתקתק ופירותי, השני חרפרף והשלישי מרענן ועשבוני. מתכננים מסיבת פורים? הברמן  דניאל קניאס חושף את המתכונים לקוקטיילים הכי שווים של הרצל 16, כדי שגם בבית תוכלו לשתות עד לא ידע

    קרא עוד
  2. יום המשפחה
    חגים

    לפעמים הוא מרגיש קצת יותר כמו מטלת בית ספר מאשר כמו מועד אמיתי בלוח השנה. כמה פעמים נעמדנו להצטלם, יצרנו חידון מההיסטוריה המשפחתית או גזרנו פאזל מהפנים של אבא כדי שאחד או אחת מצאצאנו ילכו ביום הזה לבית הספר שמחים וטובי לב, יודעים בודאות שמשקיעים בהם בבית לפחות כמו בילדה שיושבת בכיתה לשמאלם.

    קרא עוד
  3. מתכון ללברק מחותן בסלסה ורדה וארטישוקים
    מתכוני הדליקטסן

    לכבוד עונת הארטישוקים, גיא פולק מחתן פילטים של לברק עם סלסה ורדה, שפע חמאה וארטישוקים משני סוגים - כאלה שמגיעים מהאדמה, וכאלה שמגיעים מצנצנת

    קרא עוד
  4. מתכון לבויאבז
    מתכוני הדליקטסן

    ״אל תסעו למרסיי!״

    לפעמים צריך לדעת להתעלם מעצות של אנשים שחושבים שהם יודעים הכל, כי אם תעשי את הטעות הזו ותקשיבי להם, את עלולה למצוא את עצמך עשרים שנה מאוחר יותר, מתחרטת שהיית כל כך קרוב למרסיי ובכל זאת לא נכנסת למרסיי, כדי לשבת על קערת בויאבז.

    קרא עוד
  5. מתכון לפריקסה קרודו אינטיאס
    מתכוני הדליקטסן

    דג עטוף בלחם זה מן ההנאות הפחות מוערכות בעולם הזה, לגמרי שלא בצדק. כשהוא נעשה בתבונה, כריך שמכיל נתחי דג יודע להציע שילוב מזהיר של פחמימה וחלבון, מתיקות ומליחות, חמיצות וחריפות.
    כל הדברים שהלשון והחיך שלנו כל כך אוהבות להתענג עליהם. משום מה כריכי הבשר או הגבינה לוקחים תמיד את זכות הראשונים במצעדי הטעימים ביותר או המושחתים ביותר, ואלו מן הים מקבלים במקסימום ציון לשבח.

    קרא עוד
  6.  הברד-פודינג-של-הרצל-16 | צילום: עידית בן עוליאל
    מתכונים לשבועות

    החבר׳ה השובבים בהרצל 16 החליטו להתפרע עם הקרואסונים (המושלמים) שהבייקרי מספקים להם באופן קבוע, ויצרו מתכון מושחת לברד פודינג שיעשה לבריטים ולצרפתים סחרחורת. מתכון חובה בכל בית

    קרא עוד
  7. קינוחים של חגים אחרים
    דליקטסן מסביב לעולם

    בשנים האחרונות, מסורות חג המולד וחגיגות השנה החדשה נוכחות יותר ויותר גם במחוזותינו הנאמנים לרוב ללוח השנה העברי, והגיע הזמן לעשות היכרות אמיתית עם כמה מהמפורסמים בקינוחי החגים הנוצריים. קודם במילים ואחר כך אפשר לדלג לחנויות הדליקטסן או הבייקרי האהוב עליכן ועליכם וגם לטעום

    קרא עוד
  8. ארוחת חג ונתח סינטה צלוי באפס מאמץ
    מתכוני הדליקטסן

    כי אנחנו הכי יפים ויפות כשנוח לנו - ארוחת ראש השנה שהיא קודם כל מתכונים משובחים, אבל גם נעזרת בכמה קיצורי דרך גאוניים שהופכים את הכנתה לקלה שבקלות.

    קרא עוד
  9. מתכון לריבולטה - מרק איטלקי כפרי
    מתכוני הדליקטסן

    כשיש ריבולטה - יש ארוחה. הנזיד הטוסקני, המכיל קטניות, ירקות עונתיים ולחם, הוא לפעמים כל מה שצריך. השף גיא פולק מסביר איך מכינים ריבולטה עם טוויסט

    קרא עוד
  10. מתכון לאקווה פאצה - מרק דגים נפוליטני
    מתכוני הדליקטסן

     

    השף גיא פולק מכין גרסה מקומית ל"אקווה פאצה", מרק דגים עשיר שמקורו בדרום איטליה. בשר הדג המתקתק וחמיצות המרק הופכים אותו למנת חורף ממכרת

    קרא עוד
  11. מתכון לפוט אט פה - מרק בשר צרפתי
    מתכוני הדליקטסן

    גיא פולק הופך את תבשיל הבשר הצרפתי "פוט או פה" למרק בשר וירקות טעים, ארומטי ועז טעם. אפשר להגיש אותו בצלחות אישיות, אפשר להגיש במרקיה למרכז השולחן ולהרכיב את מנת המרק שאתם אוהבים בעצמכם. שימו לב - את המרק הזה מתחילים להכין יום קודם

    קרא עוד
  12. גבר עם סלים - בדרך אל הים
    אוכל שילדים אוהבים

    כשכולם עסוקים בספורט הלאומי של "למצוא סידור לילדים" בחופשה, החלטתי לנסות להפוך יום-חופש ליום כיף אמיתי עם הילדים. המרכיבים: ילדים, ים ובייקרי. מחזה קיצי אופטימי בשלוש מערכות

    קרא עוד
  13.  מתכון: הספינג' של בלולו
    מתכונים לחנוכה

    מלכתחילה, כדי לאכול ספינג' ראוי בחנוכה כדאי להצטייד מראש בסבתא צפון אפריקנית (ובהרבה מקום בבטן). בדיעבד, תוכלו להסתפק במתכון של רונן בלולו. רק אל תשכחו להזמין כמה חברים ו/או בני משפחה לשאת אתכם בנטל

    קרא עוד