אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

המתכון בידינו: מאפינס אוכמניות של הבייקרי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 25.01.18

מאפינס האוכמניות הם מהמאפים האהודים והמבוקשים ביותר של הבייקרי. אם זה בגלל הטעם, המרקם, המראה או כי הכל נראה מבטיח יותר כשיש אוכמניות...

מסע בעקבות המתוקים של יפן

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 18.01.18

טוקיו היא עיר שמציעה שפע בלתי נגמר של חוויות, בתחומים רבים ובכלל זה בתחום הקינוחים. תמצאו בה חנויות של השף פטיסיירים הנחשבים ביותר מפריז,...

פריזאית ביפן - מסע בעקבות המתוקים

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 11.01.18

עולם המתוקים היפני שונה מאוד ממה שאנחנו מכירים. הממתקים היפניים מתבססים על חומרי גלם כמו אורז, אזוקי ותה ירוק, בטעמים ומרקמים מפתיעים....

חפץ, חיים

ניר קיפניס / 04.01.18

אנחנו "אוכלים עם העיניים", נותנים להוויה לעצב את ההכרה וחווים את החיים כחוויה אסתטית. ניר קיפניס, גבר-ביתי, מצא בדליקטסן את הפרטים...

הבהלה לסילבסטר

עדי פרי / 28.12.17

מה יש בו בערב השנה החדשה שמוציא אנשים מגדרם או מהבית, ועוד בערב יום ראשון? Haven't the Jewish people suffered enough?

ארוחת שישי בארגז דליקטסן

כתיבה: טל סיון-צפורין צילום: עידית בן עוליאל / 21.12.17

זכרונות ילדות עולים וצפים בארוחות שישי, מזכירים ריחות וטעמים שאינם עוד. כמה נעים שאפשר לרכוש קצת זכרונות בקופסאות, לקחת הביתה, לפרוק...

הָבָה נְלַבֵּב לְבִיבוֹת לֶחָג

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 14.12.17

הכנת לביבות יכולה להיות משחק ילדים של ממש, קחו לדוגמא את יולי, בסה"כ בת 9 וכבר יודעת ללבב לביבות בהצלחה מופלאה. אז השבוע, נתנו לה 2...

הספינג' של בלולו

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 07.12.17

מלכתחילה, כדי לאכול ספינג' ראוי בחנוכה כדאי להצטייד מראש בסבתא צפון אפריקנית (ובהרבה מקום בבטן). בדיעבד, תוכלו להסתפק במתכון של רונן...

בראנץ' ישראלי עד הבית

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 30.11.17

מאחורי כל בראנץ' נינוח יש אנשים שעבדו קשה כדי להכין אותו. אתם יכולים להיות האנשים האלה, או להזמין בראנץ' מוכן מאתר הדליקטסן. התפריט משתנה...

בייבי בום

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 23.11.17

מי שכבר חווה כמה לידות, יודע שהדבר האחרון שמתחשק ליולדת שזה עתה שבה הביתה הוא שיבואו לבקר... אז במקום זה, מה דעתכם פשוט למלא לה את המקרר?

רוח סתיו: מתכון לעוגת פולנטה תפוזים מושלמת

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 16.11.17

עוגות תפוזים הן מקור לא אכזב לנוסטלגיה וזכרונות, ועם ספל משקה מהביל הן יהפכו כל שיחת חולין לשיחה גלוית לב. עוגת התפוזים של הבייקרי היא...

המתוקים של רחוב ברטאן

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 09.11.17

רחוב ברטאן, בצפון איזור המארה, הופך בהדרגה לאחד האיזורים החמים בזירה הקולינרית של פריז. מלבד החנויות המיוחדות ודוכני האוכל, נפתחו בו...
239 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions