בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

The Magazine

מתכוני הדליקטסן

  1. געגועים לאיטליה (או לפסטה רוסטיקלה)
    מתכוני הדליקטסן

    כשאין טיסה לאיטליה באופק, והחשק לפסטה כמו שפסטה צריכה להיות עולה על גדותיו, יש רק פיתרון אחד - ערכות של פסטה רוסטיקלה.

    קרא עוד
  2. שלושה מתכונים לסוכה
    מתכוני הדליקטסן

    כשהטמפרטורות יורדות מעט, חוזר החשק לשבת במרפסות עם משפחות וחברים, ולמלא את השולחן במה שעושה נעים בלב ובבטן.

    לכבוד חג סוכות, שלושה מתכונים, שישמחו גדולים וקטנים ויתאימו בול לשולחן הארוח בסוכה.

    קרא עוד
  3. Wanna Greens הקוויאר של הטבע
    מתכוני הדליקטסן

    כולם יודעים שירקות ירוקים טריים טובים לבריאות שלנו - וכולנו רוצים לצרוך מהם יותר, אך מתקשים לעשות זאת. "וואנגרינס", ירקות ירוקים טבעיים, יחוללו את השינוי שלו אתם מייחלים ויספקו לכם את כמות הירקות הירוקים היומית המומלצת בקלות וללא מאמץ.           10 דברים שכדאי לדעת על הקוויאר של הטבע

    קרא עוד
  4. מרבין בשמחה
    מתכוני הדליקטסן

    אחד מתקתק ופירותי, השני חרפרף והשלישי מרענן ועשבוני. מתכננים מסיבת פורים? מנהל הבר דניאל קניאס חושף את המתכונים לקוקטיילים הכי שווים של הרצל 16, כדי שגם בבית תוכלו לשתות עד דלא ידע

    קרא עוד
  5. מתכון לריבולטה - מרק איטלקי כפרי
    מתכוני הדליקטסן

    כשיש ריבולטה - יש ארוחה. הנזיד הטוסקני, המכיל קטניות, ירקות עונתיים ולחם, הוא לפעמים כל מה שצריך. השף גיא פולק מסביר איך מכינים ריבולטה עם טוויסט

    קרא עוד
  6. מתכון לאקווה פאצה - מרק דגים נפוליטני
    מתכוני הדליקטסן

     

    השף גיא פולק מכין גרסה מקומית ל"אקווה פאצה", מרק דגים עשיר שמקורו בדרום איטליה. בשר הדג המתקתק וחמיצות המרק הופכים אותו למנת חורף ממכרת

    קרא עוד
  7. מתכון לפוט אט פה - מרק בשר צרפתי
    מתכוני הדליקטסן

    גיא פולק הופך את תבשיל הבשר הצרפתי "פוט או פה" למרק בשר וירקות טעים, ארומטי ועז טעם. אפשר להגיש אותו בצלחות אישיות, אפשר להגיש במרקיה למרכז השולחן ולהרכיב את מנת המרק שאתם אוהבים בעצמכם. שימו לב - את המרק הזה מתחילים להכין יום קודם

    קרא עוד
  8. מתכון לבויאבז
    מתכוני הדליקטסן

    ״אל תסעו למרסיי!״

    לפעמים צריך לדעת להתעלם מעצות של אנשים שחושבים שהם יודעים הכל, כי אם תעשי את הטעות הזו ותקשיבי להם, את עלולה למצוא את עצמך עשרים שנה מאוחר יותר, מתחרטת שהיית כל כך קרוב למרסיי ובכל זאת לא נכנסת למרסיי, כדי לשבת על קערת בויאבז.

    קרא עוד
  9. מתכון לפריקסה קרודו אינטיאס
    מתכוני הדליקטסן

    דג עטוף בלחם זה מן ההנאות הפחות מוערכות בעולם הזה, לגמרי שלא בצדק. כשהוא נעשה בתבונה, כריך שמכיל נתחי דג יודע להציע שילוב מזהיר של פחמימה וחלבון, מתיקות ומליחות, חמיצות וחריפות.
    כל הדברים שהלשון והחיך שלנו כל כך אוהבות להתענג עליהם. משום מה כריכי הבשר או הגבינה לוקחים תמיד את זכות הראשונים במצעדי הטעימים ביותר או המושחתים ביותר, ואלו מן הים מקבלים במקסימום ציון לשבח.

    קרא עוד
  10. מתכון ללברק מחותן בסלסה ורדה וארטישוקים
    מתכוני הדליקטסן

    לכבוד עונת הארטישוקים, גיא פולק מחתן פילטים של לברק עם סלסה ורדה, שפע חמאה וארטישוקים משני סוגים - כאלה שמגיעים מהאדמה, וכאלה שמגיעים מצנצנת

    קרא עוד
  11. בפסח הזה לא תאכלו מצה עם שוקולד
    מתכוני הדליקטסן

    לא באמת. אל תלחצו, אבל הנה שלישיית מתכונים עם מצות שבהחלט יגרמו לכם לחשוב פעמיים.

    קרא עוד
  12. מרק טום יאם עם קרפלך
    מתכוני הדליקטסן

    פרפקט מאץ'! מרק מדרום-מזרח אסיה עם כופתאות ממזרח אירופה. ואף מילה על איך לא ניסינו את זה קודם

    קרא עוד
  13. מזל טוב, זאת מחלבה!
    מתכוני הדליקטסן

    תגידו לנו מזל טוב, יש לנו אחות קטנה! הבאנו את טל סיון צפורין לביקור במחלבה החדשה שלנו, שם היא גילתה איך מייצרים גבינות בלב תל אביב וכמה נעים ללטף מוצרלה

    קרא עוד