כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
מתכוני הדליקטסן
-
17.03.24
אחד מתקתק ופירותי, השני חרפרף והשלישי מרענן ועשבוני. מתכננים מסיבת פורים? מנהל הבר דניאל קניאס חושף את המתכונים לקוקטיילים הכי שווים של הרצל 16, כדי שגם בבית תוכלו לשתות עד דלא ידע
-
21.02.24
כשיש ריבולטה - יש ארוחה. הנזיד הטוסקני, המכיל קטניות, ירקות עונתיים ולחם, הוא לפעמים כל מה שצריך. השף גיא פולק מסביר איך מכינים ריבולטה עם טוויסט
-
12.02.24
השף גיא פולק מכין גרסה מקומית ל"אקווה פאצה", מרק דגים עשיר שמקורו בדרום איטליה. בשר הדג המתקתק וחמיצות המרק הופכים אותו למנת חורף ממכרת
-
04.02.24
גיא פולק הופך את תבשיל הבשר הצרפתי "פוט או פה" למרק בשר וירקות טעים, ארומטי ועז טעם. אפשר להגיש אותו בצלחות אישיות, אפשר להגיש במרקיה למרכז השולחן ולהרכיב את מנת המרק שאתם אוהבים בעצמכם. שימו לב - את המרק הזה מתחילים להכין יום קודם
-
24.01.24
״אל תסעו למרסיי!״
לפעמים צריך לדעת להתעלם מעצות של אנשים שחושבים שהם יודעים הכל, כי אם תעשי את הטעות הזו ותקשיבי להם, את עלולה למצוא את עצמך עשרים שנה מאוחר יותר, מתחרטת שהיית כל כך קרוב למרסיי ובכל זאת לא נכנסת למרסיי, כדי לשבת על קערת בויאבז.
-
24.01.24
דג עטוף בלחם זה מן ההנאות הפחות מוערכות בעולם הזה, לגמרי שלא בצדק. כשהוא נעשה בתבונה, כריך שמכיל נתחי דג יודע להציע שילוב מזהיר של פחמימה וחלבון, מתיקות ומליחות, חמיצות וחריפות.
כל הדברים שהלשון והחיך שלנו כל כך אוהבות להתענג עליהם. משום מה כריכי הבשר או הגבינה לוקחים תמיד את זכות הראשונים במצעדי הטעימים ביותר או המושחתים ביותר, ואלו מן הים מקבלים במקסימום ציון לשבח. -
15.01.24
לכבוד עונת הארטישוקים, גיא פולק מחתן פילטים של לברק עם סלסה ורדה, שפע חמאה וארטישוקים משני סוגים - כאלה שמגיעים מהאדמה, וכאלה שמגיעים מצנצנת
-
02.04.23
לא באמת. אל תלחצו, אבל הנה שלישיית מתכונים עם מצות שבהחלט יגרמו לכם לחשוב פעמיים.
-
05.01.23
פרפקט מאץ'! מרק מדרום-מזרח אסיה עם כופתאות ממזרח אירופה. ואף מילה על איך לא ניסינו את זה קודם
-
28.12.22
תגידו לנו מזל טוב, יש לנו אחות קטנה! הבאנו את טל סיון צפורין לביקור במחלבה החדשה שלנו, שם היא גילתה איך מייצרים גבינות בלב תל אביב וכמה נעים ללטף מוצרלה
-
21.07.22
יצירת ניוקי, שגם יהיה רך וענני וגם ישמור את מפלס הלחץ שלנו (הבשלניות הביתיות) בגובה פני הים, עלולה להיות משימה על גבול הבלתי אפשרית.
אבל אנחנו כאן עם פתרון מושלם שכולל גם מתכון קליל ומדויק לניוקי פטריות ושמנת.
-
21.06.22
מקורם של הדמפלינג - כיסוני הבצק שכבשו את העולם - הוא באזור קנטון שבסין, ומשם הם הופצו לעולם. הבשלנית תאיר מורדוך, יוצאת "מאסטר שף", חוזרת למזרח ומגישה מתכון לדמפלינג נפלאים וקלים להכנה בבית. כתבה שניה בסדרה
-
25.05.22
בואו נודה באמת, להתכנס להכנת רביולי באמצע החיים זו משימה שדורשת זמן, השראה ומיומנות. בואו לא נשכח גם סבלנות והתוצאה היא מכונת פסטה המשקיפה עלינו ממרומי המדף במטבח, כאילו נחה על גבעה בטוסקנה. וכשהדרך ארוכה ומפותלת - לדליקטסן יש פתרון - הם יכינו את הרביולי, עבודת יד, ומוכן לבישול, ואת הרוטב, אחת מהקלאסיקות של הקופיבר, נכין בבית בצ'יקצ'ק.