בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין כדאי לבחור תאריך ואופן האספקה

The Magazine

מתכוני הדליקטסן

  1. מתכוני הדליקטסן

    מקורם של הדמפלינג - כיסוני הבצק שכבשו את העולם - הוא באזור קנטון שבסין, ומשם הם הופצו לעולם. הבשלנית תאיר מורדוך, יוצאת "מאסטר שף", חוזרת למזרח ומגישה מתכון לדמפלינג נפלאים וקלים להכנה בבית. כתבה שניה בסדרה

     

    קרא עוד
  2. מתכונים לשבועות

    בואו נודה באמת, להתכנס להכנת רביולי באמצע החיים זו משימה שדורשת זמן, השראה ומיומנות. בואו לא נשכח גם סבלנות והתוצאה היא מכונת פסטה המשקיפה עלינו ממרומי המדף במטבח, כאילו נחה על גבעה בטוסקנה. וכשהדרך ארוכה ומפותלת - לדליקטסן יש פתרון - הם יכינו את הרביולי, עבודת יד, ומוכן לבישול, ואת הרוטב, אחת מהקלאסיקות של הקופיבר, נכין בבית בצ'יקצ'ק.

    קרא עוד
  3. הנקראים ביותר

    מה הפתרון לגעגועים לאירוח, צורך בלתי פוסק באוכל מנחם ויותר מדי ארוחות בפורמט משפחתי מצומצם? באנים ממולאים בבשר מפורק בהרכבה עצמית כמובן! ועל הדרך גם טיפ לקראת ימים נורמליים יותר שיבואו ממש תיכף (אמן!!)

     

     

    קרא עוד
  4. מתכוני הדליקטסן

    לביבות זה מלא עבודה, אבל מה שהולך לידן זה צ'יקצ'ק. רבע שעה במטבח וקצת בחישות וערבובים יהפכו את ערב הלביבות שלכם ללהיט של חנוכה. לכבוד החג, הנה לפניכם המתכונים למטבלים הכי מומלצים שלנו.

    קרא עוד
  5. הנקראים ביותר
    לא תאמינו כמה קל להכין גיוזה בבית, במיוחד כשיש במקפיא בצק מוכן. לכבוד האולימפיאדה בטוקיו, הבשלנית תאיר מורדוך, בוגרת "מאסטר שף", מלמדת איך מכינים גיוזות מעולות בכלום עבודה וזמן
    קרא עוד
  6. מתכוני הדליקטסן
    יום המשפחה. שנה לקורונה. סגירת מעגל? אולי. זו היתה שנה עם הרבה מאד משפחה גרעינית, ומעט מדי מכל מה שהיינו רגילים אליו. אז אולי תכף נחזור לימים כתיקונם, אבל לא משנה מתי, אין כמו בבית ואין על הדבר הזה שנקרא משפחה, וילדים (קטנים וגדולים) שזוללים בשבת בבוקר פנקייקים חמים עם תותים ומייפל. הנה לכם מתכון של הפנקייקים של הבראסרי
    קרא עוד
  7. מתכוני הדליקטסן
    מתקרר.. מתקרר.. והנה הגענו לזמן הזה בשנה שמתחשק להיכנס למטבח ולבשל אוכל חמים ומנחם ונעים בבטן. וכמה פשוט זה עם ערכה מוכנה של מתכון לניוקי פרובנסיאל, שרק צריך לפתוח, לחבר את המרכיבים יחד במחבת אחד, להוסיף כמות גדושה של פרמז'ן רג'יאנו, לפתוח בקבוק יין אדום קליל ולאכול בהנאה מול הנטפליקס. טל סיון ציפורין עשתה בדיוק את זה:
    קרא עוד
  8. מתכוני הדליקטסן
    זמן בית. סתיו בפתח. סגר מגיע והולך ועוד אחד אחריו, ברוטינה כזאת שכמעט והתרגלנו אליה. אם כבר כל אלה, ואם כבר משעמם, ואם כבר געגועים אינסופיים לאיטליה, או לאנשהו, אז הזמן הכי טוב לפסטה אדומה משגעת הוא עכשיו. ערכה מיוחדת מהדליקטסן נחתה אצל טל סיון שבישלה והתמוגגה.
    קרא עוד
  9. מתכוני הדליקטסן
    מי מאיתנו לא אוהב אוכל אסיאתי? מי לא מתגעגע לטיול ההוא שעשה אז למזרח? השילוב הזה של החמוץ-מתוק-חריף כל כך מתאים לנו ולקיץ הלוהט שלנו. רק מה? כמה עבודה, כמה דיוק, כמה חומרי גלם כדי להגיע אל הטעמים ההם, אל הזכרונות. אז אם יש ברשותכם כמה שעות פנויות, הנה לכם המתכון המלא של הספרינג רולז של הדליקטסן, שקצצה, כתשה וגילגלה טל סיון ציפורין
    קרא עוד
  10. מתכוני הדליקטסן

    כי אנחנו הכי יפים ויפות כשנוח לנו - ארוחת ראש השנה שהיא קודם כל מתכונים משובחים, אבל גם נעזרת בכמה קיצורי דרך גאוניים שהופכים את הכנתה לקלה שבקלות.

    קרא עוד
  11. מתכוני הדליקטסן
    קרא אגא היא מנה יפנית שמוגשת בדיסקו טוקיו - קוביות פרגית ששרו במרינדה וצופו בטמפורה, עוברות טיגון עמוק, ומוגשות עם סלט כרוב חמצמץ ופלחי לימון. זו מנה פשוטה ונהדרת, ידידותית-לקיץ וגם חסינת מתבגרים (מי שצריך לדעת יודע)
    קרא עוד
  12. הנקראים ביותר
    עבור חלק מאתנו, לפחות, אין דבר שמזכיר יותר פסח ובית מאשר מרק עוף עם קניידלך. לכבוד פסח המתקרב, ואחרי שהפצרנו, רותי הסכימה לגלות לנו איך מכינים את המרק שלה
    קרא עוד
  13. מתכוני הדליקטסן
    הניוקי הפריזאי (Gnocchis à la parisienne) הוא וריאציה קלילה ומפתיעה על המאכל האיטלקי, שנולדה בעיר האורות. הוא מבוסס על בצק רבוך במקום תפוחי אדמה, וזה סוד קלילותו והסיבה לכך שגם תהליך ההכנה די פשוט. המתכון שלפניכם הוא לניוקי הפריזאי של הדליקטסן
    קרא עוד
עמוד