כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
הכל על יין ואלכוהול
-
17.03.24
אחד מתקתק ופירותי, השני חרפרף והשלישי מרענן ועשבוני. מתכננים מסיבת פורים? מנהל הבר דניאל קניאס חושף את המתכונים לקוקטיילים הכי שווים של הרצל 16, כדי שגם בבית תוכלו לשתות עד דלא ידע
-
14.05.23
איך מרכיבים מגש גבינות מושלם ואיזה יין הכי מתאים לכל גבינה? כל הטיפים, העצות וההמלצות לשילובים מנצחים
-
18.07.22
יינות מבעבעים שמגיעים מחוץ לחבל שמפיין שבצפון צרפת, הם אחד הטרנדים הבולטים של קיץ 22, שבו נשתה הרבה פט נט, פרוסקו, קרמו וקאווה קרירים ומרעננים. לרגל חודש המבעבעים בדליקטסן - אדר ברשדסקי, מנהל תחום היין בקבוצת R2M, מסביר למה יינות מבעבעים הם הדבר הנכון לעונה החמה (אבל לא רק)
-
06.06.22
קמפרי הוא אפריטיף קלאסי - דרך מצויינת לפתוח ארוחה או סתם כמשקה לא מחייב אחרי שעות העבודה. המתכון שלנו לקמפרי אבטיח, הוא שדרוג מרענן של האפריטיף המוכר
-
24.06.21
הימים החמים כבר כאן וכולכם כבר מתורגלים ויודעים מה נשתה בקיץ הקרוב. אלעד שהם, מנהל תחום המשקאות שלנו, מורה ותלמיד ללימודי יין ב-WSET, עושה לכולנו קצת סדר על המשקה הוורוד-ורוד הזה שיעביר לנו את הקיץ קצת יותר סמוקים ונינוחים.
-
17.05.21
ליל הסדר יכול להיות אירוע מאתגר. מצד שני, זהו גם אירוע שבו שתייה מרובה של אלכוהול היא לא רק מותרת אלא נדרשת. אז נצלו את ההזדמנות עם 3 הקוקטיילים הנפלאים שאנחנו מציעים כאן - הם יכולים לפתוח את הערב, לפני ארבע הכוסיות (או במקומן), ועשויים להפוך את קריאת ההגדה למהנה ומשעשעת מתמיד
-
19.05.20
כמו שרותי ברודו אומרת: " זאת תקופה של התכנסות פנימית, אנחנו ממציאים את עצמנו מחדש, ואנחנו רואים את זה – יותר ויותר אנשים מבשלים בבית, מתנסים בדברים חדשים". אז אנחנו אומרים, זה הזמן ללמוד להכין גם איזה קוקטייל קיץ שינעים ויכניס את השמש הביתה, כי בכל אחד ואחת מאיתנו מסתתר/ת ברמנ/ית, לא ככה?
-
07.09.19
עליית קרנו של הרוזה בקרב חובבי היין בישראל, היא אולי הסימן המעודד ביותר לביסוסה של תרבות קולינארית. ניר קיפניס נזכר בימים שבהם הרוזה היה מוקצה ומגלה שלא רק הוא התבגר מאז
-
04.04.19
מהקופי בר בתל אביב ועד ליקב פלם: סיפור בשלוש תחנות ושש מנות שעטופות באהבה בשישה יינות נהדרים שכאילו נולדו ונועדו ללוות אוכל
-
07.01.18
החיבה הישראלית ההולכת וגדלה לאוכל אסיאתי, פסחה משום מה על ארון המשקאות של המטבח המרתק הזה. דווקא משום כך, טוב לגלות מקום שהחליט להרים את הכפפה ולהראות לנו שכאשר מתאימים לאוכל הזה את הדרינק שהוא תבנית נוף מולדתו, אפשר ליהנות יותר
-
05.10.17
חגיגת ה "אוקטוברפסט" הבווארי, היא סיבה מצוינת לעשות קצת סדר על מדפי הבירות שלנו ולגלות סוגים נהדרים של בירות שילוו נהדר מיני נשנושים, או במילים אחרות: ככה זה כשמהפכת הקראפט והאוקטוברפסט נפגשים
-
07.09.17
הקיץ הישראלי מספק תפאורה אידיאלית לרוזה. הוא קל ורענן יותר מיינות אדומים, מתאים לכל ארוחה, ולגיטימי לגמרי להוסיף לו קרח. בימינו יש גם מבחר מכובד של יינות רוזה מיובאים ומקומיים, מתוקים ויבשים, מבעבעים יותר או פחות, שמתאימים לכל חך, כיס ואירוע - וכמובן שנעזור לכם לבחור
-
03.08.17
לכבוד חג ה "עד-דלא-ידע" הממשמש ובא עלינו לטובה, כינסנו לפאנל את מומחי היין והאלכוהול של קבוצת R2M לשיחה על מקורות ההשראה האלכוהוליים שלהם. מומלץ לא לקרוא על בטן ריקה...