בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין כדאי לבחור תאריך ואופן האספקה

The Magazine

הכל על יין ואלכוהול

  1. הכל על יין ואלכוהול
    קמפרי הוא אפריטיף קלאסי - דרך מצויינת לפתוח ארוחה או סתם כמשקה לא מחייב אחרי שעות העבודה. קמפרי אבטיח של הקופי בר, הוא שדרוג מרענן של האפריטיף המוכר
    קרא עוד
  2. הכל על יין ואלכוהול
    הימים החמים כבר כאן וכולכם כבר מתורגלים ויודעים מה נשתה בקיץ הקרוב. אלעד שהם, מנהל תחום המשקאות שלנו, מורה ותלמיד ללימודי יין ב-WSET, עושה לכולנו קצת סדר על המשקה הוורוד-ורוד הזה שיעביר לנו את הקיץ קצת יותר סמוקים ונינוחים.
    קרא עוד
  3. הכל על יין ואלכוהול
    כמו שרותי ברודו אומרת: " זאת תקופה של התכנסות פנימית, אנחנו ממציאים את עצמנו מחדש, ואנחנו רואים את זה – יותר ויותר אנשים מבשלים בבית, מתנסים בדברים חדשים". אז אנחנו אומרים, זה הזמן ללמוד להכין גם איזה קוקטייל קיץ שינעים ויכניס את השמש הביתה, כי בכל אחד ואחת מאיתנו מסתתר/ת ברמנ/ית, לא ככה?
    קרא עוד
  4. הכל על יין ואלכוהול
    עליית קרנו של הרוזה בקרב חובבי היין בישראל, היא אולי הסימן המעודד ביותר לביסוסה של תרבות קולינארית. ניר קיפניס נזכר בימים שבהם הרוזה היה מוקצה ומגלה שלא רק הוא התבגר מאז
    קרא עוד
  5. הכל על יין ואלכוהול
    החיבה הישראלית ההולכת וגדלה לאוכל אסיאתי, פסחה משום מה על ארון המשקאות של המטבח המרתק הזה. דווקא משום כך, טוב לגלות מקום שהחליט להרים את הכפפה ולהראות לנו שכאשר מתאימים לאוכל הזה את הדרינק שהוא תבנית נוף מולדתו, אפשר ליהנות יותר
    קרא עוד
  6. הכל על יין ואלכוהול
    חגיגת ה "אוקטוברפסט" הבווארי, היא סיבה מצוינת לעשות קצת סדר על מדפי הבירות שלנו ולגלות סוגים נהדרים של בירות שילוו נהדר מיני נשנושים, או במילים אחרות: ככה זה כשמהפכת הקראפט והאוקטוברפסט נפגשים
    קרא עוד
  7. הכל על יין ואלכוהול
    הקיץ הישראלי מספק תפאורה אידיאלית לרוזה. הוא קל ורענן יותר מיינות אדומים, מתאים לכל ארוחה, ולגיטימי לגמרי להוסיף לו קרח. בימינו יש גם מבחר מכובד של יינות רוזה מיובאים ומקומיים, מתוקים ויבשים, מבעבעים יותר או פחות, שמתאימים לכל חך, כיס ואירוע - וכמובן שנעזור לכם לבחור
    קרא עוד
  8. הכל על יין ואלכוהול
    לכבוד חג ה "עד-דלא-ידע" הממשמש ובא עלינו לטובה, כינסנו לפאנל את מומחי היין והאלכוהול של קבוצת R2M לשיחה על מקורות ההשראה האלכוהוליים שלהם. מומלץ לא לקרוא על בטן ריקה...
    קרא עוד
  9. הכל על יין ואלכוהול
    פימס הוא המשקה האנגלי הכי קלאסי שיש, אפילו יותר מג׳ין וטוניק. הוא נהדר כבסיס לקוקטייל קייצי רענן ולא מחייב, עם תכולת אלכוהול צנועה. הכי מושלם לאירוח - מכניסים לקנקן עם מי טוניק ופירות טריים ומקבלים סוג של סנגריה מבושמת. מועמד מצויין לתפקיד "ה"משקה של הקיץ הקרוב
    קרא עוד
  10. הכל על יין ואלכוהול
    סיפורו של הסיידקר (Sidecar) מתחיל אחרי מלחמת העולם ה-1 בלונדון ואולי בכלל בפריז. הוא נקרא על שם הסירה המחוברת לאופנוע ומצא את דרכו לניו יורק דווקא בתקופת היובש הגדולה
    קרא עוד
  11. הכל על יין ואלכוהול
    אם אתם רוצים להרגיש בפריז, קחו לכם 5 דקות להכנת קוקטייל קל, טעים ונעים או שפשוט תגיעו להוטל מונטיפיורי
    קרא עוד
  12. הכל על יין ואלכוהול
    נינו הוא קוקטייל אפריטיפי מרענן וחזק המתאים למי שאוהב טעמים קצת פחות שגרתיים. הצבע הירוק הבוהק שלו בטוח יעורר סקרנות בשולחן והשם של הקוקטייל? הוא על שם נינו הקטן
    קרא עוד
  13. הכל על יין ואלכוהול
    הסינגפור סלינג הוא קוקטייל נעים וקליל ומהווה כניסה מופלאה לעולם הג'ין. גל יניב, מביא לנו את הגירסה של הקופי בר לקוקטייל הנהדר הזה
    קרא עוד
עמוד