בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

we r2m

  1. מאחורי הקלעים: המאפייה של R2M
    we r2m

    עבור אוהבי פחמימות אמיתיים, יום במאפייה הוא לא פחות מהתגשמות חלום. הוא אמנם מתחיל הרבה לפני הזריחה, אבל משם זה רק הולך ומשתפר. שרית גופן התארחה במאפייה של R2M וחזרה לספר  

    קרא עוד
  2. נעים להכיר: תומר פרג'
    we r2m

    תומר פרג' נפגש עם עירית בלוה כדי לספר לה על הדרך שלו, מהפס הקר בבראסרי ועד לתפקיד הניהולי החדש כמנהל המטבחים של R2M. תוך כדי, הם דיברו גם על הדברים הקטנים מהם מורכבת קריירה בענף המסעדנות 

    קרא עוד
  3. נעים להכיר: אוהד סלומון
    we r2m

    אוהד סלומון, השף של הקופי בר, שיתף את עירית בלוה בדרך שעשה מחיפה למטבח שביד חרוצים: שיחה על מוטיבציה, התאהבות, ביטחון, לימודים, לונדון, וגם אגו

    קרא עוד
  4. מאחורי הקלעים: ארוחת ערב לצוות הקופי בר
    תורת האירוח

    ארוחות הצוות של הקופי בר הן עניין מקצועי לחלוטין. זו דרך פשוטה ויעילה לנסות יחד חומרי גלם מיוחדים, מנות חדשות וקונספטים של אירוח. איך אומרים - עבודה קשה אבל מישהו חייב לעשות אותה    

    קרא עוד
  5. מאחורי הקלעים: ארוחת ערב בניחוח אסיאתי לצוות הוטל מונטיפיורי
    תורת האירוח

    בדרך לתפריטים שלנו, מנות רבות עוברות טבילת אש בתנאים אמיתיים: ערב בו מכינים, מגישים ואוכלים אותן, ולפעמים גם מצלמים (כי פשוט חבל שלא). במקרה זה מדובר בארוחה עם השפעות אסיאתיות, בהשתתפות צוות הוטל מונטיפיורי

    קרא עוד