כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
יש לי גלידה הכי טובה

גלידה. בואו ניתן בה סימנים: וניל, חובה. שוקולד, הרי אין בלעדיו. פיסטוק. אם הפיסטוק לא בשלישייה שלכם אתם לא מכורים אמיתיים. כל השאר זה כבר בחזקת צ׳ופר (ותכף נדבר גם עליו).
אוטוטו, אבל ממש, תפתח ליד הבייקרי בדיזנגוף הגלידרייה החדשה של קבוצת R2M שתיקרא Creme ובה יכינו עבורכם את הגלידה הכי (אבל הכי!) טריה, טעימה ומדויקת.
הייחוד במכונה של Carpigiani שמוצבת במקום, הוא שהיא מייצרת את הגלידה מהר מאד (6 דקות, על השעון), תוך שליטה על פרמטרים כמו אווריריות המרקם והטמפרטורה
לאחרונה ביקר כאן המאסטר ג׳לאטו האיטלקי אלסנדרו ראקה, האיש וכפית הכסף בכיס השרוול (זו שרק איתה טועמים את הגלידה). ראקה הוא הבעלים של אחת הגלידריות הנחשבות בצפון איטליה ומורה בכיר באוניברסיטה לגלידה של חברת Carpigiani. הוא בא כדי להדריך את הקונדיטורים של R2M בשימוש במכונה המיוחדת שהובאה מאיטליה ולהרכיב יחד איתם את מתכוני הגלידות שיוגשו ב- Creme.
המאסטר ג׳לאטו האיטלקי אלסנדרו ראקה, האיש וכפית הכסף בכיס השרוול (זו שרק איתה טועמים את הגלידה)
הייחוד במכונה של Carpigiani שמוצבת במקום, הוא שהיא מייצרת את הגלידה מהר מאד (6 דקות, על השעון), תוך שליטה על פרמטרים כמו אווריריות המרקם והטמפרטורה, שהיא כמובן משמעותית מאד כיוון שטעם הגלידה מרגיש אחר בטמפרטורות שונות. למשל, ככל שהגלידה יותר קרה (כמו גלידה שנמכרת ממקפיאים, למשל), צריך להוסיף לה יותר סוכר, על מנת שנחוש במתיקות.
אז מה עושים כדי להגיע לגלידת השוקולד המושלמת? או הווניל? או, כמו שאמרנו כבר - הפיסטוק? טועמים. והרבה
אז מה עושים כדי להגיע לגלידת השוקולד המושלמת? או הווניל? או, כמו שאמרנו כבר - הפיסטוק? טועמים. והרבה! אחרת איך אפשר למצוא, למשל, את התותים הכי טעימים עבור הסורבה? רגע, כבר דיברנו על סורבה? לצד שלושת הטעמים הקבועים, יוגש בכל פעם סורבה משתנה מפירות העונה.
אז ממה מכינים את גלידת השוקולד המושלמת?
הכנת גלידת וניל משובחת ממקלות וניל
ועכשיו הצ׳ופר - כלומר הסיבה שבגללה כדאי להקים אוהל קטן בכניסה: בגלדיריה החדשה, יערמו לכם על הגלידה המשובחת את המאפים והקינוחים הנהדרים של הבייקרי. למשל, גלידה וניל עם פאי תפוחים חם או שטרודל בננות; עוגיות שוקולד כדי להוסיף אקסטרה שוקולד לגלידת השוקולד; או טארט לימון עם גלידת הפיסטוק. ואפשר גם פשוט דובדבני אמרנה, או שזיפים נפלאים בברנדי. וההכי שלי – כדור גלידת שוקולד בתוך לחמניה טריה. חלום.
בגלידריה החדשה יערמו לכם על הגלידה המשובחת את המאפים והקינוחים הנהדרים של הבייקרי.
גלידה וניל עם פאי תפוחים חם
טל סיון-צפורין היא צלמת, סטייליסטית, ובעלת הבלוג Chocolate / Salt
***