בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

זוג פילה לברק - ייבוא

דג ים איכותי ועם מעט עצמות. יעבוד מצוין כפילה על הגריל, בטיגון וגם ברוטב עדין. בין 180-200 גרם ליחידה. תוצרת קפריסין
200 גרם - (18.20 ₪ / 100 גרם)
36.40 ₪
SKU
900548
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ב׳: 15.04.24 , יום ג׳: 16.04.24 , יום ד׳: 17.04.24 , יום ה׳: 18.04.24 , יום ו׳: 19.04.24 , יום ב׳: 22.04.24 , יום ג׳: 23.04.24 , יום ד׳: 24.04.24 , יום ה׳: 25.04.24 , יום ו׳: 26.04.24 , יום ב׳: 29.04.24 , יום ג׳: 30.04.24 , יום ד׳: 01.05.24 , יום ה׳: 02.05.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ב׳: 15.04.24 , יום ג׳: 16.04.24 , יום ד׳: 17.04.24 , יום ה׳: 18.04.24 , יום ו׳: 19.04.24 , יום ב׳: 22.04.24 , יום ג׳: 23.04.24 , יום ד׳: 24.04.24 , יום ה׳: 25.04.24 , יום ו׳: 26.04.24 , יום ב׳: 29.04.24 , יום ג׳: 30.04.24 , יום ד׳: 01.05.24 , יום ה׳: 02.05.24

הוראות לפילה לברק צרוב, עם תרד וארטישוק ירושלמי

מצרכים:

פילה לברק - 4 מנות

שמן זית

מלח, פלפל

ארטישוק ירושלמי - 1 ק"ג

תרד - 500גר

הוראות הכנה:

לקלף את הארטישוק ולחתוך לחתיכות שוות.

לערבב עם שמן זית ומלח, ולהכניס לתנור בטמפרטורה של 160 מעלות ולצלות עד שהארטישוק רך.

לנקות את התרד ולטגן במחבת בכף שמן זית עם טיפה מלח.

לחמם מחבת שיש לה מכסה מתאים עם שמן זית.

לתבל את הדג במלח ופלפל שחור בצד העור, ובמלח בלבד בצד הבשר.

להניח במחבת על הצד של העור. אם הדג מתקפל, ללחוץ עליו עם מרית, כך שכל העור יגע בשמן.

לכסות את המחבת ולטגן עד שהדג מוכן והעור קריספי.

להגיש עם הירקות, כשצד העור פונה למעלה

 

עוד מתכון ניתן למצוא כאן

מתכון בפנים!

כתבות שיעניינו אותך