מולים טריים

מולים טריים 5

מק"ט: 900568

בעלי טעם עדין מאוד ומרקם רך. מומלצים לבישול עם רטבים על בסיס חמאה/ שמן זית או בטעמים אסייתיים.
1000 גרם (9.10 ₪ / 100 גר')

זמינות: במלאי

91.00 ₪
1000 גרם (9.10 ₪ 100 גר')
להוספת המוצר לסל, אנא בחר יום אספקה אחר

פרטים

בעלי טעם עדין מאוד ומרקם רך. מומלצים לבישול עם רטבים על בסיס חמאה/ שמן זית או בטעמים אסייתיים.

מידע נוסף

שם מולים טריים
תיאור בעלי טעם עדין מאוד ומרקם רך. מומלצים לבישול עם רטבים על בסיס חמאה/ שמן זית או בטעמים אסייתיים.
Flach Id 49
Is_bread 0
ללא לקטוז 0
צמחוני 0
פיקנטי 0
recommend html
בריא 0
ילדים אוהבים 0
ללא גלוטן 0
כמות מינימום להזמנה מוקדמת 0
תת מחלקה - תצוגת קטגוריה ברירת מחדל
קטגוריות אוכל מוכן 0
הצג מלאי נותר 0
סוג יחידת מידה שקיל
יחידת מידה גרם
משקל יחידה 1000
מידע נוסף

מתכון למולים מרינייר

מצרכים בשביל 4 מנות:

2 קילו מולים טריים

בצל אדום אחד

גזר - 2 יחידות

סלרי - 3 גבעולים

שומר אחד

3  כפות שמן זית

300 מיל' יין לבן 

150 מיל' שמנת מתוקה

עלי פטרוזליה - חופן

הכנות:

לשטוף את המולים טוב, לשפשף ולהוציא את כל החול.

לחתוך את הירקות לג'וליאנים באורך של 5 סמ' בערך.

ואז...

לשים שמן זית בסיר ולתת לירקות להזיע בתוכו עד שהם הופכים רכים ושקופים. 

להגביר את הלהבה ולהכניס את המולים.

לערבב במשך כדקה.

להוסיף יין לבן ולכסות את הסיר.

לבשל בערך כ 5 דקות, עד שהמולים נפתחים. אז, להוסיף את השמנת, להרתיח ביחד ולהוסיף מלח במידת הצורך.

אם רוצים שיהיה פיקנטי אפשר להוסיף קצת פלפל שחור או שעטה. 

להוסיף פטרוזליה, לערבב, ולהגיש ישר מהסיר.

מומלץ עם בגט טרי.

משלוחים והחזרות

ניתן להזמין מהתפריט היומי בתאריכים

ניתן להזמין מהתפריט בימים:

  • יום ו׳ : 22.10.21
  • יום ב׳: 25.10.21
  • יום ג׳: 26.10.21
  • יום ד׳: 27.10.21

לפרטים נוספים כמו מתכון או מה מחכה בפנים

מתכון למולים מרינייר

מצרכים בשביל 4 מנות:

2 קילו מולים טריים

בצל אדום אחד

גזר - 2 יחידות

סלרי - 3 גבעולים

שומר אחד

3  כפות שמן זית

300 מיל' יין לבן 

150 מיל' שמנת מתוקה

עלי פטרוזליה - חופן

הכנות:

לשטוף את המולים טוב, לשפשף ולהוציא את כל החול.

לחתוך את הירקות לג'וליאנים באורך של 5 סמ' בערך.

ואז...

לשים שמן זית בסיר ולתת לירקות להזיע בתוכו עד שהם הופכים רכים ושקופים. 

להגביר את הלהבה ולהכניס את המולים.

לערבב במשך כדקה.

להוסיף יין לבן ולכסות את הסיר.

לבשל בערך כ 5 דקות, עד שהמולים נפתחים. אז, להוסיף את השמנת, להרתיח ביחד ולהוסיף מלח במידת הצורך.

אם רוצים שיהיה פיקנטי אפשר להוסיף קצת פלפל שחור או שעטה. 

להוסיף פטרוזליה, לערבב, ולהגיש ישר מהסיר.

מומלץ עם בגט טרי.

asdasdasdasdasd
הולך טוב עם