בחירת זמן ואופן אספקה
כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
פילה סלמון
2 יחידות של פילה סלמון נורבגי נקי, ללא עצמות
520 גרם - (16.81 ₪ / 100 גרם)
87.40 ₪
SKU
900545
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ד׳: 18.06.25 ,
יום ה׳: 19.06.25 ,
יום ו׳: 20.06.25 ,
יום ב׳: 23.06.25 ,
יום ג׳: 24.06.25 ,
יום ד׳: 25.06.25 ,
יום ה׳: 26.06.25 ,
יום ו׳: 27.06.25 ,
יום ב׳: 30.06.25 ,
יום ג׳: 01.07.25 ,
יום ד׳: 02.07.25
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ד׳: 18.06.25 ,
יום ה׳: 19.06.25 ,
יום ו׳: 20.06.25 ,
יום ב׳: 23.06.25 ,
יום ג׳: 24.06.25 ,
יום ד׳: 25.06.25 ,
יום ה׳: 26.06.25 ,
יום ו׳: 27.06.25 ,
יום ב׳: 30.06.25 ,
יום ג׳: 01.07.25 ,
יום ד׳: 02.07.25
מתכון לפילה סלמון בטריאקי
מצרכים ל 4 מנות:
פילה סלמון - 4 מנות
רוטב טריאקי - 2 כפות
ברוקולי נקי - 600 גרם
בוק צ'וי - 2 ראשים
שמן שומשום
שומשום קלוי
הוראות הכנה:
להוריד את העור מהסלמון.
למרוח בטריאקי עם מברשת, ולהניח בצד.
לפרק את הברוקולי לפרחים ואת הבוקצ'וי לעלים.
להרתיח מים עם מלח , לבשל את הברוקולי ולהעביר ישר למי קרח.
לבשל באותם מים את הבוקצ'וי כ 2 דקות, ולהעביר למי מלח.
להכניס את הדג לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
לחמם במחבת עם מעט מים את הירקות, להניח על צלחת. לטפטף מעל מעט שמן שומשום,
להניח את הדג, לפזר מעליו שומשום קלוי ולהגיש.
מומלץ עם אורז לבן.