בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

ניוקי ללא גלוטן RUSTICHELLA

ללא קמח חיטה
ררוסטיקלה - מהמפעלים הידועים של איטליה המקפיד לשחזר חלק מתהליך הייצור בשיטה המסורתית, כדי שהתוצאה תזכיר את הפסטה מהייצור הארטיזנלי. הפסטה שלהם מיוצרת מקמח סמולינה איכותי שנטחן מחיטת דורום, בעלת אחוזי חלבון גבוהים וערך גליקמי נמוך יחסית בבישול אל דנטה
500 גרם - (6.40 ₪ / 100 גרם)
32.00 ₪
SKU
10797
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום א׳: 28.04.24 , יום ב׳: 29.04.24 , יום ג׳: 30.04.24 , יום ד׳: 01.05.24 , יום ה׳: 02.05.24 , יום ו׳: 03.05.24 , שבת: 04.05.24 , יום א׳: 05.05.24 , יום ב׳: 06.05.24 , יום ג׳: 07.05.24 , יום ד׳: 08.05.24 , יום ה׳: 09.05.24 , יום ו׳: 10.05.24 , שבת: 11.05.24 , יום א׳: 12.05.24 , יום ב׳: 13.05.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום א׳: 28.04.24 , יום ב׳: 29.04.24 , יום ג׳: 30.04.24 , יום ד׳: 01.05.24 , יום ה׳: 02.05.24 , יום ו׳: 03.05.24 , שבת: 04.05.24 , יום א׳: 05.05.24 , יום ב׳: 06.05.24 , יום ג׳: 07.05.24 , יום ד׳: 08.05.24 , יום ה׳: 09.05.24 , יום ו׳: 10.05.24 , שבת: 11.05.24 , יום א׳: 12.05.24 , יום ב׳: 13.05.24

מתכון לניוקי פרובנסיאל

מצרכים

שמן זית

125גרם עגבניות מיובשות

250 גרם ארטישוק אלה רומנה

250 גרם זיתי קלמטה

250 גרם שום קונפי

שקית ניוקי איכותי

עלי בזיליקום

הוראות הכנה

בסיר פסטה נרתיח 4 ליטר מים עם כפית מלח.

לתוך מחבת גדולה ורחבה נשפוך שליש כוס שמן זית.

נחמם את השמן על אש נמוכה.

כשהשמן התחמם, נכניס לתוכו את העגבניות המיובשות, נטגן קלות ונוסיף מעט מלח, על מנת שישחררו טעמים לתוך השמן זית.

את הארטישוקים נחתוך לשישיות ונוסיף למחבת.

נטגן עד שיקבל גוון זהוב.

בנתיים נגלען את זיתי הקלמטה ונקלף את השום קונפי, ונוסיף גם אותם למחבת.

לסיר פסטה עם המים שרתחו, נכניס את הניוקי ל 2-3 דקות.

ניקח שליש כוס ממי הבישול של הניוקי ונשפוך לתוך המחבת עם כל המרכיבים של הרוטב, ונערבב.

נגרד את המשקעים שנוצרו במחבת יחד עם מי הפסטה, כך שיווצר רוטב מלא טעמים, ולתוכו נעביר את הניוקי המסונן מהמים.

נקפיץ אותו במחבת דקה אחת, כך שיעטף ברוטב.

נתקו את התיבול אם צריך ונוסיף את עלי הבזיליקום.

נבשל עוד דקה,

נעביר לקערה

ובתאבון!

 

מתכון בפנים!
מוצרים נוספים מומלצים