בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

ציר עוף - קפוא

הבסיס למרק העוף שלנו ולהמון מרקים נוספים. משדרג כל תבשיל
400 גרם - (6.00 ₪ / 100 גרם)
24.00 ₪
SKU
1705533
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ג׳: 30.04.24 , יום ד׳: 01.05.24 , יום ה׳: 02.05.24 , יום ו׳: 03.05.24 , יום א׳: 05.05.24 , יום ב׳: 06.05.24 , יום ג׳: 07.05.24 , יום ד׳: 08.05.24 , יום ה׳: 09.05.24 , יום ו׳: 10.05.24 , יום א׳: 12.05.24 , יום ב׳: 13.05.24 , יום ג׳: 14.05.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ג׳: 30.04.24 , יום ד׳: 01.05.24 , יום ה׳: 02.05.24 , יום ו׳: 03.05.24 , יום א׳: 05.05.24 , יום ב׳: 06.05.24 , יום ג׳: 07.05.24 , יום ד׳: 08.05.24 , יום ה׳: 09.05.24 , יום ו׳: 10.05.24 , יום א׳: 12.05.24 , יום ב׳: 13.05.24 , יום ג׳: 14.05.24
לחמם כעשר דקות על אש קטנה. מומלץ להוסיף בזמן החימום ענף של טימין ופטרוזיליה, לטעום ולתקן תיבול

מתכון לריזוטו ים תיכוני

מצרכים:

400 מיל' ציר עוף

500 גרם אורז לריזוטו

מלח ים תיכוני

3 ענפי טימין

ענף פטרוזיליה

3 בצלי שאלוט בינוניים

100 מיל' יין לבן

50 גרם חמאה

100 גרם פרמזן מגורד

הוראות הכנה:

מחממים את ציר העוף כעשר דקות על  אש קטנה. מומלץ להוסיף בזמן החימום ענף של טימין ופטרוזיליה, לטעום, ולתקן תיבול.

קוצצים 3 שאלוטים בינוניים ומאדים אותם עם שמן זית על אש נמוכה עד שהשאלוט מגיע לשקיפות.

מוסיפים 500 גרם ריזוטו וכפית מלח ים תיכוני.

מערבבים כל הזמן עד שהריזוטו מתחמם ונעטף בשמן הזית.

מוסיפים 100 מיל' יין לבן ומאדים עד התנדפות האלכוהול.

מנמיכים את האש ומתחילים את בישול הריזוטו שנעשה בהדרגה,מוסיפים בעזרת מצקת כ 200-150 מיל' מציר העוף החם ומקפלים פנימה עד שהנוזל מתאדה וחוזר חלילה.

בישול ריזוטו דורש סבלנות. והתמדה על מנת להגיע למוצר מושלם.

כעבור מספר פעמים בודקים את רכות הריזוטו במטרה להגיע למרקם אחיד של אורז דביק עם רכות נגיסה.

כאשר מגיעים למצב המושלם מוסיפים 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות וכ-100 גרם פרמזן מגורד.

טועמים ומוסיפים מלח ים תיכוני לפי  המליחות הרצויה.

מסדרים את הריזוטו בקערה שטוחה, מפזרים מעל עלי טימין משני ענפים ומפזרים פרמז'ן מגורד.

מכיל: סלרי.
עלול להכיל: אגוזים (סוגי אגוזים שונים), בוטנים, ביצים, גלוטן (חיטה), דגים, חלב, סויה, גלוטן.
מתכון בפנים!