ראשונות וסלטים
לפניכם הסבר פשוט על בניית ארוחה:
מנות ראשונות וסלטים: 150-200 גרם לסועד. ואם לקחתם מספר סלטים, אז 50 גרם לכל סועד, מכל סלט, יעשו את העבודה.
מנות עיקריות: פילה דג/בשר/עוף ללא עצמות - 150 גרם למנה. דג/בשר/עוף כולל עצמות - 300 גרם למנה.
תוספות: ירקות - 100-150 גרם. פחמימות - 150 גרם.
ובחשבון פשוט - עד 600 גרם אוכל לסועד, לפני קינוחים.
-
פטה כבד עוף "קופיבר"עם חמאה, תפוחי עץ וג'לי של וורמוט LILLET, חגיגי כמנה ראשונהללא קמח חיטה158.00 ₪יחידהיש לבחור תאריך אספקה