בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

בצק עלים קפוא

צמחוני
בצק עלים קלאסי על בסיס חמאה
750 גרם - (5.60 ₪ / 100 גרם)
42.00 ₪
SKU
81084
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ד׳: 23.10.24 , יום ה׳: 24.10.24 , יום ו׳: 25.10.24 , יום א׳: 27.10.24 , יום ב׳: 28.10.24 , יום ג׳: 29.10.24 , יום ד׳: 30.10.24 , יום ה׳: 31.10.24 , יום ו׳: 01.11.24 , יום א׳: 03.11.24 , יום ב׳: 04.11.24 , יום ג׳: 05.11.24 , יום ד׳: 06.11.24 , יום ה׳: 07.11.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ד׳: 23.10.24 , יום ה׳: 24.10.24 , יום ו׳: 25.10.24 , יום א׳: 27.10.24 , יום ב׳: 28.10.24 , יום ג׳: 29.10.24 , יום ד׳: 30.10.24 , יום ה׳: 31.10.24 , יום ו׳: 01.11.24 , יום א׳: 03.11.24 , יום ב׳: 04.11.24 , יום ג׳: 05.11.24 , יום ד׳: 06.11.24 , יום ה׳: 07.11.24
להפשיר במקרר. להשתמש בכמה שרוצים ולשמור בקירור מה שנשאר

מתכון לטארט פירות וגבינת סנט מור

מצרכים:

1/2 חבילת בצק עלים

3 נקטרינות חצויות ופרוסות דק

חופן ענבים חצויים

1 גליל גבינת סנט מור פרוס לפרוסות

3-4 כפות סוכר דמררה

ביצה טרופה (להברשה)

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות
  • מניחים את בצק העלים על תבנית מתכת מרופדת בנייר אפיה
  • בעזרת סכין מסמנים מסגרת ברוחב של כ-2 ס"מ בשולי הבצק. מקפידים שהחיתוך לא יהיה ע דהסוף
  • מסדרים את הפירות על גבי הבצק, בתוך המלבן הפנימי (משאירים מסגרת נקיה), מפזרים עליהם סוכר ומניחים מעל פרוסות של סנט מור
  • מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה
  • אופים 20-30 דקות - עד ששולח הבצק מזהיבים, והפירות מקבלים השחמה קלה
  • מחכים כ-10 דקות לפני ההגשה, על מנת שהנוזלים יתייצבו מעט

 

חלב, גלוטן (חיטה).
עלול להכיל: אגוזים, בוטנים.