בחירת זמן ואופן אספקה
כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
בצק עלים קפוא
צמחוני
בצק עלים קלאסי על בסיס חמאה
750 גרם - (5.60 ₪ / 100 גרם)
42.00 ₪
SKU
81084
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ד׳: 23.10.24 ,
יום ה׳: 24.10.24 ,
יום ו׳: 25.10.24 ,
יום א׳: 27.10.24 ,
יום ב׳: 28.10.24 ,
יום ג׳: 29.10.24 ,
יום ד׳: 30.10.24 ,
יום ה׳: 31.10.24 ,
יום ו׳: 01.11.24 ,
יום א׳: 03.11.24 ,
יום ב׳: 04.11.24 ,
יום ג׳: 05.11.24 ,
יום ד׳: 06.11.24 ,
יום ה׳: 07.11.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ד׳: 23.10.24 ,
יום ה׳: 24.10.24 ,
יום ו׳: 25.10.24 ,
יום א׳: 27.10.24 ,
יום ב׳: 28.10.24 ,
יום ג׳: 29.10.24 ,
יום ד׳: 30.10.24 ,
יום ה׳: 31.10.24 ,
יום ו׳: 01.11.24 ,
יום א׳: 03.11.24 ,
יום ב׳: 04.11.24 ,
יום ג׳: 05.11.24 ,
יום ד׳: 06.11.24 ,
יום ה׳: 07.11.24
להפשיר במקרר.
להשתמש בכמה שרוצים ולשמור בקירור מה שנשאר
מתכון לטארט פירות וגבינת סנט מור
מצרכים:
1/2 חבילת בצק עלים
3 נקטרינות חצויות ופרוסות דק
חופן ענבים חצויים
1 גליל גבינת סנט מור פרוס לפרוסות
3-4 כפות סוכר דמררה
ביצה טרופה (להברשה)
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- מניחים את בצק העלים על תבנית מתכת מרופדת בנייר אפיה
- בעזרת סכין מסמנים מסגרת ברוחב של כ-2 ס"מ בשולי הבצק. מקפידים שהחיתוך לא יהיה ע דהסוף
- מסדרים את הפירות על גבי הבצק, בתוך המלבן הפנימי (משאירים מסגרת נקיה), מפזרים עליהם סוכר ומניחים מעל פרוסות של סנט מור
- מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה
- אופים 20-30 דקות - עד ששולח הבצק מזהיבים, והפירות מקבלים השחמה קלה
- מחכים כ-10 דקות לפני ההגשה, על מנת שהנוזלים יתייצבו מעט
חלב, גלוטן (חיטה).
עלול להכיל: אגוזים, בוטנים.
עלול להכיל: אגוזים, בוטנים.