בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

בצק פיצה - קפוא

טבעוניללא לקטוזצמחוני

מתכון לפיצה

מצרכים:

בצק פיצה

רוטב עגבניות 

מוצרלה מגורדת לפיצה

תוספות שאוהבים

הוראות הכנה:

להפשיר את הבצק.

הכי טוב לילה במקרר, אבל אפשר גם כמה שעות על השיש.

אם הפשרתם אותו במקרר, תנו לו עוד כמה שעות בחוץ לפני שתתחילו לעבוד איתו.

לחמם תנור לטמפרטורה מקסימלית ולהניח בפנים את האבן או משטח הברזל, שיספגו חום.

לרדד את הבצק בעזרת קמח לפיצה, למרוח שכבה דקה של רוטב, להוסיף תוספות ולהכניס לתנור.

להניח את הפיצה ישירות על האבן או משטח הברזל, ולהוציא שהבצק מזהיב.

בצק פיצה שלנו, להתפחה ואפיה בבית
2 יחידות (480 גרם | 3.96 ל100 גרם)
19.00 ‏₪
SKU
80994
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום א׳: 14.09.25 , יום ב׳: 15.09.25 , יום ג׳: 16.09.25 , יום ד׳: 17.09.25 , יום ה׳: 18.09.25 , יום ו׳: 19.09.25 , שבת: 20.09.25 , יום א׳: 21.09.25 , יום ב׳: 22.09.25 , יום ג׳: 23.09.25 , יום ד׳: 24.09.25 , יום ה׳: 25.09.25 , יום ו׳: 26.09.25 , שבת: 27.09.25 , יום א׳: 28.09.25 , יום ב׳: 29.09.25
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום א׳: 14.09.25 , יום ב׳: 15.09.25 , יום ג׳: 16.09.25 , יום ד׳: 17.09.25 , יום ה׳: 18.09.25 , יום ו׳: 19.09.25 , שבת: 20.09.25 , יום א׳: 21.09.25 , יום ב׳: 22.09.25 , יום ג׳: 23.09.25 , יום ד׳: 24.09.25 , יום ה׳: 25.09.25 , יום ו׳: 26.09.25 , שבת: 27.09.25 , יום א׳: 28.09.25 , יום ב׳: 29.09.25
להפשיר לילה במקרר. להוציא ולחכות עוד 3 שעות עד ההכנה. לרדד בעזרת קמח לפיצה, למרוח שכבה דקה של רוטב, להוסיף תוספות, ולתנור שחומם מראש טמפרטורה מקסימלית
אלרגנים
מכיל: גלוטן (חיטה). עלול להכיל: בוטנים, ביצים, חלב, סויה, שומשום, מני אגוזים.
רכיבים
קמח חיטה (גלוטן), מים, מלח שולחן, שמן זית, שמרים.
ערכים תזונתיים
אנגריה (קלוריות): 217, סך השומנים (ג): 1.10, חומצות שומן רווי (ג): 0.00, חומצות שומן טרנס (ג): 0.00, כולסטרור (מג): 0.00, נתרן (מג): 700.00, סך פחמימות (ג): 46.30, סוכרים (ג): 0.00, סיבים תזונתיים: 1.10, חלבונים (ג): 5.00
מוצרים נוספים מומלצים