בחירת זמן ואופן אספקה
כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה
מארז לבשלן: פסטה פומודורו
פסטה של רוסטיקלה
2 קופסאות של עגבניות קלופות
בקבוק שמן זית
עציץ בזיליקום
חריץ פרמזן רגיאנו
מתכון שיבטיח שתצא לכם פסטה טעימה במיוחד
ארזנו לכם את חומרי הגלם הכי טובים שלנו, כל מה שצריך כדי להכין מנת פסטה כמו באיטליה
מארז
176.00 ₪
SKU
1653543
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום א׳: 04.05.25 ,
יום ב׳: 05.05.25 ,
יום ג׳: 06.05.25 ,
יום ד׳: 07.05.25 ,
יום ה׳: 08.05.25 ,
יום ו׳: 09.05.25 ,
יום א׳: 11.05.25 ,
יום ב׳: 12.05.25 ,
יום ג׳: 13.05.25 ,
יום ד׳: 14.05.25 ,
יום ה׳: 15.05.25 ,
יום ו׳: 16.05.25
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום א׳: 04.05.25 ,
יום ב׳: 05.05.25 ,
יום ג׳: 06.05.25 ,
יום ד׳: 07.05.25 ,
יום ה׳: 08.05.25 ,
יום ו׳: 09.05.25 ,
יום א׳: 11.05.25 ,
יום ב׳: 12.05.25 ,
יום ג׳: 13.05.25 ,
יום ד׳: 14.05.25 ,
יום ה׳: 15.05.25 ,
יום ו׳: 16.05.25
ספגטי פומודורו
(מצרכים ל- 4 מנות)
500 גרם ספגטי רוסטיקלה
2 פחיות עגבניות קלופות "סן מרנזו"
עלי בזיליקום טריים
שמן זית
פרמז'נו רג'יאנו
אופן ההכנה:
- בקערה, למעוך את העגבניות הקלופות עדיף עם הידיים, או עם מזלג או מועך פירה. לא לטחון
- להרתיח מים בסיר ולהוסיף כף מלח גדושה לאחר הרתיחה.
- לבשל את הפסטה כ7 דקות לא לדאוג – הפסטה תבושל עוד בהמשך המתכון.
- בנתיים, במחבת רחבה ועמוקה לבשל את העגבניות עם מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור ובזיליקום ולהביא לרתיחה עדינה (בעבוע קל).
- כשהפסטה מוכנה, להעביר אותה להמשך בישול עם הרוטב, תוך כדי ערבוב עדין.
- להוסיף למחבת מצקת ממי הבישל של הפסטה.
- לתקן תיבול ולהוסיף עוד עלי בזיליקום.
- להגיש עם זילוף שמן זית מעל ופרמזן מגורד.