בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

מארז לבשלן: סטרוצ'פרטי ברנזינו, לברק, שומר וכרישה

פסטה רוסטיקלה

זוג פילה לברק

בקבוק שמן זית

בקבוק יין לבן

שומר

כרישה

בזיליקום טרי

פרמז'ן רגי'אנו

שיני שום

ומתכון שיבטיח שהפסטה תצא טעימה במיוחד

הפרודוקטים הכי טובים ומתכון לדג על פסטה, עם כרישה, שומר ויין לבן
מארז
365.00 ₪
SKU
1653541
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ה׳: 03.07.25 , יום ו׳: 04.07.25 , יום ב׳: 07.07.25 , יום ג׳: 08.07.25 , יום ד׳: 09.07.25 , יום ה׳: 10.07.25 , יום ו׳: 11.07.25 , יום ב׳: 14.07.25 , יום ג׳: 15.07.25 , יום ד׳: 16.07.25
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ה׳: 03.07.25 , יום ו׳: 04.07.25 , יום ב׳: 07.07.25 , יום ג׳: 08.07.25 , יום ד׳: 09.07.25 , יום ה׳: 10.07.25 , יום ו׳: 11.07.25 , יום ב׳: 14.07.25 , יום ג׳: 15.07.25 , יום ד׳: 16.07.25

סטרוצפרטי ברנזינו, לברק, שומר וכרישה

(מצרכים ל – 2 מנות)

250 גרם פסטה סטרוצ'פרטי רוסטיקלה
זוג פילה לברק
1 כרישה חתוכה לאורך לחצי ופרוסה דק
2 יחידות שומר פרוס בפריסה דקה
יין לבן
קליפה של פרמזנו רג'יאנו
עלי בזיליקום טרי

אופן הכנת הרוטב:

  1. להרתיח מים בסיר ולהוסיף כף מלח גדושה לאחר הרתיחה. לבשל את הפסטה כ 13 דקות
    (לא לדאוג – הפסטה תבושל עוד בהמשך המתכון) לשמור את מי הבישול, אולי נצטרך אותם מאוחר יותר.
  2.  בנתיים, במחבת רחבה על אש בינונית לזלף שמן זית לכיסוי חלקי ולצרוב את הכרישה. לתבל במלח ופלפל ולהמשיך עד שהכרישה הופכת שקופה.
  3.  להגביר מעט את אש ולהוסיף את השומר, להוסיף מלח ופלפל (אנחנו רוצים לייצר שכבות של טעם)
  4.  להוסיף למחבת 4-5 עלי בזיליקום קרועים ביד ולהמשיך לצרוב עד שהירקות מקבלים צבע מעט שחום.
  5. להוסיף כ 1/3 כוס יין, קליפת פרמז'ן וכ 5 עלים נוספים של בזיליקום, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.
  6.  להוסיף את הפסטה לרוטב, להגביר את האש לחום בינוני ולבשל עוד כ 2 דקות.
    במידה וחסרים נוזלים, להוסיף ממי הבישול של הפסטה.
  7.  לקראת ההגשה, לתקן תיבול ולהוסיף עוד עלי בזיליקום טריים.

 

אופן הכנת הדג:

להכין במחבת או בתנור.
יש לייבש קלות את העור, להמליח את שני הצדדים.
בתנור – נצלה בחום גבוה (כ 230 מעלות) על נייר אפייה עם מעט שמן זית, כשהעור כלפי מעלה,  5-7 דקות.

במחבת – לזלף מעט שמן זית על חום גבוה עד שעולה עשן.
להניח את הדג, כשהעור כלפי מטה ואז ולהחליש מעט את האש.

אחר 4-5 דקות, לכסות את המחבת כדי שהחלק העליון יתבשל גם, כ 5 דקות.

להגשה: להניח את הפסטה ב 2 צלחות, את הדג מעל הפסטה (העור כלפי מעלה) ולזלף מעט שמן זית מעל הכל.

בתאבון