בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

ספגטי די מרטינו

טבעוני
מפעל הפסטה דה מרטינו הוקם ב-1912 בדרום איטליה ע''י ג'וזפה די מרטינו ומנוהל בידי הדור השלישי למשפחה. הפסטות של די מרטינו נחשבת בעיני רבים לטובות ביותר באיטליה ובעלת סימון I.G.P המעיד על איכותה.
500 גרם - (2.32 ₪ / 100 גרם)
11.60 ₪
SKU
10610
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ד׳: 28.02.24 , יום ה׳: 29.02.24 , יום ו׳: 01.03.24 , שבת: 02.03.24 , יום א׳: 03.03.24 , יום ב׳: 04.03.24 , יום ג׳: 05.03.24 , יום ד׳: 06.03.24 , יום ה׳: 07.03.24 , יום ו׳: 08.03.24 , שבת: 09.03.24 , יום א׳: 10.03.24 , יום ב׳: 11.03.24 , יום ג׳: 12.03.24 , יום ד׳: 13.03.24 , יום ה׳: 14.03.24
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ד׳: 28.02.24 , יום ה׳: 29.02.24 , יום ו׳: 01.03.24 , שבת: 02.03.24 , יום א׳: 03.03.24 , יום ב׳: 04.03.24 , יום ג׳: 05.03.24 , יום ד׳: 06.03.24 , יום ה׳: 07.03.24 , יום ו׳: 08.03.24 , שבת: 09.03.24 , יום א׳: 10.03.24 , יום ב׳: 11.03.24 , יום ג׳: 12.03.24 , יום ד׳: 13.03.24 , יום ה׳: 14.03.24

מתכון לטליאטלי בחמאה ופטרוזיליה

מצרכים ל 2 מנות:

טליאטלי - 500 גרם

חמאה - 100גרם

פטרוזיליה קצוצה - 1 כף

גרידת לימון - מחצי לימון

הוראות הכנה:

להרתיח סיר עם הרבה מים ומלח.

לבשל את הטליאטלי לפי ההוראות שעל החבילה.

לשמור כוס אחת ממי הבישול, ולסנן את הפסטה.

להמיס את החמאה וגרידת הלימון בסיר, ולהחזיר את הפסטה. להוסיף קצת ממי הבישול ולערבב טוב ובעדינות, עד שהחמאה תעטוף את כל הפסטה.

לערבב פנימה את הפטרוזיליה, ולהגיש.

מתכון בפנים!