מוסר ים

מוסר ים 5

מק"ט: 900555

דג לבן הגדל בים התיכון, בעל מרקם עדין ונימוח. מתאים לכל שיטות הבישול.
2200 גרם (8.40 ₪ / 100 גר')

זמינות: במלאי

184.80 ₪
2200 גרם (8.40 ₪ 100 גר')
להוספת המוצר לסל, אנא בחר יום אספקה אחר

פרטים

דג לבן הגדל בים התיכון, בעל מרקם עדין ונימוח. מתאים לכל שיטות הבישול.

מידע נוסף

שם מוסר ים
תיאור דג לבן הגדל בים התיכון, בעל מרקם עדין ונימוח. מתאים לכל שיטות הבישול.
Flach Id 49
Is_bread 0
ללא לקטוז 0
צמחוני 0
פיקנטי 0
recommend html
בריא 0
ילדים אוהבים 0
ללא גלוטן 0
כמות מינימום להזמנה מוקדמת 0
תת מחלקה - תצוגת קטגוריה ברירת מחדל
קטגוריות אוכל מוכן 0
הצג מלאי נותר 0
סוג יחידת מידה שקיל
יחידת מידה גרם
משקל יחידה 2200
מידע נוסף

מתכון ללברק שלם בתנור עם ירקות שורש

מצרכים ל-4 מנות

דג שלם נקי אבל עם העצמות והראש

שומר - 2 יח'

סלרי אמריקאי - 8 גבעולים יפים ועבים

 שום - 8 שיניים

בצל לבן קטן מקולף - 4 יח'

לימון - 2 יח'

שמן זית דליקטסן

מלח ופלפל

הוראות הכנה 

לשטוף את הדגים במים קרים.

להוריד מהשומר את העלים החיצוניים ולחתוך את הגבעולים לרבעים.

לקלף את הסלרי עם קולפן ולחתוך למקלות באורך של 5 סמ'.

לחתוך בצלים לרבעים.

לפרוס את הלימונים לפרוסות עבות.

ואז:

בתבנית מרופדת בנייר אפיה לפזר את כל הירקות חוץ מהלימונים.

להכניס לתנור בחום של 160 מעלות, לחצי שעה. להוציא ולעלות את הטמפרטורה של התנור ל 180.

להניח חצי מהפרוסות של הלימון על הירקות.

לתבל את הדגים במלח ופלפל ולהניח על הירקות והלימונים.

לפזר את שאר הלימונים על הדגים, לבזוק עוד שמן זית, ולהכניס לתנור.

לאפות עד שהדגים מוכנים - אפשר לבדוק עם סכין קטנה: אם הדג כולו לבן עד העצם אז הוא מוכן.

מומלץ להגיש עם טליאטלי בחמאה ופטרוזיליה

משלוחים והחזרות

ניתן להזמין מהתפריט היומי בתאריכים

ניתן להזמין מהתפריט בימים:

  • יום ב׳: 27.09.21
  • יום ד׳: 29.09.21
  • יום ה׳: 30.09.21
  • יום ו׳ : 01.10.21

לפרטים נוספים כמו מתכון או מה מחכה בפנים

מתכון ללברק שלם בתנור עם ירקות שורש

מצרכים ל-4 מנות

דג שלם נקי אבל עם העצמות והראש

שומר - 2 יח'

סלרי אמריקאי - 8 גבעולים יפים ועבים

 שום - 8 שיניים

בצל לבן קטן מקולף - 4 יח'

לימון - 2 יח'

שמן זית דליקטסן

מלח ופלפל

הוראות הכנה 

לשטוף את הדגים במים קרים.

להוריד מהשומר את העלים החיצוניים ולחתוך את הגבעולים לרבעים.

לקלף את הסלרי עם קולפן ולחתוך למקלות באורך של 5 סמ'.

לחתוך בצלים לרבעים.

לפרוס את הלימונים לפרוסות עבות.

ואז:

בתבנית מרופדת בנייר אפיה לפזר את כל הירקות חוץ מהלימונים.

להכניס לתנור בחום של 160 מעלות, לחצי שעה. להוציא ולעלות את הטמפרטורה של התנור ל 180.

להניח חצי מהפרוסות של הלימון על הירקות.

לתבל את הדגים במלח ופלפל ולהניח על הירקות והלימונים.

לפזר את שאר הלימונים על הדגים, לבזוק עוד שמן זית, ולהכניס לתנור.

לאפות עד שהדגים מוכנים - אפשר לבדוק עם סכין קטנה: אם הדג כולו לבן עד העצם אז הוא מוכן.

מומלץ להגיש עם טליאטלי בחמאה ופטרוזיליה

asdasdasdasdasd
הולך טוב עם