זוג פילה לברק

זוג פילה לברק 5

מק"ט: 900548

דג ים איכותי ועם מעט עצמות.
יעבוד מצוין כפילה על הגריל, בטיגון וגם ברוטב עדין.
בין 180-200 גרם ליחידה.
200 גרם (17.20 ₪ / 100 גר')

זמינות: במלאי

34.40 ₪
200 גרם (17.20 ₪ 100 גר')
להוספת המוצר לסל, אנא בחר יום אספקה אחר

פרטים

דג ים איכותי ועם מעט עצמות. יעבוד מצוין כפילה על הגריל, בטיגון וגם ברוטב עדין. בין 180-200 גרם ליחידה.

מידע נוסף

שם זוג פילה לברק
תיאור דג ים איכותי ועם מעט עצמות. יעבוד מצוין כפילה על הגריל, בטיגון וגם ברוטב עדין. בין 180-200 גרם ליחידה.
Flach Id 49
Is_bread 0
ללא לקטוז 0
צמחוני 0
פיקנטי 0
recommend html
בריא 0
ילדים אוהבים 0
ללא גלוטן 0
כמות מינימום להזמנה מוקדמת 0
קטגוריות אוכל מוכן 0
הצג מלאי נותר 0
סוג יחידת מידה שקיל
יחידת מידה גרם
משקל יחידה 200
מידע נוסף

הוראות לפילה לברק צרוב, עם תרד וארטישוק ירושלמי

מצרכים:

פילה לברק - 4 מנות

שמן זית

מלח, פלפל

ארטישוק ירושלמי - 1 ק"ג

תרד - 500גר

הוראות הכנה:

לקלף את הארטישוק ולחתוך לחתיכות שוות.

לערבב עם שמן זית ומלח, ולהכניס לתנור בטמפרטורה של 160 מעלות ולצלות עד שהארטישוק רך.

לנקות את התרד ולטגן במחבת בכף שמן זית עם טיפה מלח.

לחמם מחבת שיש לה מכסה מתאים עם שמן זית.

לתבל את הדג במלח ופלפל שחור בצד העור, ובמלח בלבד בצד הבשר.

להניח במחבת על הצד של העור. אם הדג מתקפל, ללחוץ עליו עם מרית, כך שכל העור יגע בשמן.

לכסות את המחבת ולטגן עד שהדג מוכן והעור קריספי.

להגיש עם הירקות, כשצד העור פונה למעלה

משלוחים והחזרות

ניתן להזמין מהתפריט היומי בתאריכים

ניתן להזמין מהתפריט בימים:

  • יום ב׳: 27.09.21
  • יום ד׳: 29.09.21
  • יום ה׳: 30.09.21
  • יום ו׳ : 01.10.21

לפרטים נוספים כמו מתכון או מה מחכה בפנים

הוראות לפילה לברק צרוב, עם תרד וארטישוק ירושלמי

מצרכים:

פילה לברק - 4 מנות

שמן זית

מלח, פלפל

ארטישוק ירושלמי - 1 ק"ג

תרד - 500גר

הוראות הכנה:

לקלף את הארטישוק ולחתוך לחתיכות שוות.

לערבב עם שמן זית ומלח, ולהכניס לתנור בטמפרטורה של 160 מעלות ולצלות עד שהארטישוק רך.

לנקות את התרד ולטגן במחבת בכף שמן זית עם טיפה מלח.

לחמם מחבת שיש לה מכסה מתאים עם שמן זית.

לתבל את הדג במלח ופלפל שחור בצד העור, ובמלח בלבד בצד הבשר.

להניח במחבת על הצד של העור. אם הדג מתקפל, ללחוץ עליו עם מרית, כך שכל העור יגע בשמן.

לכסות את המחבת ולטגן עד שהדג מוכן והעור קריספי.

להגיש עם הירקות, כשצד העור פונה למעלה

asdasdasdasdasd
הולך טוב עם