אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

Delicatessen - דליקטסן

גם היום יש לנו מגוון מוצרים, פינוקים מיוחדים ועולם שלם של טעמים שמחכה רק לך

יום אספקה
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

בקיץ הזה תטעמי לבן

שרון היינריך / 01.06.16

בוטיקי הפטיסרי של פריז מתאפיינים בדרך-כלל בצבעוניות בלתי-נגמרת, אבל לקראת השבועות יצאה שרון היינריך לחפש קינוחים לבנים דווקא. מסתבר שיש...

גורמה בלאדי אצל רותי וגיא

טל סיון-צפורין / 25.05.16

להאכיל אורחים מכובדים מאיטליה, ועוד כאלה שמבינים דבר או שניים באוכל, זה לא עניין של מה בכך. ומצד שני, איזו הזדמנות נהדרת להציג את הגירסה...

ראמן בטוקיו

מורן פוגל / 18.05.16

הראמן, מנת מרק האטריות היפנית, זוכה לפופולריות עצומה שבשנים האחרונות פרצה את גבולות ארץ השמש וכובשת בהדרגה את העולם. מורן פוגל מסבירה על...
כך נראית עצמאות אמיתית: במקום להתרוצץ בחיפוש אחר מצרכים לפיקניק של יום העצמאות, אתם יכולים להזמין הכל מהדליקטסן ולקבל את הקניות במשלוח עד...

סושי טמאקי בהרכבה עצמית

טל סיון-צפורין / 04.05.16

Sushi Night מתכון ל-4-6 סועדים. לקוח מהספר של מורוטה מאורי
לא חסרים מתכונים טובים לקינוחים כשרים לפסח, אבל מרקיז השוקולד של הבייקרי הוא ברמה אחרת. אחרי הפעם הראשונה שתכינו את הקינוח המושחת הזה, לא...
לא חסרים מתכונים לעוגות ועוגיות כשרות לפסח, אבל עוגיות השקדים והשוקולד של הבייקרי ללא ספק ניצבות בשורה הראשונה. הן גם פשוטות מאד להכנה

אפריטיף צרפתי ושמו לילֶה

טל סיון-צפורין / 18.04.16

לילֶה (Lillet) הוא אפריטיף מדרום צרפת, משקה קליל עם ארומות של ענבי בורדו וקליפות הדרים. אפשר להגיש אותו עם קרח ופלח ליים, ואפשר גם...

לוהט בג'וספר - סדנא בקופי בר

מאת: עדי פרי / 17.04.16

בסדנא שהתקיימה בחודש שעבר בקופי בר במסגרת שבוע "מסעדות פתוחות", קיבלו המשתתפים הדגמה של שימוש בג'וספר - תנור הגחלים המודרני שהפך ללהיט...
טארט האגוזים של גיא פולק הוא כל-כך טוב עד שחברים ובני משפחה שתגישו להם אותו לא יאמינו שהוא כשר לפסח. והוא גם תירוץ טוב לקנות עוד חבילה של...

ארוחה נכונה בלי מאמץ

מאת: עדי פרי / 10.04.16

במסגרת שבוע אירועי "מסעדות פתוחות" שהתקיים בתל-אביב בחודש שעבר, העבירו רותי ברודו וגיא פולק סדנא ייחודית בה הם חשפו טפח מסודות האירוח...
צלי בקר היא אחת המנות המתאימות ביותר לשולחן חג - חגיגית, מרשימה, משביעה, ואפילו לא מסובכת מדי להכנה. גיא פולק, השף הראשי של R2M מסביר איך...
198 פריטים
לעמוד
  • ראשון...
    1. 3
    2. 4
    3. 5
    4. 6
    5. 7
    ...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions