אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

בין המתוק לחמצמץ

רויטל כהני / 13.10.16

אם אתם מאוהבי הקינוחים החמצמצים אז הלימונשלי של הוטל מונטיפיורי הוא מאסט. ואם טעמתם ואתם מתים להכין אותו, אז יש מתכון. וגם סיפור
לכבוד יום ההולדת ה-21: מתכונים לשני קינוחים פופולריים מהתפריט של הקופי בר, אחד שעמד במבחן הזמן ואחד שלפעמים מתארח. וגם כמה מילים על מה...

שווקי אוכל רחוב בברלין

טל סיון צפורין / 06.10.16

ברלין עמוסה באוכל רחוב מצוין, ואחת הדרכים הטובות לטעום ממנו היא לבקר בשווקי אוכל הרחוב שמתקיימים ברחבי העיר, בעיקר באביב ובקיץ אבל לא רק
לא כולם אוהבים עוגות דבש, אבל עוד לא מצאנו מישהו שלא אהב את עוגת הדבש לימון של הבייקרי. היא טובה ומתוקה אבל גם חמצמצה, אוורירית ומרעננת....
נשארה משבצת על שולחן החג ואתם מתלבטים במה למלא אותה? קבלו את המתכון לעוד אחת מהמנות המנצחות בתפריט ראש השנה שלנו

גבר עם סלים - ​אחר הצהרים של הפתעות

כתב: ניר קיפניס צלם: אייל טואג / 26.09.16

הערבים הולכים ומתקררים, שעון הקיץ עוד לטובתנו – וזה הזמן הטוב ביותר לבלות עם הילדים עד חשכה בגינת המשחקים, ולא – ממש לא חייבים פיצה או...

מתכונים לראש השנה: חריימה לוקוס של הדליקטסן

צילום: עידית בן עוליאל / 22.09.16

החריימה לא נחשבת למנה מסורתית של ראש-השנה דווקא, אבל מדובר במנה חגיגית ומענגת שמתכתבת עם סמלי החג. אתם יכולים להכין אותה עם דג אחר, אבל...
אתם יכולים להזמין אותו מתפריט ראש-השנה, או שתוכלו להפשיל שרוולים ולהכין בעצמכם: מרק עגבניות עם רביולי גבינות, מנה צמחונית נהדרת שתעניק...
עוגיות השושנים הקלאסיות של הבייקרי יפות לכל עונה אבל מתאימות במיוחד לתקופת החגים וכיף לפתוח איתן שנה חדשה. אם אתם מתכוונים לארח הכינו...

גבר עם סלים - הג'וב האיטלקי

כתב: ניר קיפניס צלם: אייל טואג / 08.09.16

מערכת יחסים מורכבת עם ארץ המגף הטרידה את מנוחתי לאורך כל מהלך הפיקניק האיטלקי, מזל שהאוכל היה מצוין ושהגינה במתחם "קריית ספר" היא מקום...

אהבה בין שתי פרוסות לחם

טל סיון-צפורין / 30.08.16

לכבוד שנת הלימודים החדשה, החלטנו לתת לכם רעיונות לכריכים פשוטים שקל להכין לילדים בבוקר. אבל אתם יודעים איך זה - ברגע שמתחילים לדבר על...

גספצ'ו קר בקיץ לוהט

טל סיון-צפורין / 24.08.16

לא רק אצלנו חם, גם בספרד. שזו בדיוק הסיבה שהם המציאו את מרק הגספצ'ו הקר, שגם חמש מאות שנה אחרי גילוי אמריקה והעגבנייה ממשיך להיות פתרון...
226 פריטים
לעמוד
  • ראשון...
    1. 3
    2. 4
    3. 5
    4. 6
    5. 7
    ...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions