אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

Robin eCommerce Solutions

גם היום יש לנו מגוון מוצרים, פינוקים מיוחדים ועולם שלם של טעמים שמחכה רק לך

יום אספקה
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

לוהט בג'וספר - סדנא בקופי בר

מאת: עדי פרי / 17.04.16

בסדנא שהתקיימה בחודש שעבר בקופי בר במסגרת שבוע "מסעדות פתוחות", קיבלו המשתתפים הדגמה של שימוש בג'וספר - תנור הגחלים המודרני שהפך ללהיט...
טארט האגוזים של גיא פולק הוא כל-כך טוב עד שחברים ובני משפחה שתגישו להם אותו לא יאמינו שהוא כשר לפסח. והוא גם תירוץ טוב לקנות עוד חבילה של...

ארוחה נכונה בלי מאמץ

מאת: עדי פרי / 10.04.16

במסגרת שבוע אירועי "מסעדות פתוחות" שהתקיים בתל-אביב בחודש שעבר, העבירו רותי ברודו וגיא פולק סדנא ייחודית בה הם חשפו טפח מסודות האירוח...
צלי בקר היא אחת המנות המתאימות ביותר לשולחן חג - חגיגית, מרשימה, משביעה, ואפילו לא מסובכת מדי להכנה. גיא פולק, השף הראשי של R2M מסביר איך...
עבור חלק מאתנו, לפחות, אין דבר שמזכיר יותר פסח ובית מאשר מרק עוף עם קניידלך. לכבוד פסח המתקרב, ואחרי שהפצרנו, רותי הסכימה לגלות לנו איך...

קינוחים שהתחפשו

מאת: שרון היינריך / 22.03.16

כשהצרפתים רוצים לגוון, אחת הדרכים היא לאכול קינוח קלאסי שהתחפש למשהו אחר. לכבוד פורים, קבלו עדלאידע של קינוחים פריזאיים שהתחפשו להם

פורים שמח בדליקטסן

מאת: עדי פרי / 17.03.16

אוזני המן, משלוחי מנות, מסכות, רעשנים - סיבוב קצר בדליקטסן ואתם מצוידים לפורים. אל תשכחו לקחת בקבוק או שניים של יין טוב, לקיום המצווה

פרודוקטים של חורף: אפרסמונים

מאת: רויטל כהני / 10.03.16

האפרסמון, פרי חורפי ונוסטלגי, זוכה לעדנה אמיתית בעוגה קלת ההכנה של ג'יימס בירד. אתם גם יכולים להתחרט ברגע האחרון ולהפוך אותה לקאפקייקס...

פרודוקטים של חורף: תותים

מאת: אולגה טוכשר / 03.03.16

בשיא העונה, תות-שדה הוא לא רק תוספת שתשדרג כל קינוח, אלא חומר גלם אוניברסלי שמשתלב נהדר באינספור מתכונים ומאכלים, ומוסיף להם רעננות וחן...

במפעל הפסטה של רוסטיקלה

מאת: טל סיון-צפורין / 25.02.16

טל ומשפחתה ביקרו במפעל הפסטה של רוסטיקלה בעיירה פיאנלה במרכז איטליה. הם חזרו עם סיפורים על פסטה, מסורת וכרמי זיתים

בואו נדבר על ערמונים

מאת: רויטל כהני / 22.02.16

אין עוד הרבה חומרי גלם שמגרים את החיך ומחממים את הלב כמו ערמונים. בעיקר כשאפשר לקבל אותם כשהם קלויים וקלופים כבר, ולא רק בחורף

ערב איטלקי עם אניילוטי ופבארוטי

מאת: רויטל כהני / 18.02.16

המשימה: להכין את האניילוטי תרד וגבינות עיזים של הקופי בר, על בסיס חומרי הגלם של הדליקטסן, ולקנח בגאלט תפוחי-עץ עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה
190 פריטים
לעמוד
  • ראשון...
    1. 3
    2. 4
    3. 5
    4. 6
    5. 7
    ...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions