אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

The Magazine

חגיגה פלורנטינית

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 05.07.18

עוגיות פלורנטין הן עוגיות קלאסיות עשויות בצק פריך שמצופה בשכבה של שקדים פרוסים וקרמל רך. ההכנה אמנם דורשת דיוק בכמויות ובטמפרטורות, אך...

שוקולד פולק

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 21.06.18

גיא פולק, השף הראשון של הקופי בר, חתום על הקינוח הקייצי והנוסטלגי הזה: מוס שוקולד עשיר במיוחד שמוגש כשהוא כמעט קפוא, על רוטב וניל סמיך....

אצל ארז במתת

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 07.06.18

לקחנו את מנהלי המטבחים של קבוצת R2M לצפון, ליומיים של מנוחה, השראה, היכרות עם חומרי גלם מקומיים, ועבודה על תפריטי הקיץ. במתת, קילומטר...

מתכון נוסטלגי של הבייקרי לקראנץ פרג

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 31.05.18

עוגת שמרים טובה מתאימה לכל אירוע - קפה ועוגה של אחר הצהריים, ארוחת בוקר מפנקת, כקינוח בתום ארוחה מרובת מנות או בפיקניק בחיק הטבע. במתכון...

מתכון ללחם ביתי ללא לישה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 24.05.18

לחם מבצק שעבר התפחה ארוכה, אפילו אם הוא עשוי מקמח לבן ושמרים במקום מחמצת, עדיין יהיה הרבה יותר טעים ובריא - וגם יפה, כפי שאפשר לראות...

בממלכת הקמחים והמחמצות של מאפיית R2M

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 17.05.18

לחמים שמבוססים על מחמצת ותהליך התפחה ארוך, הם לא רק בריאים, מזינים וקלים יותר לעיכול - הם גם הכי יפים והכי טעימים. הם שיא החוויה...

בריאות במחמצת ותפיחות ארוכות בלחם

כתיבה: אורן קמלגרן צילום: טל סיון-צפורין / 10.05.18

איך קרה שהלחם, מוצר המזון הכי בסיסי בתפריט שלנו מזה אלפי שנים, הוא משהו שרבים מנסים להימנע ממנו? איזה לחם הכי בריא ומזין? (רמז: לאו דווקא...

כמו בפורטוגל - פסטל דה נטה

מאת: טל סיון-צפורין / 03.05.18

הקינוח המאפיין ביותר את פורטוגל הוא הפסטל דה נטה, הקרמשניט / קרם ברולה הפורטוגזי אם תרצו. זהו מעין מאפה קטן של בצק עלים עם מילוי של קרם...

טעימה מאמיליה רומאנה

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 26.04.18

האיטלקים אמנם לא ידועים כבעלי הישגים גדולים בתחום הפטיסרי, אבל לתערוכת המתוקים Sigep שמתקיימת ברימיני כדאי בכל זאת להגיע. ואם כבר מגיעים...

כמו לפני 70 שנה - תפוחי עץ מסוכרים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 17.04.18

קחו תפוח, שימו אותו על מקל. ככה פשוט. מכאן הכל מתחיל. זרם הזכרונות שיציף אתכם מעכשיו הוא כבר לא באחריותנו.

עד העונג הבא

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 05.04.18

לא חסרים מתכונים לעוגיות שוקולד, אבל עוגיות הפאדג' של הבייקרי ניצבות בשורה הראשונה ומשלבות טעם נהדר ופשטות. הבונוס - הן ללא גלוטן וממש...

עוגיות אמרטי: אגוזים ושקדים, בלי טיפת קמח

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 29.03.18

האמרטי הן עוגיות פלאיות שעשויות אגוזים, שקדים, סוכר וחלבונים - בלי טיפת קמח, ולכן הן גם מתאימות מאד לפסח, אבל אתם תהנו לאכול אותן כל...
304 פריטים
לעמוד
  • ראשון...
    1. 2
    2. 3
    3. 4
    4. 5
    5. 6
    ...אחרון
  • Magento