אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

פריטו מיסטו: החיים בציפוי פריך

טל סיון צפורין / 01.03.17

פריטו מיסטו היא מנה מסורתית מצפון מערב איטליה, שמורכבת מדגים ופירות ים (ולעיתים ירקות וחלקי בשר) מטוגנים בציפוי פריך. טכנית, מדובר במנה...

צלע חזיר צלע

כתב: ניר קיפניס צלם: אייל טואג / 26.02.17

כשמדברים על "פרי-סטייל" במטבח, צלע-לבן יכולה להיות ידידתו הטובה ביותר של הבשלן הביתי: כל עוד לא מייבשים אותה, היא מקבלת באהבה כמעט כל...

כשהקציצה מתאימה בדיוק ללחמניה

טל סיון-צפורין / 23.02.17

המבורגר טוב יכול להיות יופי של ארוחה משפחתית, ולא רק בגלל שלילדים קשה לומר לו לא. בלחמניה עגלגלה, עשוי בשר משובח, עם ירקות טריים ורטבים...

בוטיקי מתוקים של פעם בפריז

שרון היינריך / 20.02.17

בתוך סצנת הפטיסרי המודרנית שכובשת את פריז, ממשיכות להתקיים חנויות מתוקים שמשמרות את העיצובים, הטעמים והמוצרים של המאות הקודמות. במקומות...

שבת בבוקר, פרנץ' טוסט

טל סיון-צפורין / 15.02.17

ברשימת הפינוקים המובילים לבקרי שבת חורפיים, הפרנץ' טוסט אוחז במיקום די גבוה. בגלל הנוסטלגיה, בגלל המסורת הצרפתית, וגם בגלל שקשה להיכשל...

בבה או רום לוולנטיינס

טל סיון-צפורין / 13.02.17

הבבה או רום היא עוגת שמרים קטנה, ספוגה בסירופ אלכוהולי מתוק ומעוטרת בקצפת – אחד הקינוחים שהכי מזוהים עם העיר הכי רומנטית, וכזה שאין מתאים...

יש לי יום יום חג

טל סיון-צפורין / 09.02.17

לפרחים, עציצים וצמחיה מטופחת, יש תפקיד חשוב בעיצוב החלל וביצירת אווירת האירוח. כל-כך חשוב שב-R2M מעסיקים איש מקצוע מיוחד, ארנון הגנן,...

עוגיות גרנולה לט"ו בשבט

טל סיון-צפורין / 06.02.17

את עוגיות הגרנולה כמעט כולם אוהבים, גם מי שלא נהנה במיוחד מפירות יבשים - מה שהופך אותן אידיאליות לט"ו בשבט. רק שימו לב שהן נוטות להיעלם...

בוטיקי לחם בפריז

שרון היינריך / 02.02.17

יש לי רשימה של מסעדות מומלצות, אבל תמיד תמיד אני גם מדגישה שהארוחה הכי טעימה בפריז היא פשוט לחם, עם חמאה טובה וגבינה. רגע לפני ביקורו של...

מרק בצל חורפי של הבראסרי

רויטל כהני / 26.01.17

עֲשָׂרָה קַבִּין יֹפִי קולנירי יָרְדוּ לָעוֹלָם... 8 לקח המטבח הצרפתי. (משאירה שניים למטבח האיטלקי והיפני הנפלאים). צרפת ללא דרכון -...

קדירה חמה ליום חורף קר

כתב: ניר קיפניס צלם: אייל טואג / 19.01.17

בימים שבהם הזמן הוא המשאב היקר ביותר, מוכרח כל בשלן-ביתי לוותר על הסיור בשווקים ולמצוא מקום אחד שירכז עבורו את כל המרכיבים לארוחה. סיפור...

בוקר יום ראשון בשוק פריזאי

שרון היינריך / 12.01.17

מתחילים בבולנז'רי שממש מתחת לבית, ממשיכים לחנות הגבינות ולביסטרו, ומשם לשוק האוכל של הרובע, ואז חוזרים הביתה לבשל. שרון היינריך מספרת על...
218 פריטים
לעמוד
  • ראשון...
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    ...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions