אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

סופ"ש של מוסקה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 24.01.19

החיבה לחצילים בהחלט יכולה להתפתח למערכת יחסים משמעותית - מרגע שהנחת את ידך על מתכון טוב למוסקה. זהו קשר שידרוש זמן, סבלנות ותשומת לב, אבל...

קינוחי החורף של פריז (חלק שני)

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 10.01.19

את החורף הקר שלהם הפריזאים צולחים עם הרבה שוקו חם, ערמונים קלויים, ומבחר קינוחים מחממי לב. הקולקציות של בוטיקי הפטיסרי לחורף 2019, כוללות...

קינוחי חורף בעיר האורות

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 03.01.19

הפריזאים מתייחסים ברצינות רבה לקינוחי החורף, שמתחילים להופיע בוויטרינות של בוטיקי הפטיסרי כבר החל מספטמבר. מלבד פירות העונה, הם עושים...

עוגת שוקולד טבעונית

כתיבה וצילום: אולגה טוכשר / 20.12.18

מסתבר שאפשר להכין עוגת שוקולד גם בלי ביצים, חלב ושמנת מתוקה, והיא עדיין תהיה רכה ועסיסית ובעלת מרקם לח ואוורירי וכמובן - מצופה בשוקולד...

הממולאים של הדליקטסן

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 13.12.18

אם יש לכם פלפלים ממולאים כמו אלה, יש לכם ארוחה - החלבונים והפחמימות כבר בפנים. הוסיפו לזה סלט רענן שקצצתם הרגע, וכוס יין (אולי גם פרוסה...

צ'ורוס טבעוני לחנוכה

כתיבה וצילום: אולגה טוכשר / 29.11.18

הצ'ורוס, קינוח ספרדי מטוגן ומושחת, זוכה לעדנה מיוחדת בעידן האינסטגרם - ואין מתאים ממנו לחנוכה. במקור הוא מכיל ביצים ולעיתים גם חמאה. כאן...
פאי המרנג לימון של ג'יימי אוליבר הוא קינוח פשוט ומושלם. בצק פריך, קרם לימון וציפוי מרנג - איזה שילוב נהדר. וכמקובל אצל "השף העירום",...

סאקה: סיפור אהבה יפני

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 01.11.18

החיבה הישראלית ההולכת וגדלה לאוכל אסיאתי, פסחה משום מה על ארון המשקאות של המטבח המרתק הזה. דווקא משום כך, טוב לגלות מקום שהחליט להרים את...

טרטר בקר שתוכלו להכין בבית

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 18.10.18

מנות עיקריות, דרמטיות או מנחמות ככל שיהיו, תמיד מנוצחות על ידי הגודל של עצמן, כי כמה פעמים אפשר כבר לאכול את אותו הביס? אנחנו הרי...

עוגת פולנטה לימון של הבייקרי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 04.10.18

זוהי עוגה מיוחדת ומפתיעה שקשה שלא להתאהב בה. אוורירית אך עסיסית, רכה אך גם מעט מחוספסת, בעלת שילוב לא שגרתי של טעמים ומרקמים ותהליך הכנה...

בריקסטון: פנינה בדרום לונדון

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 20.09.18

בריקסטון, שכונה ותיקה בדרום לונדון שידעה הרבה עליות ומורדות, עברה בעשור האחרון תהליך מואץ של התחדשות שהפך אותה לאחד האזורים היותר...

רייס פודינג טבעוני

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 07.09.18

השימוש בחלב קוקוס מעניק לו ניחוח אסיאתי, השילוב עם פירות קיציים מוסיף לו חמצמצות קלילה, וביחד מתקבל אחד הקינוחים הפשוטים והמהנים שיצא לכם...
292 פריטים
לעמוד
  • ראשון...
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    ...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions