אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

Delicatessen - דליקטסן

גם היום יש לנו מגוון מוצרים, פינוקים מיוחדים ועולם שלם של טעמים שמחכה רק לך

יום אספקה
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

בבה או רום לוולנטיינס

טל סיון-צפורין / 13.02.17

הבבה או רום היא עוגת שמרים קטנה, ספוגה בסירופ אלכוהולי מתוק ומעוטרת בקצפת – אחד הקינוחים שהכי מזוהים עם העיר הכי רומנטית, וכזה שאין מתאים...

יש לי יום יום חג

טל סיון-צפורין / 09.02.17

לפרחים, עציצים וצמחיה מטופחת, יש תפקיד חשוב בעיצוב החלל וביצירת אווירת האירוח. כל-כך חשוב שב-R2M מעסיקים איש מקצוע מיוחד, ארנון הגנן,...

עוגיות גרנולה לט"ו בשבט

טל סיון-צפורין / 06.02.17

את עוגיות הגרנולה כמעט כולם אוהבים, גם מי שלא נהנה במיוחד מפירות יבשים - מה שהופך אותן אידיאליות לט"ו בשבט. רק שימו לב שהן נוטות להיעלם...

בוטיקי לחם בפריז

שרון היינריך / 02.02.17

יש לי רשימה של מסעדות מומלצות, אבל תמיד תמיד אני גם מדגישה שהארוחה הכי טעימה בפריז היא פשוט לחם, עם חמאה טובה וגבינה. רגע לפני ביקורו של...

מרק בצל חורפי של הבראסרי

רויטל כהני / 26.01.17

עֲשָׂרָה קַבִּין יֹפִי קולנירי יָרְדוּ לָעוֹלָם... 8 לקח המטבח הצרפתי. (משאירה שניים למטבח האיטלקי והיפני הנפלאים). צרפת ללא דרכון -...

קדירה חמה ליום חורף קר

כתב: ניר קיפניס צלם: אייל טואג / 19.01.17

בימים שבהם הזמן הוא המשאב היקר ביותר, מוכרח כל בשלן-ביתי לוותר על הסיור בשווקים ולמצוא מקום אחד שירכז עבורו את כל המרכיבים לארוחה. סיפור...

בוקר יום ראשון בשוק פריזאי

שרון היינריך / 12.01.17

מתחילים בבולנז'רי שממש מתחת לבית, ממשיכים לחנות הגבינות ולביסטרו, ומשם לשוק האוכל של הרובע, ואז חוזרים הביתה לבשל. שרון היינריך מספרת על...

פריז פינת מונטיפיורי

טל סיון-צפורין / 05.01.17

אחוזי ידיים בשדרות רוטשילד בואכה נווה צדק, ידענו שהמהפך הושלם ואנחנו באופן סופי תיירים אלגנטיים. אחרי כוס יין של לפנות ערב, החשכה והרעב...
שי חשבה שכבר לא תכין לביבות, עד שקיבלה את המתכון לבסטיל - לביבות תפוחי אדמה טריפוליטאיות, ממולאות בפטריות ובצל, שחומות וחמימות. גם לכם...

מטוגנים ומושלמים: צ'ורוס

רויטל כהני / 22.12.16

היא ראתה אותם בתמונות והתאהבה מייד. מצוידת במתכון של הבראסרי, בשק זילוף ובשמן עמוק, היא יצאה למשימה: לטגן צ'ורוס מושלמים
בחלק הראשון של הכתבה צעדנו לאורך רחוב מונטורגיי ברובע הראשון של פריז, כמעט עד סופו. בחלק הזה: על האטרקציות ההיסטוריות המיוחדות הממתינות...
פריז מלאה בפינות חמד קולינריות. לעתים המגוון גדול כל-כך עד שקשה לבחור לאן ללכת, לאיזו מסעדה להיכנס, איזה קרואסון לטעום או באיזה אזור...
198 פריטים
לעמוד
  • ראשון...
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    ...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions