אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

The Magazine

ברביקיו אמריקאי משוגע

טל סיון ציפורין / 22.04.20

מה זה משוגע? ממש כמו התקופה הזו שאנחנו נמצאים בה. ארוחת יום העצמאות מא' ועד ת', במחבת או במרפסת או על גג (אם התמזל מזלכם ויש לכם אחד...

ארוחת החג של רותי

ניר קיפניס / 30.03.20

עבור רבים מאתנו ליל הסדר הוא הערב הכי חגיגי בשנה. השנה, מטבע הדברים, ארוחות החג תהיינה מעוטות משתתפים. ובכל זאת, והיא שעמדה: גם...

אלתרי לי עוגייה, מדלן!

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 26.02.20

המדלן, מעוגיות הדגל של הבולנז'רי הצרפתי, חייבת הרבה מהפופולריות שלה לאזכור מחמיא בכרך הראשון של "בעקבות הזמן האבוד" - וזה רק אחד הסיפורים...

אול אינקלודד

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 12.02.20

פררלה והדליקטסן חוגגים וולנטיינ'ס ומציגים: מארז דליקטסן "All Included" ובו חומרי גלם להכנת שני מתכונים נהדרים של הקופי בר....

פשוט, טעים ומרשים: סרדינים ממולאים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 23.01.20

אז מסתבר שלשלוף אידרות מסרדינים טריים זו משימה פחות מסובכת ממה שאפשר לחשוב, ויש לפחות סיבה אחת טובה לעשות את זה: סרדינים ממולאים. הם...

חמישה ימים בוורשה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 08.01.20

כל מי ששמע שאנחנו עומדים לבלות חמישה ימים בוורשה, עיקם את האף והמליץ לנו לברוח ממנה בהזדמנות הראשונה. מזל שלא הקשבנו, כי מלבד ההיסטוריה,...

עוגיות ג'ינג'ר של הבייקרי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 26.12.19

עוגיות הג'ינג'ר של הבייקרי הן קטנות, פריכות, מתובלות וממכרות. עם משקה חם, מדיפות ניחוחות עדינים של קינמון...

הסופגניות של St. John

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 12.12.19

סיינט ג'ון - St. John היא מהמוסדות הקולינריים הלונדוניים היותר חשובים....

עוגת השוקולד והקוקוס של יסמין חאן

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 28.11.19

המתכון לעוגה הפשוטה והנהדרת הזו לקוח מ"זייתון", ספר הבישול הפלסטיני עתיר הסיפורים של יסמין חאן, שיצא מוקדם יותר השנה. היא עצמה יצרה את...

מעמולים / معمول

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 14.11.19

את עוגיות המעמול נוהגים להגיש בחגים ובשמחות, וכשהן טובות הן גולת הכותרת של האירוע. המתכון שלפניכם לקוח מ"Zaitoun", ספר הבישול הפלסטיני של...

בראנץ' בהפתעה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 31.10.19

אתם מכירים את זה שחברים שגרים רחוק מתקשרים ביום שישי ושואלים אם מתאים שיקפצו לבקר בשבת? בטח שמכירים. אז איך מכינים בראנץ' מפנק ל-12...

קריאה בשוקולד

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 10.10.19

מתוך לא מעט אפשרויות לעמוד על טיבו של אדם, היינו רוצים להציע קריאה בשוקולד. הרי חיבה לשוקולד לבן, חלב או מריר מעידה בהכרח על אישיויות...
308 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • Magento