אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

טעימה מאמיליה רומאנה

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 26.04.18

האיטלקים אמנם לא ידועים כבעלי הישגים גדולים בתחום הפטיסרי, אבל לתערוכת המתוקים Sigep שמתקיימת ברימיני כדאי בכל זאת להגיע. ואם כבר מגיעים...

כמו לפני 70 שנה - תפוחי עץ מסוכרים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 17.04.18

קחו תפוח, שימו אותו על מקל. ככה פשוט. מכאן הכל מתחיל. זרם הזכרונות שיציף אתכם מעכשיו הוא כבר לא באחריותנו.

עד העונג הבא

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 05.04.18

לא חסרים מתכונים לעוגיות שוקולד, אבל עוגיות הפאדג' של הבייקרי ניצבות בשורה הראשונה ומשלבות טעם נהדר ופשטות. הבונוס - הן ללא גלוטן וממש...

עוגיות אמרטי: אגוזים ושקדים, בלי טיפת קמח

כתיבה וצילום: רויטל כהני / 29.03.18

האמרטי הן עוגיות פלאיות שעשויות אגוזים, שקדים, סוכר וחלבונים - בלי טיפת קמח, ולכן הן גם מתאימות מאד לפסח, אבל אתם תהנו לאכול אותן כל...

כוכבי הסדר: משמשים ממולאים בבשר טלה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 22.03.18

זוהי מנה חגיגית ונהדרת שתמיד קוצרת שבחים. דווקא על רקע ההכנות הקדחתניות לחג, מילוי משמשים מתברר כמטלה מרגיעה ומספקת, והתוצאה תמיד מצדיקה...

מתכון למרק חמד של בלולו

צילום: עידית בן עוליאל / 14.03.18

חמד הוא מרק מצרי חמצמץ, שמתובל בהרבה עשבים טריים ושתמיד כיף לפתוח איתו ארוחת חג. במתכון של השף רונן בלולו הוא כולל גם אוסובוקו טלה, אבל...

אחד מי יודע

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 08.03.18

פסח הוא חג שמעורר זיכרונות ומציף רגשות שקשורים לטעמי-ילדות. לכן כשרציתי להבין את נפש האדם שמאחורי המנות בתפריט פסח של ה "דליקטסן", החלטתי...

מאזה: 120 שנה של שקדים מקורמלים, נוגטין ופרלינה

כתיבה וצילום: שרון היינריך / 01.03.18

במעבדת המתוקים של מאזה במונטרג'י, מאה קילומטרים דרומית לפריז, הופכים קרמל ושקדים לנוגטין ופרלינה בעבודת יד, בשיטות שלא השתנו במאות השנים...

וְאִמְרוּ הַמַן

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 22.02.18

אוזני המן, בואו נודה בכך, הן (בדרך-כלל) עוגיות יבשות ומתסכלות עם שם קריפי, שהחיבור לפורים העניק להן יתרון לא הוגן בתחרות על הנוסטלגיה....

פסטה Rummo, בשני רטבים נהדרים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 15.02.18

בימי חמישי לאורך כל חודש פברואר נציע בדליקטסן טעימות של מוצרים איטלקיים נבחרים, בצירוף המלצות, מתכונים, בירות והנחה של 15% על מגוון...

כמו בקופי בר: מתכון לפסטה פויו

מאת: רויטל כהני / 08.02.18

בכל מוסד קולינרי ישנה מנה אייקונית, אליה חוזרים שוב ושוב. בקופי בר זוהי מנת הפסטה פויו שמופיעה בתפריטי הצהריים והמשלוחים. כמובן, ישנן...

שולחן לשישה

כתיבה: ניר קיפניס צילום: עידית בן עוליאל / 01.02.18

לך תאכיל את המשפחה כשדווקא היום לא מתחשק לך לבשל... ניר קיפניס במעשה שמתחיל בבלוק-קולינארי ונגמר כשכל המשפחה מחייכת מסביב השולחן
251 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions