אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
יום אספקה
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

The Magazine

כמו בלונדון: קוקטייל פימס צונן ומרענן

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 06.07.17

פימס הוא המשקה האנגלי הכי קלאסי שיש, אפילו יותר מג׳ין וטוניק. הוא נהדר כבסיס לקוקטייל קייצי רענן ולא מחייב, עם תכולת אלכוהול צנועה. הכי...

לזניית 100 הדפים

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 29.06.17

לזניית 100 הדפים (100 Layer Lasagna) הוצגה במסעדת Del Posto הניו-יורקית של השף מריו בטאלי בשנת 2009, ומאז נטען שהיא רק הולכת ומשתפרת....

הגבינות של נני

טל סיון צפורין / 24.06.17

היום נפתח שבוע איטליה בדליקטסן - שבוע של חגיגות עם מוצרים איטלקיים, גבינות, יינות וסדנאות, בשיתוף עם נציבות הסחר האיטלקית. את סדנת...

פרמז'ן זה כאן

ניר קיפניס / 21.06.17

אין עוד מטבח אהוב בעולם כמטבח האיטלקי עם חומרי-הגלם המופלאים שלו, טכניקות הבישול הפשוטות והנהדרות והיינות המעולים. איזה כיף שמישהו חשב...

מתכון וספר: קרוקטים במילוי כרובית וגורגונזולה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 15.06.17

״אז איך את עם קרוקטים?״, היא שאלה וצירפה מתכון שלא קשור בשום צורה למה שהכרתי מהבית. ״מעולה!״ עניתי. לא רק שזה מטוגן, גם יש בפנים גבינה,...
הסלט הזה הוא בעצם ארוחה מלאה, משביעה ומלאת טעמים רעננים ואפילו בריאה. המתכון שלהלן מבוסס (בשינוי קל) על המתכון לסלט קינואה ותפוז עם...

יש לי גלידה הכי טובה

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 31.05.17

בגלידריה החדשה של R2M שתפתח ממש בקרוב, בסמוך לבייקרי צפון דיזנגוף, תוכלו ליהנות מגלידה טריה, טעימה ורכה שיוצרה במקום, במכונה של...

ארוחת שבועות עד פתח הדלת

כתיבה: עדי פרי צילום: עידית בן עוליאל / 22.05.17

ארוחת השבועות לארבעה של הדליקטסן (יש גם ל-12), נועדה לאפשר לכם להעמיד בלי מאמץ שולחן חג טעים ומסוגנן, למשפחה גרעינית או לשני זוגות, ואפשר...

תיקון ליל שבועות

כתיבה: עדי פרי צילום: עידית בן עוליאל / 18.05.17

להרכיב תפריט מוצלח לארוחת החג, להכין הכל וגם לחשוב על ההגשה? לא, זה קשה מדי. דרך אחת היא לחלק את העבודה בין המשתתפים, ולקבל פזל בלתי...

סקונס: נחמה קטנה בסגנון בריטי

כתיבה וצילום: טל סיון-צפורין / 11.05.17

הסקונס, מאפים שנמצאים על קו התפר שבין עוגיה ללחמניה, כבשו יחד עם האימפריה הבריטית את רוב העולם הידוע. הם יכבשו גם אתכם

פינוק פריזאי: קרפ סוזט

רויטל כהני / 04.05.17

קרפ סוזט הוא קינוח פריזאי קלאסי בניחוח תפוזים מרענן. המתכון הפשוט והמדויק של הבראסרי יאפשר לכם להתענג עליו גם בבית

פרעצל: נוסטלגיה באריזה חדשה

טל סיון-צפורין / 26.04.17

הלחמים והמאפים של פעם אולי מצליחים עדיין לעורר געגוע נוסטלגי, אבל הטעם שלהם לא באמת עומד במבחן הזמן. אז החלטנו לשדרג קצת את הזכרונות ואת...
208 פריטים
לעמוד
ראשון...
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
...אחרון
  • עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions