אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

קוקטייל אחד בשבוע: סינגפור סלינג
ה
סינגפור סלינג הוא קוקטייל נעים וקליל ומהווה כניסה מופלאה לעולם הג'ין. גל יניב, מביא לנו את הגירסה של הקופי בר לקוקטייל הנהדר הזה

הסינגפור סלינג הוא קוקטייל נעים וקליל ומהווה כניסה מופלאה לעולם הג'ין. גל יניב, מביא לנו את הגירסה של הקופי בר לקוקטייל הנהדר הזה

הקוקטייל המדהים הזה הומצא בתחילת המאה הקודמת בבר של מלון בסינגפור, ומאז ועד היום נוצרו גירסאות רבות שלו כשבכולן הבסיס הוא ג'ין וליקר דובדבן.

תוספת של מיצי פירות טרופיים וליקרים עשבוניים, מעניקה לקוקטייל מימד טרופי-קאריבי. תוספת של מיצי הדרים וסודה תקח אותו לכיוון אירופי-קלאסי.

כדי לצבוע את הקוקטייל באדום נהוג היה להשתמש במעט גרנדין, מוצר שכיכב במשקאות שהיו בשיאם בשנות ה-80' והיום קצת קשה למצוא אותו. כיום בדרך-כלל משתמשים בברנדי דובדבנים או שרי הרינג, ולפעמים גם מוסיפים בנדקטין כדי להשיג טעם עשבוני ומתובל.

 

קוקטייל סינגפור סלינג של הקופי בר

המרכיבים

  • 40 מ"ל היימנס
  • 10 מ"ל בנדיקטין
  • 20 מ"ל שרי הרינג
  • 20 מ"ל מיץ לימון
  • 20 מ"ל ג'ינג'ר ביר
  • 20 מ"ל אננס פרמיקס

ההכנה

מכניסים לשייקר את כל המרכיבים, מוסיפים קרח ומשקשקים 

בקופי בר משתמשים בג'ין היימנ'ס, שמגיע ממשפחת מזקקי הג'ין הוותיקה ביותר באנגליה. צילום: יוסי מויאלכדאי להשתמש בג'ין היימנ'ס המיוצר על-ידי משפחת היימן, שהיא משפחת מזקקי הג'ין הוותיקה ביותר באנגליה. צילום: יוסי מויאל

סינגור סלינג במהלך ההכנה

מסננים להייבול מלא בקרח וסוגרים עם ג׳ינג׳ר ביר 

מקשטים בקיסם בר שעליו קוביה של תפוז, דובדבן אמרנה וענף נענע נאה

סינגפור סלינג של הקופי בר. צילום: יוסי מויאל

גל יניב הוא מנהל ההדרכה והתוכן של חברת הכרם - משקאות חריפים.

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
Magento