אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

קוקטייל אחד בשבוע - נינו
נ
ינו הוא קוקטייל אפריטיפי מרענן וחזק המתאים למי שאוהב טעמים קצת פחות שגרתיים. הצבע הירוק הבוהק שלו בטוח יעורר סקרנות בשולחן והשם של הקוקטייל? הוא על שם נינו הקטן

נינו הוא קוקטייל אפריטיפי מרענן וחזק המתאים למי שאוהב טעמים קצת פחות שגרתיים. הצבע הירוק הבוהק שלו בטוח יעורר סקרנות בשולחן והשם של הקוקטייל? הוא על שם נינו הקטן

ג'ין מס' 3 מיוצר ע"י חברת Berry Bros & Rudd - חברת המסחר ליין ומשקאות הותיקה בעולם, עוד מהמאה ה-16. הג'ין הזה יוצר במטרה להיות הג'ין האולטימטיבי לדריי מרטיני, אבל בגלל האופי העשבוני והמעט ירקרק שלו, הוא מתאים מצויין לקוקטייל נינו. את הג'ין מס' 3, לא ניתן למצוא בכל מקום ולכן, ניתן להחליפו בקלות בג'ין הנדריקס, ג'ין שמושרים בו תמציות מלפפונים ומי ורדים, שגם הולך מצויין עם הקוקטייל הזה. בקופי בר אנחנו אמנם משתמשים בג'ין מס' 3, אבל כדי שתוכלו  להכין את הקוקטייל בבית, בחרנו להכין אותו עם ג'ין הנדריקס.

המרכיב הסודי הנוסף, הוא ליקר שארטרז ירוק, ליקר עשבים המכיל יותר מ-130 מרכיבים בוטניים טבעיים, בעל טעמים עשבוניים מאוד מיוחדים ובחוזק אלכוהולי של 55%.

קוקטייל נינו של הקופי בר

המרכיבים

  • 60 מ"ל ג׳ין הנדריקס (בקופי בר אנחנו משתמשים בג'ין מס' 3)
  • 20 מ"ל שארטרז ירוק
  • 20 מ"ל ליקר סנט ז'רמן, ליקר צרפתי קלאסי מפרחי צמח הסמבוק
  • 30 מ"ל מיץ לימון

ההכנה

  • לצנן כוס מרטיני
  • בשייקר, לכתוש 6-8 קוביות מלפפון, למלא קרח עד הסוף,  לשקשק ולסנן (פעמיים) לכוס מרטיני צוננת.
  • לקשט בפרוסה דקה של מלפפון.

ג'ין הנדריקס להכנת קוקטייל נינו של הקופי בראת הג'ין מס' 3, לא ניתן למצוא בכל מקום ולכן, ניתן להחליפו בקלות בג'ין הנדריקס. צילום: יוסי מויאל

ליקר שארטרז ירוק, ליקר עשבים שנעשה ע"י נזירים שתקנים לפי אותו מתכון מהמאה ה-16. צילום: יוסי מויאל

נינו הוא קוקטייל אפריטיפי מרענן וחזק המתאים למי שאוהב טעמים קצת פחות שגרתיים

קוקטייל נינו של מסעדת קופילשקשק ולסנן פעמיים לכוס מרטיני צוננת. צילום: יוסי מויאל

מסעדת קופי ברלקשט בפרוסה דקה של מלפפון. צילום: יוסי מויאל

קוקטייל נינו של הקופי בר. מגזין דליקטסן, קיץ 2015וזה נינו שעל שמו קרוי הקוקטייל. צילום: שירן כרמל

אלעד שהם - מנהל משקאות בחברת R2M

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
Magento