אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

עוגיות ג'ינג'ר של הבייקרי
ע
וגיות הג'ינג'ר של הבייקרי הן קטנות, פריכות, מתובלות וממכרות. עם משקה חם, מדיפות ניחוחות עדינים של קינמון וציפורן, הן נפלאות כדי להתחיל איתן את היום ואת עונת החורף.

עוגיות. כאלה שמגיעות בקופסאות, מתחבאות בארונות, ממלאות צלחות, נגנבות חרישית בין ארוחות, מארחות חברה לקפה חם או תה מבושם, מסודרות בתבניות, מכודררות ומרודדות או נחתכות בפסים ישרים, עוטפות מילויים, מתערבבות באגוזים ובשקדים, מכסות מגשים ועוד מגשים, מתכרסמות באיטיות, מפזרות פירורים, הרבה פירורים, ועוד פירורים, נאספות באצבעות חמדניות, נאגרות "אחת בכל יד", ננגסות במתינות, נבלעות ברעבתנות, מוצעות לשכן או לשכנה או לשכנות, מאזינות בישיבות חשובות, עוטפות זכרונות של אמהות וסבתות ודודות אהובות, נמסות בפה, רכות, נימוחות, פריכות, נרכשות באריזות מרשרשות, מעוצבות מעדנות בידיים מיומנות, מתפדרות בסוכר, מתאבקות בקקאו, גודשות קעריות, משמינות מנחת, לעיתים נאנחות, כשהן קצת נשכחות, נקרצות לצורות גדולות או קטנות, מתקשטות לקראת חגיגות עליזות ובעיקר נאכלות ושוב נאכלות.

 עוגיות הג'ינג'ר במבט מקרובעוגיות הג'ינג'ר של הבייקרי.

מתכון לעוגיות ג'ינג'ר של הבייקרי

המצרכים

• 150 גרם חמאה רכה
• 280 גרם סוכר חום דחוס
• 3 גרם סודה לשתייה
• 80 גרם מים רותחים
• 390 גרם קמח
• 7 גרם קינמון טחון
• 3 גרם אגוז מוסקט טחון
• 3 גרם ג׳ינג׳ר טחון
• 3 גרם ציפורן טחון
• 2 גרם מלח
• 1 גרם פלפל שחור טחון
• 80 גרם שקדים פרוסים

 אופן ההכנה

1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים יחד את החמאה והסוכר החום.

2. שמים בכלי חסין חום את הסודה לשתייה ומוסיפים את המים הרותחים.

3. מערבבים בקערה את הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר, הציפורן, המלח והפלפל השחור.

4. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב איטי את המים עם הסודה לתערובת החמאה. מערבבים עד לאיחוד.

5. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השקדים הפרוסים ומערבבים.

6. משטחים על מגש לעובי של 3 ס"מ. מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים במקפיא, עד שהבצק קשה אבל עדיין ניתן לחתוך אותו.

משטחים על מגש לעובי של 3 ס"מ

7. מחממים תנור ל-150 מעלות צלזיוס.

8. חותכים את הבצק שתי וערב - לאורך, במרווחים של 3 ס"מ, ואז לרוחב במרווחים של כ-4 ס"מ. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, עם רווח של כס"מ אחד בין כל שתי עוגיות.

חותכים את הבצק שתי וערב

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה

9. אופים כ-10 דקות. מוציאים מהתנור, מקררים ואוכלים.

 

עוגיות הג'ינג'ר בסיום האפייה

אחרי שהן מצטננות מעט, העוגיות מקבלות את מרקמן הסופי

עוגיות ג'ינג'ר לפי המתכון של הבייקרי

טל סיון-צפורין היא צלמת וסטייליסטית ובעלת הבלוג Chocolate / Salt.

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
Magento