אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

מתכון לפסח: עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד
ל
א חסרים מתכונים לעוגות ועוגיות כשרות לפסח, אבל עוגיות השקדים והשוקולד של הבייקרי ללא ספק ניצבות בשורה הראשונה. הן גם פשוטות מאד להכנה

לא חסרים מתכונים לעוגות ועוגיות כשרות לפסח, אבל עוגיות השקדים והשוקולד של הבייקרי ללא ספק ניצבות בשורה הראשונה. הן גם פשוטות מאד להכנה

החלטות. לא תמיד אני מצליחה להחליט אם לאכול מהעוגה או להשאיר אותה שלמה. לנעוץ כף בחינניות בפינה, בקראסט, או לתחוב אותה לעומק הררי הקצפת. שחור או לבן? מתוק או מלוח? מה אני בעצם רוצה ומה אני מחפשת? 

פסח לא הופך את העניין לפשוט יותר. טור ארוך ומתוקתק של מתכוני מאפים מתוקים כשרים לפסח מחכה לנו כל שנה. הם יודעים שזמנם קצוב, ובצר להם דוחקים בך - אני כשר, קחו אותי, אותה כבר הכנתם בשנה שעברה, את ההוא חמותך הביאה לפני שנתיים... וכל זה באמצע טרפת ההכנות לחג. רק בישראל.

אבל יש עוגיות ויש עוגיות - הבחירה בעוגיות האלה קלה מאד, בעיקר מרגע שטעמתם אותן. הן עדינות ושבריריות, עם הפריכות הנעימה של פרוסות השקדים ועם שברי שוקולד מריר איכותי נמסים ביניהן. אל תתלבטו: פשוט תכינו.

שקדים פרוסים. חומר גלם נהדר

 

מתכון לעוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד 

מתכון של הבייקרי לעוגיות קלילות לפסח בשילוב שוקולד מריר איכותי.

עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד - כשרות לפסח וקלילותהבחירה בעוגיות האלה קלה מאד, בעיקר מרגע שטעמתם אותן. צילום: רויטל כהני

המצרכים

  • 1 ביצה
  • 80 גרם שוקולד מריר 60%, קצוץ (לא פתיתי שוקולד קנויים אלא ממש לקצוץ שוקולד מריר)
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם סוכר
  • 40 גרם קמח מצה
  • 180 גרם שקדים פרוסים

המצרכים: חמאה, סוכר, ביצה, שקדים, שוקולד מריראל תתלבטו, פשוט תכינו, הן לא רק טעימות אלא מהירות וקלות להכנה. צילום: רויטל כהני

אופן ההכנה

במיקסר עם וו גיטרה, מערבלים את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם בהיר. מוסיפים את הביצה וקמח המצה וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את פרוסות השקדים ורסיסי השוקולד ומערבבים בעדינות.

תערובת העוגיות במהלך ההכנה

פורשים נייר אפיה בתבנית, ויוצרים עם כף עוגיות קטנות בקוטר של כ-2 ס"מ. כדאי לשמור על מרווחים גדולים בין עוגיה לעוגיה.

כדאי לשמור על מרווחים גדולים בין העוגיות

אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד שהעוגיות מקבלות גוון חום בהיר.

אופי כ-15 דקות עד לקבלת גוון חום בהירהן עדינות ושבריריות, עם הפריכות הנעימה של פרוסות השקדים ועם שברי שוקולד מריר איכותי נמסים ביניהן. צילום: רויטל כהני

רויטל כהני היא מעצבת גרפיתצלמת אוכל וסטייליסטית.

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
Magento