אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

עוגיות אמרטי: אגוזים ושקדים, בלי טיפת קמח
ה
אמרטי הן עוגיות פלאיות שעשויות אגוזים, שקדים, סוכר וחלבונים - בלי טיפת קמח, ולכן הן גם מתאימות מאד לפסח, אבל אתם תהנו לאכול אותן כל השנה. הכי פשוט לרכוש אותן בבייקרי כמובן, אבל אם אתם רוצים לנסות להכין אותן לבד אז יש גם מתכון

הוא בקושי מתחיל וכבר הוא נגמר, האביב. קוויקי כזה של לבלוב ופריחה, שעוזר לנו להיפרד מהחורף. ובראשית האביב, מפציע פסח עם מתנות קטנות, עטופות בסרט דק, מביא איתו אווירה חגיגית, ולצד האווירה גם אתגרים קולינריים למכביר.

 

נצחון אחד כבר נרשם: עוּגִיּוֹת האמרטי. אלו עוגיות מיוחדות של הבייקרי לפסח, אלטרנטיבה ייחודית ונהדרת ליתר העוגיות שעל המדף. הן יודעות מלאכת פיתוי מהי, והן כבר מסודרות על המדפים בחגיגיות. ומי לא רוצה לפנק את עצמו בחג, או לתת מתנה כזו ייחודית ונהדרת?

 

עוגיות אמרטי במבט מקרוב

 

מתכון זריז לפינוק: לשבת בשעת דמדומים ליד השולחן הקטן, המתקלף, שמזמן תכננת להחליף אותו ופשוט עדיין לא יצא. עליו תנוח כוס תה מהביל, ולצידה צלוחית עוגיות אמרטי, למשל. מרקם העוגיות נימוח, הן נמסות בפה ומותירות אחריהן זיכרון מעודן של מרציפן. טעם עדין ומושלם.

 

עוגיות האמרטי משתייכות לקבוצה המצומצמת של הדברים ששווה לצאת לשבילם מהבית, והן מחכות לכם בסניפי הבייקרי. ובכל זאת, מאחר וגם להכין אותן זו חוויה, הנה לפניכם המתכון.

 

 כוס תה מהביל, ולצידה עוגיות אמרטיצלחת עוגיות אמרטי

 

מתכון לעוגיות אמרטי של הבייקרי

 

המצרכים

  • 50 גרם אגוזי לוז
  • 250 גרם אבקת שקדים
  • 200 גרם שקדים מרים
  • 200 גרם סוכר
  • 6 חלבונים

אגוזים ושקדים. מחליפים את הקמח

 

אופן ההכנה

א. טוחנים יחד את אגוזי הלוז, אבקת השקדים והשקדים המרים. מוסיפים את הסוכר והחלבונים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.

ב. מעבירים את המסה לשקית זילוף. מזלפים עיגולים בקוטר של מטבע 10 אגורות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

 

תערובת האמרטי בשקית הזילוף

 

מזלפים עיגולים בקוטר של מטבע 10 אגורות על נייר אפייה 

ג. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 7-10 דקות. 

 

לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר. חג שמח!

 

אמרטי. לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה

 

רויטל כהני, מעצבת גרפיתצלמת אוכל וסטייליסטית.

***

לקניית המוצרים

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions