אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

אוורירי וממכר: מוס שוקולד
מ
וס שוקולד הוא קינוח מושלם לחג - אוורירי ומלטף, נטול קמח וגלוטן, וגם נוסטלגי מאד עבור רבים מאיתנו. בגירסה של הבייקרי הוא מתוק בדיוק במידה, וכמובן מבוסס על שוקולד איכותי.

את "הקינוח המושלם" הזה יש בכל משפחה - הקינוח שרק רמז על קיומו, לקראת סוף ארוחת החג (או שישי, זה גם טוב), יוציא מכולם צהלולי אושר. אצלנו במשפחה היו שניים כאלה, ואחד מהם ממש שנאתי. שניהם הופיעו במקרר של סבי וסבתי כקערה גדולה, שהיתה מתגלה ברגע מסוים בשלב הפינוי או ההגשה לשולחן, בו מישהו שאינו מדרי הבית היה פותח את דלת המקרר.

 

הראשון – קערת ענק של רסק תפוחים שמעליה שכבת קצפת דקה ושוקולד מריר מגורר, היה מפיק מיושבי השולחן אפקט גל, כאילו היינו באיצטדיון טדי ממש. אני הייתי בוכה קצת בלב ומקווה שמאוחר יותר, עם התה של "סיימנו", יהיו עוגיות טעימות לחימום הנפש הדואבת והכמהה למתוק.

מתחילים משוקולד איכותי

הקינוח השני, לעומת זאת, היה האושר בהתגלמותו. מוס שוקולד, אוורירי, מתוק רק ממש במידה (כן, אני הילדה המופרעת שאוהבת רק שוקולד מריר), שיוצקים בכף גדולה לקעריות קטנות, ומגייסים את כל הנימוס שהורינו כה התאמצו להכניס בנו, כדי לא ללקק אותו כמו גלידה.

 

בימינו, זהו גם קינוח מושלם עבור מי שנמנע מגלוטן. בכל מקרה, תשקיעו בשוקולד איכותי, כי שוקולד זו דרך מצוינת לרמוז למסובים לשולחן שאתם מחבבים אותם מאד, בלי לטרוח מדי במילים ומבוכות.

גם מי שפחות אוהבים שוקולד מריר, יעופו על המוס

תשקיעו בשוקולד איכותי, כי שוקולד זו דרך מצוינת לרמוז למסובים לשולחן שאתם מחבבים אותם מאד, בלי לטרוח מדי במילים מוס שוקולד משפחתי. הצעת הגשה
 מוס שוקולד, אוורירי, מתוק רק ממש במידה, שיוצקים בכף גדולה לקעריות קטנות

מתכון למוס שוקולד של הבייקרי

המצרכים

  • 90 גרם שמנת 32%
  • 235 גרם שוקולד 53%
  • 2 חלמונים
  • 4 חלבונים
  • 36 גרם סוכר

 

אופן ההכנה

ממיסים חלקית את השוקולד בבאן מרי.

ממיסים חלקית את השוקולד בבאן מרי.

מרתיחים את השמנת, שופכים חצי מהכמות על השוקולד וטורפים עם מטרפה ידנית. מוסיפים את שאר השמנת וטורפים עד שהבלילה רותחת.

משתמשים במטרפה ידנית

מורידים מהאש, מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד לאיחוד.

במקביל, מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.

מקפלים את קצף החלבונים לתוך השוקולד המומס

מחברים בין החלבונים המוקצפים ושוקולד: מוסיפים כרבע מקצף החלבונים למסת השוקולד ומקפלים בעדינות. לאחר מכן מוסיפים את מסת השוקולד לתוך הקערה עם החלבון המוקצף, ומקפלים בעדינות עד שכל המסה אחידה.

מעבירים לקערה או לכלים אישיים ומקררים. אפשר להוסיף קצפת וניל מעל.

מוס שוקולד. אילוסטרציה

 מנת מוס שוקולד

 

טל סיון-צפורין היא צלמת, סטייליסטית  ובעלת הבלוג Chocolate / Salt

***

לקניית המוצרים

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions