אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

מאפינס גזר של הבייקרי
א
ם אתם מרגישים שחסר לכם בחיים מאפה בוקר או נשנוש של אחר הצהריים, הגעתם למקום הנכון. עם המאפינס האלה קשה ליפול - הם קלים להכנה, כולם אוהבים אותם, וריחות האפייה שלהם יגרמו אפילו לשכנים שלכם לחייך חוץ מזה, תראו כמה הם יפים

בערב קריר אחד, על ספסל בשדרות רוטשילד, אמרה לי פעם מישהי אהובה שמאפינס גזר הם פשוט מושלמים, ומבין שלל המאפים המפתים הם תמיד יהיו הבחירה הראשונה שלה. 

מודה שגם עבורי הם הפכו לסוג של תענוג מושחת ונטול ייסורי מצפון, מרגע שהכרתי את המאפינס גזר של הבייקרי. אלו מאפינס שכולם אוהבים, מבוגרים וילדים, וזה כי הם פשוט נפלאים - רכים ונימוחים, אפופים בניחוח מתוק וטעימים כל-כך.

מאפינס גזרמאפינס גזר של הבייקרי- רכים ונימוחים, אפופים בניחוח מתוק וטעימים כל-כך. צילום: עידית בן עוליאל

מאפינס הם מסוג המתוקים שלא זקוקים לשולחן מסודר או לכלים היפים ששמורים במדפים הגבוהים שבארון המטבח. הם מגיעים כפי שהם, מוכנים לאכילה, ופשוט נאספים בחן ובחטף ונעלמים כאילו מעולם לא היו שם. והם תמיד עושים את העבודה - כחטיף לארוחת בוקר, או כבדיוק מה שחסר ליד הקפה של אחר הצהריים, לנשנוש או לנחמה, כפינוק או כדי לסגור פינה.

מאפין גזר של הבייקרי, קטן ומשוחתמאפינס הם מסוג המתוקים שלא זקוקים לשולחן מסודר או לכלים היפים ששמורים במדפים הגבוהים שבארון המטבח. הם מגיעים כפי שהם, מוכנים לאכילה, צילום: רויטל כהני

אם אתם רוצים להכין את המאפינס שלכם בעצמכם, אז המאפין גזר של הבייקרי הוא בחירה מצוינת. הוא קל להכנה, ומלבד התענוג שבלאכול אותו, אפייתו ממלאת את הבית בריח מתקתק שאי אפשר לעמוד בפניו.

מאפינס גזר, המצרכיםאם אתם רוצים להכין את המאפינס שלכם בעצמכם, אז המאפין גזר של הבייקרי הוא בחירה מצוינת. צילום: רויטל כהני

  

מתכון למאפינס גזר של הבייקרי

כ-20 מאפינס

 

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 250 גרם סוכר
  • 330 גרם קמח
  • 350 גרם גזר מגורר
  • 12 גרם (1 שקית ועוד קצת) אבקת אפייה
  • 3 גרם קינמון
  • 50 מ"ל מיץ תפוזים
  • 250 מ"ל שמן

 

אופן ההכנה

מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לקערת ההקצפה. מוסיפים בהדרגה את השמן וממשיכים להקציף.

מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לקערת ההקצפה

מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון בקערה נפרדת, ומוסיפים בהדרגה לקערת ההקצפה.

מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לקערת ההקצפה

מוסיפים, תוך ערבול איטי, את הגזר ואת מיץ התפוזים. מוודאים שהמסה אחידה.

ממלאים כוסיות מאפינס עד 3/4 מגובהן. מסדרים על תבנית ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

ממלאים כוסיות מאפינס עד 3/4 מגובהן

 מאפינס גזר, הצעת הגשה

 

רויטל כהני היא מעצבת גרפיתצלמת אוכל וסטייליסטית.

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions