אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

בראסרי - 24/7 בהיכל
א
יך מתפקד המקום שפתוח 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה ומאכיל למעלה מ-1000 איש ביום? נעה קדמי זכתה להצצה אל מאחורי הקלעים של המוסד הכי עסוק בעיר 

איך מתפקד המקום שפתוח 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה ומאכיל למעלה מ-1000 איש ביום? נעה קדמי זכתה להצצה אל מאחורי הקלעים של המוסד הכי עסוק בעיר 

12 שנים מהיום שבו החל לפעול הבראסרי, הוא פתוח מסביב לשעון.

ארבעה סוגי תפריטים המתחלפים לאורך שעות היום, קרוב ל-150 אנשי צוות, 115 מקומות ישיבה, למעלה מ-1000 סועדים בכל יום וארסנל מנות על זמניות וסופר מוקפדות. זוהי רק רשימה חלקית ממה שמרכיב את המכונה האדירה הזאת שקוראים לה ה"בראסרי".

על השאלות איך מתפקד המקום שפתוח 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה ומהו התמהיל הזה שהופך את ה"בראסרי" למה שהוא, ענו מתן לרנר, מנהל המסעדה ואורן שנבל, מנהל מסעדות R2M, בסדנא של אירוע מסעדות פתוחות, שכל כולה הצצה אל מאחורי הקלעים של המוסד הכי עסוק בעיר.

בצהריי יום שלישי, על הבר עם כוס קוקטייל ביד התקבצו 7 ממבקריה ואוהביה של ה"בראסרי" והקשיבו בשקיקה למתן ואורן, שסיפרו על ההיסטוריה והקונספט של הבראסרי.

בראסרי על הבר, קוקטיילים מתחילים את הסדנא עם מתן לרנר ודרינק על הבר. צילום: נעה קדמי

בראסרי של קבוצת R2Mאורן שנבל עם קצת היסטוריה על בראסריז בפריז. צילום: נעה קדמי

הסדנא המשיכה עם סיור למטבח הכנות, הנמצא בקומה התחתונה של הבראסרי,  מחוץ לטווח עיניהן של הסועדים, שם רוקחים את ההכנות לסרוויס: קוצצים וחותכים, מערבבים ולשים, ולנו יצא לטעום לא מעט קלאסיקות צרפתיות המאפיינות את מטבח הבראסרי.

קלאסיקות, אשר נמצאות בתפריט כבר מיום הפתיחה: סטייק הטרטר, גרבדלקס על בליני, מולים מרינייר ומרק הבצל המפורסם. במטבח ההכנות נוכחנו לדעת כיצד מתבצעת בפועל העבודה במטבח וכיצד עוברת התקשורת בין שני המטבחים.

סיור במטבח הכנות בראסרי צרפתי קלאסיסיור במטבח הכנות. צילום: נעה קדמי

סטייק טרטר בראסרי. קלאסיקה צרפתיתסטייק טרטר Tartare Tradition 

Saumon Mariné Blinis גרבדלקס על בליני בראסריגרבדלקס על בליני Saumon Mariné Blinis 

מולים מרינייר בראסרי Moules Frites

מולים מרינייר Moules Frites בראסרימולים מרינייר Moules Frites 

רגע לפני תום הסיור, זכינו להיכנס למטבח של הבראסרי, ולראות איך נראה מטבח שמאכיל אלפי אנשים ביום

מטבח בראסרי

סיור במטבח בראסרי תל אביב

מטבח בראסרי סדנת מסעדות מבפניםהיכל הבראסרי. צילום: נעה קדמי

את הסיור סיימנו בטעימות של קרפ סוזט שאל הכנתו, התוודענו במטבח ההכנות.

קרפ סוזט בראסריקרפ סוזט Crêpes Suzette

בייקרי בראסריפינוקים בשקית לכל משתתף. צילום: נעה קדמי

היה נפלא ובעיקר מאוד מרשים.

מרימים כוסית בבראסריולסיום: קלבדוס, לחיים. צילום: נעה קדמי

נעה קדמי היא צלמת ושותפה בבלוג פרפראות

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
Magento