אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

קוקטייל אחד בשבוע - הנדריקס שוק
ג
'ין היא בהחלט קטגוריה עולה בעולם וגם בארץ, אחת הסיבות היא שמדובר במשקה בוטני נפלא ומרענן המתאים מאוד לאוכל או פשוט כדרינק כיפי לשבירת שגרת היום

ג'ין היא בהחלט קטגוריה עולה בעולם וגם בארץ, אחת הסיבות היא שמדובר במשקה בוטני נפלא ומרענן המתאים מאוד לאוכל או פשוט כדרינק כיפי לשבירת שגרת היום

במשך שנים זיקקו הבריטים ג'ין בבית עד שהרשויות החלו להחרים ולסגור את תעשית הזיקוק הביתי באגרסיביות רבה. בשנת 2001 פרץ לעולם ג'ין ייחודי ומהפנט מבית וויליאם גרנטס ובניו (המותגים שבבעלותו הם גלנפידיך, בלוויני, סיילור ג'רי, גרנטס, טולמור דיו, מאנקי שולדר ועוד), מעבר לכך שמדובר בג'ין סקוטי ולא אנגלי, הצוות הקטן בהנדריקס הצליח לשנות את עולם הג'ין בכך שהם הצליחו לייצר, משקה מבושם ומרענן בעל טעם בלתי נשכח, זאת הודות להוספת מלפפונים וורדים. הזיקוק נעשה בשני דודים שונים וייחודיים וכך הם הצליחו לשמר טעמים וניחוחות בוטניים, שבדרך כך, לא מצליחים לקבל ביטוי ברוב מותגי הג'ין.

הבקבוק התרופתי השחור, הטעם והארומה המדהימים יצרו אייקון בעולם האלכוהול. את ההנדריקס נהוג להגיש עם פרוסת מלפון, כך מובלטים הטעמים הייחודיים עוד יותר.

הנדריקס שוק

קוקטייל מופלא בטעמו וקל מאוד להכנה בבית.

אז מה צריך להכין?

60 מ"ל הנדריקס

100 מ"ל בקבוק מי טוניק 

כוס הייבול עם הרבה קרח

קישוט של גילופי מלפפון, מעט שמיר עירית ובזיליקום

שמינית תפוז

אופן הכנה:

בכוס הייבול, מניחים תפוז, קרח ומוזגים הנדריקס, מוסיפים קישוטי מלפפון ואת כל הירוקים, סוגרים עם מי טוניק.

טל צ'ימבה, מנהל בר רוטשילד 12, מכין הנדריקס שוק. צילום: יוסי מויאל

הנדריקס שוק. צילום: יוסי מויאל

גבינות וקוקטייל

שילוב של 3 גבינות נהדרות, שמשתלבות מצוין עם הרעננות של ההנדריקס שוק:

גבינת וולנסי - גבינת עיזים חצי רכה, עטופה באפר צמחי.

גבינת ריפינר - גבינה קשה מחלב כבשים עם טעמים חזקים ודומיננטיים.

גבינת רוקפור פאפילאן - אחת הגבינות הכחולות הטובות ביותר שיש.

קרש גבינות לאירוח עם גבינת וולנסי, ריפינר ורוקפור. צילום: עידית בן עוליאל

לקרש הגבינות כדאי להוסיף אשכול ענבים ואגסים ביין וכמובן, שאי אפשר בלי קרקרים וכמה סוגים של לחמים טריים.

גל יניב הוא מנהל ההדרכה והתוכן של חברת הכרם - משקאות חריפים.

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
Magento