אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

קוקטייל אחד בשבוע - סנגרייה לבנה
ב
משך שנים רבות, הסנגרייה היחידה שהייתה מוכרת במחוזותינו הייתה אדומה. שתו אותה חמה ובד"כ בחורף. עם התפתחות תרבות הקוקטיילים והגידול המשמעותי בצריכת היין הלבן בארץ, הסנגרייה הלבנה הפכה ללהיט אמיתי!

במשך שנים רבות, הסנגרייה היחידה שהייתה מוכרת במחוזותינו הייתה אדומה. שתו אותה חמה ובד"כ בחורף. עם התפתחות תרבות הקוקטיילים והגידול המשמעותי בצריכת היין הלבן בארץ, הסנגרייה הלבנה הפכה ללהיט אמיתי!

המתכון פשוט וקל, התבלינים מוסיפים המון ותמיד אפשר להוסיף תבלינים נוספים ולקבל טוויסט אישי. אנחנו מוסיפים לסנגרייה שלנו פורט לבן ( Warre's Port, White Port NV) אשר מדגיש את הטעמים של הסנגריה, מוסיף לה מתיקות ומעשיר את כמות האלכוהול. המלצתנו היא להכין קנקן נוסף במקרר כי תמיד תירצו עוד.

סנגרייה לבנה של רוטשילד 12

המרכיבים

  • בקבוק יין לבן טוב
  • 150 גרם סוכר
  • 200 מי"ל וַּוּרְ'ז פורט, פורט לבן NV
  • 1 אגס חתוך לשמיניות
  • 1 תפוח ירוק חתוך לשמיניות
  • 5 כוכבי אניס
  • 5 מקלות קינמון
  • 8-10 עלי מרווה / כפיר ליים יבשים
  • 10-15 תרמילי ציפורן

ההכנה

לחמם את היין עם הפורט והסוכר עד שהוא נמס, להוסיף פירות ותבלינים ולבשל כחצי שעה

להוריד מהאש ולקרר.

להכין כוסות יין עם הרבה קרח, למזוג סנגרייה ולסגור עם יין מבעבע יבש (קרמו, פרוסקו) או שמפנייה.

סנגרייה לבנה של רוטשילד 12. צילום: יוסי מויאל

גל יניב הוא מנהל ההדרכה והתוכן של חברת הכרם - משקאות חריפים.

***

 

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
Magento