אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן

שים לב שההזמנות לתאריך זה הסתיימו‎

התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

מחק

המגזין

קוקטייל אחד בשבוע - מרגריטה אשכוליות
ה
מרגריטה נחשבת לאחד הקוקטיילים הוותיקים והפופולאריים בעולם. מרגריטת האשכוליות של הקופי בר, היא טוויסט מרענן לימי הקיץ החמים ומהווה פתיח נהדר לסופ"ש

המרגריטה נחשבת לאחד הקוקטיילים הוותיקים והפופולאריים בעולם. מרגריטת האשכוליות של הקופי בר, היא טוויסט מרענן לימי הקיץ החמים ומהווה פתיח נהדר לסופ"ש

על מנת להכין מרגריטה מושלמת חשוב ביותר להשתמש בטקילה איכותית, עדיפות לכזו המיוצרת אך ורק מצמח האגבה הכחולה (על תוית בהקבוק יצויין 100% אגבה).

את הכוס שבחרתם (אנחנו ממליצים על לואובול lowball), נהוג לעטר בכתר מלח. זה אמנם נראה מנהג אנכרוניסטי אבל הסיבה דווקא מצדיקה את הטקס. לטקילה איכותית טעם קרמלי המגיע מהאגבה, השילוב של מלח עם טעם זה, פשוט מדהים.

מרגריטת האשכוליות של הקופי בר, היא דרך נפלאה לפתוח את הסופ"ש. מי אמר הפי האוור?

מרגריטה אשכוליות של הקופי בר

המרכיבים

  • 1 אשכולית אדומה חתוכה לרבעים ולקוביות
  • 50 מ"ל מילאגרו
  • 15 מ"ל קוונטרו 
  • 30 מ"ל מיץ לימון / ליים טרי
  • 10 מ"ל מי סוכר
  • מלח

ההכנה

בשייקר, לכתוש 3-4 קוביות של אשכולית, להוסיף פטרון סילבר ואת שאר המרכיבים.

שלבי הכנת מרגריטה אשכוליות קלאסית של הקופי ברמרגריטה אשכוליות של הקופי בר. צילום: יוסי מויאל

גל יניב מחברת הכרם משקאות מכין מרגריטה נפלאה של מסעדת קופי בררצוי להשתמש בליים טרי, אבל גם לימונים טריים יעשו את העבודה. צילום: יוסי מויאל

לשפוך מלח לצלחת שטוחה, להרטיב את שפת הכוס עם אשכולית ולצפות את שולי הכוס בשכבה עדינה של מלח.

מרגריטה שלאסית של הקופי בר - את כוס המרגריטה יש לעטר במלח. לא לשכוח לעטר את הכוס במלח. צילום: יוסי מויאל

לסנן לכוס מרגריטה מעוטרת במלח וליהנות.

מרגריטה קלאסית שהכין גל יניב מחברת הכרם עבור מגזין דליקטסןמרגריטה קלאסית של הקופי בר, דרך נהדרת לפתוח כל ארוחה. צילום: יוסי מויאל

גל יניב הוא מנהל ההדרכה והתוכן של חברת הכרם - משקאות חריפים.

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
עיצוב: סטודיו שלושת הדובים | פיתוח: Robin eCommerce Solutions