אנחנו לגמרי
בעד לתכנן מראש...

הזמנות מעבר לשבועיים קדימה

ניתן לערוך רק מהתפריט המלא

ובמגבלת הזמן והכמות המינימליים

עגלת קניות

סל הקניות שלך ריק

Delicatessen - דליקטסן
התפריט והמוצרים שלנו בקליק אחד

המגזין

קוקטייל אחד בשבוע - קמפרי אבטיח
ק
מפרי הוא אפריטיף קלאסי - דרך מצויינת לפתוח ארוחה או סתם כמשקה לא מחייב אחרי שעות העבודה. קמפרי אבטיח של הקופי בר, הוא שדרוג מרענן של האפריטיף המוכר

קמפרי הוא אפריטיף קלאסי - דרך מצויינת לפתוח ארוחה או סתם כמשקה לא מחייב אחרי שעות העבודה. קמפרי אבטיח של הקופי בר, הוא שדרוג מרענן של האפריטיף המוכר

הדרך המוכרת לשתות קמפרי היא נקי על קרח עם פלח תפוז או עם תוספת סודה. אצלנו, שותים אותו בכל שעות היום והלילה, אבל לא רק כמשקה בפני עצמו. קמפרי הוא מרכיב מושלם לערבוב קוקטיילים, כשהמתיקות והמרירות העדינה שלו משתלבים מצויין עם משקאות אחרים, קלים או אלכוהוליים. 

קמפרי אבטיח של הקופי בר

המרכיבים

  • 30 מ"ל קמפרי
  • 30 מ"ל בולס תפוז דם (בבית אפשר להשתמש במיץ מחצי תפוז סחוט)
  • 30 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
  • 20 מ"ל מונין אבטיח (לא חובה, אפשר להחליף במי סוכר)
  • 4 פלחי אבטיח קר
  • 2-3 עלי נענע

ההכנה

בשייקר, לכתוש אבטיח טרי ועלי נענע' להוסיף קמפרי, בולס תפוז דם, מיץ לימון ומונין אבטיח.

להוסיף קרח לשייקר, לשקשק ולסנן לכוס לאובול עם קרח כתוש. 

לקשט עם נענע ופלח אבטיח.

הצלחת הקוקטייל טמונה בבחירת אבטיח מתוק שיאזן את המרירות של הקמפרי. צילום: יוסי מויאל

 ליקר בולס תפוז דם , בבית אפשר להחליפו במיץ מחצי תפוז סחוט. צילום: יוסי מויאל

לקשט עם נענע ופלח אבטיח. צילום: יוסי מויאל

אלעד שהם - מנהל משקאות בחברת R2M

***

פוסטים אחרים שאולי יעניינו אותך
Magento