בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

מתכונים אסיאתיים

  1. ''על האש'' גם בבית
    מתכונים אסיאתיים

    במטבח, במרפסת, בחצר או בגינה - לא תאמינו כמה קל לעשות "על האש" גם בבית. הבשלנית תאיר מורדוך צולה בבית שיפודים אסיאתיים ומוכיחה ששיפוד עסיסי מתחיל בחומר גלם טוב, רוטב טעים ומחבת לוהטת.

    קרא עוד
  2. מרק טום יאם עם קרפלך
    מתכוני הדליקטסן

    פרפקט מאץ'! מרק מדרום-מזרח אסיה עם כופתאות ממזרח אירופה. ואף מילה על איך לא ניסינו את זה קודם

    קרא עוד
  3. מכניסים את המטבח האסייתי הביתה: כך תכינו דמפלינג מושלמים
    מתכוני הדליקטסן

    מקורם של הדמפלינג - כיסוני הבצק שכבשו את העולם - הוא באזור קנטון שבסין, ומשם הם הופצו לעולם. הבשלנית תאיר מורדוך, יוצאת "מאסטר שף", חוזרת למזרח ומגישה מתכון לדמפלינג נפלאים וקלים להכנה בבית. כתבה שניה בסדרה

     

    קרא עוד
  4. שמים אותה בכיסון הקטן: הגיוזה שתכינו בקלות בבית
    הנקראים ביותר

    לא תאמינו כמה קל להכין גיוזה בבית, במיוחד כשיש במקפיא בצק מוכן. לכבוד האולימפיאדה בטוקיו, הבשלנית תאיר מורדוך, בוגרת "מאסטר שף", מלמדת איך מכינים גיוזות מעולות בכלום עבודה וזמן

    קרא עוד
  5. מתכון לימי הקיץ החמים - ספרינג רול
    מתכוני הדליקטסן

    מי מאיתנו לא אוהב אוכל אסיאתי? מי לא מתגעגע לטיול ההוא שעשה אז למזרח? השילוב הזה של החמוץ-מתוק-חריף כל כך מתאים לנו ולקיץ הלוהט שלנו. רק מה? כמה עבודה, כמה דיוק, כמה חומרי גלם כדי להגיע אל הטעמים ההם, אל הזכרונות. אז אם יש ברשותכם כמה שעות פנויות, הנה לכם המתכון המלא של הספרינג רולז של הדליקטסן, שקצצה, כתשה וגילגלה טל סיון ציפורין

    קרא עוד
  6. קרא אגא - פרגיות יפניות בטמפורה
    מתכוני הדליקטסן

    קרא אגא היא מנה יפנית שמוגשת בדיסקו טוקיו - קוביות פרגית ששרו במרינדה וצופו בטמפורה, עוברות טיגון עמוק, ומוגשות עם סלט כרוב חמצמץ ופלחי לימון. זו מנה פשוטה ונהדרת, ידידותית-לקיץ וגם חסינת מתבגרים (מי שצריך לדעת יודע)

    קרא עוד
  7. ערב יפני ווייטנאמי, עם סובה ונאמס
    מתכונים אסיאתיים

    רויטל כהני מציגה שני מתכונים אסיאתיים אהובים: מתכון לסלט אטריות סובה יפני ואת מתכון הנאמס הווייטנאמי של הוטל מונטיפיורי 

    קרא עוד
  8. סושי טמאקי בהרכבה עצמית
    מתכונים אסיאתיים

    סושי נייט בבית מתכון ל-4-6 סועדים. לקוח מהספר של מורוטה מאורי

    קרא עוד