בחירת זמן ואופן אספקה

כדי להתחיל להזמין יש לבחור תאריך ואופן האספקה

שרימפס קריסטל

מים התיכון, עסיסיים במיוחד. דורשים בישול קצר מאוד. מומלצים עם חמאה, שום, צ'ילי, לימון, שמן זית, עשבי תיבול או רוטב עגבניות.
1000 גרם - (24.90 ₪ / 100 גרם)
249.00 ₪
SKU
900567
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ב׳: 04.12.23 , יום ג׳: 05.12.23 , יום ד׳: 06.12.23 , יום ה׳: 07.12.23 , יום ו׳: 08.12.23 , יום ב׳: 11.12.23 , יום ג׳: 12.12.23 , יום ד׳: 13.12.23 , יום ה׳: 14.12.23 , יום ו׳: 15.12.23 , יום ב׳: 18.12.23
תאריכים בהם ניתן להזמין את המנה:
יום ב׳: 04.12.23 , יום ג׳: 05.12.23 , יום ד׳: 06.12.23 , יום ה׳: 07.12.23 , יום ו׳: 08.12.23 , יום ב׳: 11.12.23 , יום ג׳: 12.12.23 , יום ד׳: 13.12.23 , יום ה׳: 14.12.23 , יום ו׳: 15.12.23 , יום ב׳: 18.12.23

מתכון לשרימפס בחמאה, שום ויין לבן

מצרכים ל 4 מנות:

1 קילו שרימפס קריסטל טרי

100גר חמאה

4 שיני שום קלופות

יין לבן יבש - חצי כוס

פטרוזיליה טריה וקצוצה - כף גדושה

 

הכנות:

לקלף את השרימפס - להשאיר את הזנב, עם סכין קטנה חדה, לעשות חריץ עדין לאורך הגב של השרימפס, להוציא את הקיבה ולשטוף היטב במים קרים.

לקצוץ את השום.

ואז.....

 להמיס חמאה ושום במחבת על אש קטנה - לאדות את השום בחמאה בעדינות, שלא ישרפו. 

להוסיף את השרימפס ולטן עד שהשרימפס הופך ורדרד.

לתבל עם מלח.

להוסיף את היין ולבשל ביחד בערך דקה. 

לפזר פטרוזליה קצוצה טריה מעל, ולהגיש.

מומלץ עם בגט טרי.

מתכון בפנים!
מוצרים נוספים מומלצים